cocos2Cocoșul, al 10-lea semn al zodiacului chinezesc, conferă anului 2017 unele dintre caracteristicile păsării pe care o reprezintă: ambiție, mândrie, dorința de a fi admirat, punctualitate, curaj, pasiune și odisponiltate crescută pentru dragoste și seducție. 

        În același timp, se va simți o creștere a entuziasmului, perseverenței și a auto-controlului. Relațiile dintre oameni vor fi sub semnul unei onestități mai mari. Haideți să vedem cum va fi Anul Cocoșului de Foc pentru fiecare semn:

 

       Șobolan

                Pentru cei născuți în semnul Șobolanului, Anul Cocoșului este benefic și fertil. Este o perioadă bună pentru Șobolani, care sunt invitați mai mult decât de obicei la zile de naștere și la nunți, dacă nu vor participa chiar la propriile lor nunți. Norocul este de partea lor și în afaceri. Elementul de Apă al Șobolanilor nu doar că le permite să reducă violența Metalului care se confruntă cu Focul în 2017, dar și aduce aminte că Apa fertilizează Metalul, semnalând o perioadă potrivită pentru realizarea proiectelor lor.

Bou

                Anii Cocoșului sunt în general benefici nativilor din semnul Boului. Sunt perioade în care iau taurul de coarne după ce au îndurat mai multe sezoane dificile. Boul poate în sfârșit să culeagă roadele muncii sale grele. Fericiți și ușurați, nativii Bou nu trebuie să facă paradă cu succesul lor, pentru că ar putea stârni gelozia în rândul prietenilor și colegilor lor. Este singurul risc major care îi așteaptă pe cei din semnul Boului în anul Cocoșului de Foc.

Tigru

                Oamenii născuți în Anul Tigrului se pot aștepta să fie puțin scuturați în 2017. Acest an va fi totuși mai ușor de suportat decât 2016 pentru că vor putea conta pe prezența alături de ei a unei persoane de încredere pentru a traversa perioadele dificile, fie un coleg de muncă, fie un vechi prieten din copilărie revenit de curând în viața lor. Nimeni nu ar trebui să se gândească să ia teritoriul Tigrului fără să fie rănit. Dacă sunteți Tigru, stați departe de alți Tigri în 2017.

Iepure

                În acest an Iepurii vor fi deranjați de mai multe ori de incapacitatea de a avea controlul asupra evenimentelor. Dacă unii dintre Iepuri vor putea decide să rămână în vizuine, alții vor fi nevoiți să își folosească intuiția pentru a ateriza în siguranță pe propriile picioare. În 2017, Iepurii trebuie să fie atenți la mediul lor și să nu se angajeze în colaborări de lungă durată, dacă nu au testat deja calitățile umane și profesionale ale angajatorului sau noului partener de afaceri.

Dragon

                Cei născuți în Anul Dragonului trebuie să fie atenți să corecteze rapid greșelile din strategia de afaceri, pentru a evita să piardă bani pe termen scurt. Dragonii vor primi un sprijin puternic din partea unor noi legături influențe, inclusiv finanțarea mult-necesară care le va permite să aducă proiectele la nivelul corespunzător ambiției lor. Dragonii ar trebui să fie plăcut surprinși de recuperarea unor bani pe care îi credeau pierduți. În 2017, Dragonii ar trebui să să se abțină de la acțiuni importante personale și profesionale, fiind de așteptat ca anul să fie unul calm.

Șarpe

                Nativii Șarpe se pot aștepta la o perioadă de recompense în 2017, an marcat de o serie de succese. Configurația elementelor Anului Cocoșului de Foc este favorabilă semnului Șarpelui, energiile fiind creative și pozitive. Acțiunile și proiectele pe termen lung vor aduce bucurie și beneficii considerabile nativilor Șarpe care au perseverat în perioadele dificile. Acest an va fi marcat de o atenuare a disputelor și conflictelor din familie. Totuși, de capacitatea Șarpelui de a economisi banii câștigați în 2017 va depinde confortul și împlinirea anilor care vor veni.

Cal

                2017 este un an mediu pentru Cal. Dacă acest semn va dori să atragă energii pozitive, trebuie să se dedice cercetării creative și să evite să se culce pe lauri. Dacă Anul Cocoșului de Foc, în forma sa Yin, aduce echilibru și protecție Cailor, aceștia trebuie să se asigure că își controlează impulsurile de furie, atunci când se confruntă cu adversitate și frustrare.

Oaie

                Oaia renunță în sfârșit în 2017 la dorința de a fi iubită cu orice preț. Într-adevăr, Anul Cocoșului este întotdeauna benefic celor născuți în semnul Oii, iar prezența Focului Yin este compatibilă în mare măsură cu energia Oii. Cei care au un nativ Oaie în viața lor vor înțelege rapid avantajele de care se pot bucura atunci când primesc vibrația sa pozitivă. Succesul va da timp Oii să își reorganizeze viața. Nativii Oaie care au gustat deja din fructele succesului în cursul Anului Maimuței de Foc, în 2016, sunt sfătuiți să își lase acasă portofelele cât mai mult posibil în 2017, pentru a evita să își piardă economiile.

Maimuță

                Anii Cocoșului sunt de regulă benefici pentru nativii Maimuță. Sunt perioade în care vor cunoaște oameni noi, vor fi promovați sau vor începe proiecte personale. Pentru Maimuțe, 2017 este în mare parte o consolidare a perioadei de acumulări. În cazul unei surprize neplăcute, pur și simplu se vor adapta la întorsătura evenimentelor, vor ocoli obstacolele, ca de obicei. Înainte de a rezolva cu succes problemele, Maimuțele trebuie să se asigure că petrec suficient de mult timp cu familiile, pe tot parcursul anului.

Cocoș

                Cei născuți în Anul Cocoșului beneficiază în mare măsură de fluxul pozitiv de energie al anului 2017. Cocoșii cu vârste de cel puțin 30 de ani trebuie să aibă grijă să echilibreze corect orele de muncă cu timpul liber, riscând în caz contrar să aibă dezamăgiri profesionale sau sentimentale. În timpul Anului Cocoșului certurile și împăcările vot fi relativ comune. Anul este dominat de ordine, iar Cocoșii pot conta pe simțul lor al dreptății pentru a se adapta și a depăși majoritatea problemelor. În privința dragostei, dacă vor învăța să facă concesii se pot aștepta la o viață amoroasă sau de familie împlinită.

Câine

                Anul Cocoșului nu se potrivește prea bine tuturor Câinilor. Fluxul energetic al anului 2017 este mai favorabil Câinilor născuți ziua decât celor născuți noaptea. Câinii ar trebui să aibă grijă să nu alimenteze certurile și disputele care riscă să le afecteze familiile și prietenii. În 2017, Câinii vor să își ia timp să reflecteze la anii anteriori, să viseze la anii mai buni care vor veni. Ei trebuie să fie siguri că această perioadă de neliniște este temporară și că îi așteaptă zile frumoase în viitorii ani.

Mistreț

                Oamenii născuți în semnul Mistrețului vor traversa un an mediu în 2017. La nivel personal, Mistreții trec printr-o perioadă de echilibru liniștit, de reorganizare a mediului, nepotrivită cu schimbările neașteptare care vor trebui depășite în timpul Anului Cocoșului. În privința carierei, Mistreții nu trebuie să se aștepte la evoluții semnificative, nici în privința salariilor nici a responsabilităților. Totuși, Mistreții se pot aștepta la o creștere semnificativă a câștigurilor din acțiuni, dacă au făcut investiții la bursă. Tendința generală a anului 2017 nu este favorabilă dragostei, dar nativii Mistreț pot fi predispuș