cal2Anul Calului ne face nesăbuiți, romantici și imprudenți. Un an în care au loc multe promovări și în care ne vom simți minunat mergînd în pas cu încântătorul Cal. Esgte momentul deciziilor și finalizării rapide a proiectelor, cu maximă eficiență. Cuvântul de ordine este acțiunea! Este un an binecuvântat, dar obositor. Trebuie să vă urmați intuiția, planificarea, tărăgânarea și amânarea nu-și au locul în acest an. Iată cum este anul Calului pentru:

Șobolan

               Se prevede un an dificil, în care Șobolanul trebuie să fie foarte conservator în evaluări sau în angajarea afacerilor. Va fi obligat să facă datorii și va recupera cu greu banii împrumutați altora. Relațiile sentimentale riscă să nu se termine cu bine în acest an.

Boul

                 Un an destul de zbuciumat pentru Bou, în care va fi copleșit de afaceri financiare sau de o iubire nefericită și poate suferi reduceri ale bugetului sau poate fi implicat în accidente. Cele mai multe probleme vor apărea în toamnă. Este anul evaluărilor conservatoare, care ar trebui folosit pentru restabilire și consolidare.

Tigrul

                   Tigrul va avea un an liniștit și foarte fericit, în care există șansa pentru promovări și evidențieri. Va fi un an al câștigurilor facile de bani, în care tigrul va putea să economisească și să obțină venituri suplimentare. Anul va fi plin de sărbători acasă și vești foarte bune.

Iepurele

            Un an bun pentru Iepure, al cărui noroc va veni din partea unor oameni binevoitori, fericit să își folosească relațiile în favoarea lui. Iepurele va putea să recupereze din pierderile anterioare, fiind ferit de neînțelegeri sau îmbolnăviri. Clălătoriile și distracțiile vor fi numeroase.

Dragonul

           Un an plin de incertitudini și evenimente surprinzătoare, în care unele informații îi pot modifica temporar viața, dar problemele vor avea tendința de a se rezolva în timp de la sine, dacă nu se va încăpățâna sau nu va fi prea agresiv. Anul va fi destul de dificil, grijile fiind reale.

Șarpele

             Șarpele trebuie să își țină în frâu emoțiile și să nu ia decizii pripite, pentru a putea să își împlinească toate dorințele. Necazurile sau problemele nerezolvate îi pot afecta sănătatea. Cu toate acestea toate problemele vor fi trecătoare, iar anul poate fi unul excelent.

Calul

            Calul va avea un an bun și prosper, cu promovări și evidențieri care îi vor aduce satisfacție și fericire. Toate planurile pot fi îndeplinite fără eforturi prea mari, iar norocul îi va ieși în cale în tot ceea ce va face. Trebuie să aibă grijă pentru că este predispus la contractarea unor boli contagioase.

Oaia

            Oaia va avea un an liniștit, fără mari probleme în familie sau la serviciu. Va putea să controleze totul dn culise și să depășească astfel toate problemele. În general va fi un an prosper, cu excepția unei predispoziții spre îmbolnăviri ușoare.

Maimuța

                Un an foarte bun pentru Maimuță în care poate face față cu succes tuturor dificultăților, care vor dispărea singure dacă nu se va sabota singură și va mai reduce din pretenții. În acest an va trebui să se alieze cu rivalii, în cazul în care nu îi va putea învinge, și să fie conservatore și o fină observatoare, pentru a-și pune planurile în aplicare.

Cocoșul

                Cocoșul se va confrunta cu multe încercări și nu trebuie să aibă așteptări prea mari. Un an bun pentru activități politice, diplomație, cu toate ca va trebui să facă multe compromisuri. Sunt posibile unele conflicte, dar în familie sunt șanse pentru vești bune în familie.

Câinele

                Dezvoltare și progres, promovări și câștiguri financiare reale, câinele se va găsi în vârful puterii în acest an. Poate primi și unele vești rele acasă sau să piardă unele bunuri minore, dar va călători mult și va petrece din plin. Este un an în care își va folosi mult intelingența în acest an.

Mistrețul

                Mistrețul va avea un an foarte bun cu condiția să se ferească de speculațiile prea riscante și să nu își încredințeze banii altor persoane. Problemele din trecut vor dispărea, iar câștigurile pot veni din toate direcțiile, anul fiind prosper pentru familia și cariera