trandafiri1Colorile pe care ar trebui să le preferăm pentru a realiza un echilibru al fluxurilor de energie în Anul Mistrețului de Pământ sunt roșu și alb, fie că este vorba despre tendințele de modă, nunți, cadouri sau decorațiuni interioare.

În cosmologia chineză, roșu simbolizează elementul Foc. În general, în tradiția chineză culoarea roșie este sinonimă cu norocul, perioadele festive și căsătoria. Albul, dar și griul, argintiul și auriul sunt asociate elementului Metal.

Purtarea unor haine care conțin roșu și alb, dar și bijuterii, poate contribui la armonizarea energiilor în acest an. Aceste culori pot fi prezente în viața de zi cu zi și prin mici accente. Aveți grijă, însă, evitați să aveți un portofel roșu, pentru banii vă vor ”arde” degetele!

Cum va fi Anul Mistrețului de Pământ pentru fiecare semn zodiacal?

2019: Anul Mistrețului de Pământ

 Culorile norocoase care ar trebui purtate în 2019: roșu, portocaliu, roz și alb

Potrivit horoscopului chinezesc, culorile norocoase, care pot avea o influență pozitivă în soarta voastră în timpul Anului Mistrețului de Pământ sunt cele care au legătură cu energiile benefice ale elementului Foc, reprezentate de roșu, roz și portocaliu (Focul energizează Pământul) și cu elementul Metal, reprezentat de alb și auriu (Metalul hrănește Pământul).

Într-adevăr, Focul și Metalul fiind deficitare în Anul Mistrețului de Pământ 2019, este important să puteți umple acest deficit cu ajutorul culorilor purtate sau prin decorațiuni interioare, fără să uitați importanța de a nu avea derficit de vitamina D (să stați la soare un timp rezonabil) sau de fier (consumați carne, peștem cereale, precum și fructe, legume și lactate).

Sugestii pentru decorațiuni interioare, acasă și la birou

Aceleași culori norocoase pentru anul 2019 pot fi utilizate și în decorarea locuințelor, în camera de zi, dormitor, bucătărie și ușa de intrare, dar și la birou, pentru a vă mări șansele de a câștiga bani în 2019 și a vă multiplica succesul profesional. Deci utilizați roșu, portocaliu și alb, în diferite nuanțe, combinate cu elemente de albastru și verde.

Principii Feng Shui de armonizare și combinare a culorilor

În timpul anului 2019, când folosiți roșu (Foc) și alb (Metal) nu uitați să adăugați o notă de culoare care să reprezinte Pământul, și anume galben, ocru, maro, pentru a armoniza fluxul de energie. În privința garderobei, este important să stabilizați culorile anului 2019, și anume culorile asociate elementului Foc și elementului Metal.

O altă tehnică Feng Shui de armonizare a culorilor este ca, atunci când utilizați alb (Metal) în combinație cu Verde (Pământ), nu uitați că Metalul taie Lemnul, așa că trebuie să adăugați una dintre culorile specifice Apei, albastru sau negru.

Google ads