2016 monkeyAnii Maimuței reflectă natura animalului care îi domină. Maimuța este inteligentă, îndrăzneață și inventivă. Nativii acestei zodii rezolvă probleme, colaborează în grupurile lor, demonstrând în același timp independență. Maimuța este jucăușă, tânără prin natura ei și este o plăcere să o vezi cum trece de la o activitate la alta. Cum este Anul Maimuței pentru fiecare zodie? 

   Șobolan

Un an bun pentru Șobolan, amuzant, jucăuș și festiv. Afinitatea dintre Maimuță și Șobolan sugerează activitate, inițiere și avansare către obiectivele stabilite. Este un an bun pentru începerea unei noi afaceri sau pentru căsătorie. Primește vești bune, recunoaștere și câștiguri din surse neașteptate. Șobolanii scapă de poveri, își fac noi prieteni și renunță de uscăturile care le aglomerează viața.

 

Bou

După un An al Oii dezamăgitor, Boul va face mari progrese în Anul Maimuței, cu ajutorul oamenilor din jurul său. Va fi într-un mediu prietenos, va fi căutat de oameni importanți, iar realizările sale vor fi recunoscute. Îl așteaptă lucruri bune, avasări la serviciu și va urca pe scara succesului cu ajutorul unor oameni potriviți, fiind posibile noi inițiative de afaceri și parteneriate, sub auspiciile isteței Maimuțe.

Tigru

            Ca semn aflat în opoziție cu Maimuța, pe Tigru îl așteaptă un an inconfortabil, cu schimbări și surprize. Micile iritări și întârzieri vor face ca Anul Maimuței să fie dificil pentru Tigru, care îi va pune răbdarea la încercare. Majoritatea inițiativelor ar putea duce la dezamăgiri. Tigrul ar trebui să nu își exprime prea zgomotos obiecțiile, să facă acuzații sau să tragă concluzii pripite. Un factor pozitiv este că atmosfera Anului Maimuței îl poate ajuta pe Tigru să devină un lider mai bun, dar nu trebuie să exagereze.

Iepure

Sălbatica Maimuță are multe teste pentru Iepure în 2016, dar va fi un an bun cu condiția să nu fie prea optimist. Beneficiind de creativitatea sa abundentă, Iepurele va avea un an prolific în carieră. Se va bucura de evenimente sociale și de distracții exotice, așa că va avea nevoie de odihnă, dacă va exagera. Contractele și afacerile financiare ar putea să întâmpine piedici neașteptate sau nu se vor materializa, din cauza trădării unor prieteni sau aliați.

Dragon

            Anul Maimuței poate aduce vremuri bune pentru Dragon, cu condiții mai bune în jurul său. Vitalitatea Dargonului găsște condițiile pentru creativitate, exuberanță și eliberare. Farmecul Dragonului este sporit, ca și oportunitățile de succes. Nu este indicat să acționeze fără deliberări, pentru că impulsivitatea poate avea rezultate nefericite. Un an al schimbărilor, depinde de Dragon să o ia pe cel mai benefic drum.

Șarpe

            Ca semn înțelept, seducător și iute la minte, Șarpele va avea succes social în Anul Maimuței. Cei care l-au văzut drept ciudat sau ca pe o oaie neagră, acum îl vor considera elegant, fermecător și o creatură victorioasă. Membrii de familie care l-au dezaprobat în mod constant acum vor începe să fie geloși sau îi vor acorda mai mult respect. Sub influența maimuței sunt așteptate tulburări, dar în pofida câtorva ghinioane, Șarpele va avea un an relativ bun.

Cal

            Pe tot parcursul Anului Maimuței, Calul se va bucura de mare bucurie în familie și în relațiile cu prietenii. Legăturile se vor dezvolta puternic, iar Calul va descoperi prieteni pentru o viață întreagă. Anul poate aduce întorsături complexe de situații. Calul va trebui să fie pregătit pentru evenimente neașteptate și trebuie să fie atent la pericole ascunse, dar și la noroc neașteptat.

Oaie

            Oaia trebuie să dea mai multă atenție în acest an sănătății și carierei, Maimuța aducând tot felul de scheme și concurență intensă. Mintea Oii va fi ocupată cu multe probleme agasante sau nerezolvate. Toate acestea îi vor distrage atenția și vor diminua progresele realizate în ultimii câțiva ani. Nu este un an al deciziilor. Dacă nu s-a căsătorit în ultimii doi ani, trebuie să mai aștepte o perioadă. Legăturile de familie sau romantice ar putea aduce surprize Oii, care trebuie să aibă mintea deschisă și să se adapteze rapid schimbărilor. Instabilitatea plutește în aer, cu multe urcușuri și coborâșuri, iar Oaia trebuie să rămână calmă și neutră.

Maimuța

            În general, Anul Maimuței 2016 este excelent și fructuos pentru Maimuță. Anul este primul după mult timp în care va fi capabilă să se elibereze de responsabilități și să facă progrese majore în orice direcție va dori. Anii Maimuței aduc entuziasm, veselie și posibilități nenumărate. Este un an al viselor, al proiectelor și al fanteziilor.

Cocoș

            Cu un număr de stele nenorocoase în Anul Maimuței, Cocoșul s-ar putea simți descurajat. Va avea multe motive să se plângă, din cauza evenimentelor nerezonabile. Ar putea simți nevoia să își reorganizeze lumea ca răspuns la sentimentele de insecuritate. Pot apărea dificultăți neprevăzute, în special în afaceri, și ar putea simți nevoia să se bazeze pe alții, pentru a-și rezolva problemele. Pe de altă parte, Cocoșul ar putea deveni curajos și devotat. Este timpul nu doar să fie ambițios, dar și flexibil și inteligent.

Câine

            Anii Maimuței fac viața Câinelui complexă. Deși socializarea îi poate aduce contacte emoționale interesante, reputația sa are de suferit, iar Câinele se va confrunta cu realități dure. Câinele va trebui să dea o atenție mai mare răbdării, în special în afaceri. Este momentul să facă ordine în tot ceea ce este haotic în viața sa și să evite afacerile dubioase.

Porc

            Porcul trebuie să evite să se retragă prea mult în el însuși în acest an, având în vedere că uneori are tendința să evite interacțiunile sociale. Anul Maimuței poate fi un an de răscruce pentru Porc, un an de succes pentru carieră, în care entuziasmul pune stăpânire pe destinul său. În afară de asta, Porcul trebuie să dea mai multă atenție sănătății sale, dar și vieții domestice și personale. În viața romantică, norocul este de partea sa în acest an.