oaieAnul Oii 2015 va fi o perioadă a inspirației, în care vom încerca să lăsăm în urmă orice afacere sau legătură instabilă, pentru a crea un model mult mai corect al relațiilor. Cum este anul Oii pentru fiecare zodie?

Șobolan

            În acest an va recupera bani și va avea unele realizări în carieră, dar nu fără schimbări și mici conflicte. Va putea să descopere și să obțină avantaje din oportunități ignorate în trecut.

 

Bou

            Acest an reprezintă o mare provocare pentru cei născuți în anul Boului, asta pentru că Oaia, al optulea semn al zodiacului chinezesc, este în opoziîie cu Boul, care este al doilea semn. Persoanele născute în anul Boului ar trebui să urmeze cursul evenimentelor cu speranță pentru că, cu cât o situație este mai dificilă cu atât mai mult există posibilitatea să se transforme în ceva pozitiv.

Tigru

La prima vedere, energiile Tigrupului și Oii nu se combină. Oaia este un semn al păcii. În care extremele sunt evitate, în timp ce Tigrul are o predispoziție pentru marile provocări și o abordare radicală a vieții. Tigrilor li se va părea că anul Oii este prea lent și neinteresant pentru ei. Dar odată cu trecerea lunilor Tigri vor realiza că lucrurile nu stau chiar așa, dimpotrivă, anul Oii 2015 ar putea deveni destul de constructiv și pozitiv. Cu cât vor încerca mai mult, cu atât vor realiza mai mult.

Iepure

Anul Oii este în mod clar favorabil pentru cei născuți în anul Iepurelui/ Ar trebui să facă un efort să nu lase ca o perioadă potențial pozitivă să treacă fără să profite de această oportunitate. Faptul că vor începe să se petreacă lucruri bune, chiar dacă nu vor fi produsul eforturilor personale, va avea un efect pozitiv asupra psihicului. Ipepurii vor începe să se simtă din nou bine, realizările lor vor fi din belșug.

Dragon

            Performanțe limitate în acest an atât financiar cât și în privința promovărilor. Dragonul trebuie să facă un pas în spate și să își tragă sufletul în anul Oii, să se mulțumească cu cewea ce știe și să finalizeze proiectele începute.

Șarpe

Un an mai bun decât precedentul, dar mai sunt unele obstacole și probleme de rezolvat. Drumul spre succes și fericire este legat de o atitudine concentrată pe îndeplinirea sarcinilor proprii, rezolvarea propriilor probleme, evitarea amestecului în afacerile altor persoane. Trbuie să aibă grijă cu criticile pe care le fac, pentru că s-ar putea să fie prost primite. Există șanse pentru călătorii care să le schimbe viața în mod pozitiv.

Cal

Calul este semnul acțiunii și aventurii, dar nativii săi deseori duc lipsă de concentrare și direcție. În anul Oii sunt însă condiții ca multe dintre visele Calului să se împlinească. Oportunitățile abundă, calitățile Cailor vor fi recunoscute. Vor fi obstacole, dar energia pozitivă a acestui an va permite nativilor Cal să le depășească cu ușurință.

Oaie

Teoretic anul Oii este favorabil pentru cei născuți în acest semn. Totuși, majoritatea astrologilor spun că 2015 vin cu analize nu prea favorabile, iar nativii Oaie vor trebui să depășească unele obstacole înainte de a cunoaște partea pozitivă a destinului lor. Cei născuți în anul Oii vor trebui să fie discreți, să deschidă bine ochii și să rezolve imediat orice problemă apărută.

Maimuță

Anul Oii 2015 promite să fie plin de vești bune, prin contrast cu anul precedent. Anul va aqvea un început foarte bun, iar această tendință constructivă se va menține în lunile următoare.Una dintre stelele protectoare este Soarele, care are simbolismul asociat cu energia Yang, de natură masculină, asociată dinamismului ăi autorității.

Cocoș

Cocoșul ar trebui să își stabilească obiective foarte precise și să facă un efort să facă un pas în fiecare zi pentru realizarea acestora. Este singura cale care le garantează progresul. Din contră, dacă lasă totul la voia întâmplării, vor fi vulnerabili.

Câine

Va fi mai mult un an al fericirii decât al succesului. Dragostea, viața de familie și problemele legate de bani vor avea întâietate în fața vieții profesionale. Dificultățile anului 2015 vor fi legate de tendința de a avea conflicte cu oameni sau instituții.

Mistreț

         În general, anii Oii sunt pozitivi pentru oamenii născuți în anul Mistrețului, datorită armoniei dintre semnele de Pământ. În cazul actual, anul 2015 va duce Mistreții într-o nouă direcție care promite un viitor mai bun și o existență mai fericită. Mistreții vor fi interesați să acumuleze noi cunoștințe, ceea ce va duce la schimbări profesionale.<