oaie 2Oaia are energie Yin, simbolul păcii, co-existenței armonioase și al liniștii. Aceasta este starea primară și fundamentală a acestui an. Chiar dacă vor fi chemări la război și ar putea începe numărătoarea inversă, războiul va fi evitat și va începe o perioadă a vindecării și a compromisului.

Un al al relaxării, al căutării propriei liniști și de împăcare cu semenii noștri. Lucrurile vor progresa lent, vom fi sentimentali și afectuoși. Accentul va fi pus pe unirea forțelor pentru combaterea răului. Cu planeta Saturn în semnul Scorpionului și cu Pluto în semnul Capricormului pentru mult timp, oamenii vor da multă atenție structurii, fundamentelor, intuiției pentru găsirea soluțiilor la problemele care au afectat lumea de ceva timp.

 

 

Multe vor depinde de acest lucru, echilibrul economiei internaționale și armonia socială depind de pace. Același lucru este valabil și în cazul membrilor familiilor și al rivalilor economici. La nivel de familie, va fi timpul unității, loialității și al disciplinei. Nervii se vor calma, iar deciziile care perturbă armonia familială vor fi date deoparte. Profitați de aceste momente pentru a repara rupturile și promisiunile încălcate.

Seninătatea Oii va face să existe un mic regres pentru semnele active sau foarte intense, nu este un an efervescent ci un an al introspecțiilor.