2016 monkey 2Trăsăturile pozitive și negative ale Anului Maimuței de Foc 2016 culminează într-un an în care orice se poate întâmpla. Nu are rost să stocați bunuri sau să vă planificați viața. Influența Maimuței pune totul în mișcare. Pot avea loc realizări, dar în mare parte prin eforturi personale și individuale. Mișcările de masă, cum ar fi revoltele populare și revoluțiile, nu își vor pune amprenta în acest an. 

    Acest animal simpatic dă pe dinafară de exuberanță, aduce un ritm rapid și o motivație fantastică. Maimuța crește comunicarea, umorul și îndrăzneala și ne ajută să traversăm perioadele stresante cu ușurință și grație. Afacerile înfloresc, iar riscurile tind să crească. Darul Maimuței este abilitatea de a găsi soluții neconvenționale pentru probleme vechi. Îndrăzneala de a fi diferit poate duce la succes.

 

Anul va fi plin de viață, optimism și progresist, un an în care finanțele, politica și imobiliarele se vor relansa, dar va fi și nesiguranță. Cu toții vom dori să fim cei mai șmecheri, să facem cea mai bună afacere, să câștigăm în stil mare. Cu toate acestea, deciziile de afaceri din acest an trebuie să se bazeze pe fapte, nu pe emoții. Problemele și șicanele abundă, nimic nu trebuie considerat sigur, indiferent că este vorba despre politică, finanțe, viața profesională, privată sau emoțională.

            La nivel personal, este anul progresului și al îndrăznelii. Anul Maimuței 2016 este unul al afacerilor considerate riscante, în care sunt plantate semințele succesului. Acest an va recompensa eforturile individuale, iar cei care își vor plasa încrederea în colectivități vor fi dezamăgiți.

Predicții globale 2016

Acest an va aduce creștere economică la nivel global și sunt posibile invenții care să schimbe viața oamenilor. Cheia succesului din acest an este educația. Nu este vorba doar despre a merge la colegiu sau despre absolvirea unor școli, ci de mici cursuri care contează pentru viața de zi cu zi, nu doar pentru carieră și statutul social.

            Anul Maimuței 2016 este un an bun pentru îndrăzneală și asumarea de riscuri calculate.

            Maimuța poate fi și amenințătoare, pentru că poate renunța cu ușurință la convențiile învechite, care nu mai funcționează. Asta poate însemna răsturnarea unor vechi imperii sau a șefilor tiranici. Totul ajunge la echilibru, până la urmă.