feng shui goldAtrageți  energia prosperității cu Feng Shui

Feng Shui este o filozofie metafizică chinezească care aduce armonie într-un anumit mediu. Un Feng Shui bun nu aduce prosperitatea dacă nu munciți pentru ea, dar vă oferă sprijinul necesar pentru a căuta bunăstarea și bogăția. Feng Shui vă mai ajută să folosiți diferite metode pentru a crea acasă și la serviciu o atmosferă care vă va întări și va atrage energiile necesare pentru prosperitate.

Feng Shui în dormitor

Echilibrarea elementelor în Feng Shui

 Există multe elemente Feng Shui care pot fi folosite într-un spațiu pentru o energie puternică a prosperității. Remediile clasice din Feng Shui includ monedele chinezești, broasca țestoasă dragon, Buddha zâmbitor, planta banilor, vase ale bogăției, nave ale bogăției și altele. De fapt, aceste obiecte au fost utilizate de secole pentru a atrage bunăstarea în locuință și la serviciu.

Creați o ușă de intrare solidă

Este important ca ușa de la intrare să fie una solidă, pentru că locuința are nevoie de ea pentru a atrage un Chi bogat. Ușa de la intrare este numită Gura lui Chi în Feng Shui, iar soliditatea și energia ei puternică sunt importante pentru Feng Shui-ul casei. Protejați-vă ușa principală, dacă este nevoie, cu simboluri Feng Shui de protecție, abundență și noroc. De exemplu, nu trebuie să aveți în apropierea ușii principale pubele de gunoi sau vase vechi. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca ușa de la intrare să se deschidă larg și fără să scârțâie. Vreți să vă asigurați că există echilibru și armonie încă de la intrarea în casă.

Aruncați lucrurile inutile din locuință

Aruncați lucrurile inutile din locuință și birou. Un spațiu aglomerat nu va atrage și nu va menține energia prosperității. Poate fi dificil să vă decideți de ce aveți nevoie și de ce nu, așa că ar putea fi necesar să faceți o listă, sau să dedicați 30 de minute pe zi pentru a scăpa de obiectele care vă aglomerează casa.

Pregătiți zona banilor

Identificați zona Feng Shui a banilor și aveți mare grijă de ea. De obicei, este vorba despre biroul casei, unde vă administrați banii și alte activități. Aici trebuie să includeți elementul Lemn, care reprezintă banii și prosperitatea. Culoarea albastru și tablourile cu râuri, lacuri, oceane reprezintă elemental Apă, care alimentează Lemnul. Mai puteți folosi oglinzi, plante și mici iconițe care simbolizează prosperitatea.

Expuneți simboluri ale prosperității

Expuneți simboluri Feng Shui care vă sugerează bunăstarea și abundența. Puteți folosi simboluri clasice, cum ar fi nava prosperității (plasată cu fața spre interiorul casei!), sau propriul vostru simbol al energiei prosperității. O culoare evidentă pe care o puteți folosi este auriul, care are o corelație puternică cu banii. O altă culoare aducătoare de prosperitate este purpuriul. Puteți folosi aceste nuanțe în picturi, perne, covoare și alte obiecte din casă sau birou.

Utilizați simbolul peștilor

Puteți decora locuința sau biroul cu un acvariu Feng Shui, pentru a atrage Chi-ul bunăstării. Este un mod amuzant și inteligent de a adăuga frumusețe și prosperitate în spațiile voastre personale și la serviciu. Mai puteți folosi simboluri Feng Shui și imagini sau obiecte care reprezintă pești pentru a aduce un simbol al bunăstării în jurul vostru, cum ar fi un ceas pește în bucătărie sau o perdea de baie decorate cu pești.

Decorați cu cristale ale prosperității

Se cunoaște de mult timp că cristalul citrin atrage bogăția, așa că este deseori folosit în Feng Shui pentru atragerea prosperității. Citrinul crește și stima de sine, așa că poate fi o alegere bună ca bijuterie personală. Mai puteți folosi și pirita, care este o piatră populară a bunăstării. O modalitate creatoare de a expune crsitalele este într-un copac al pietrelor prețioase, plasat în biroul locuinței.

Folosiți fântânile Feng Shui

Folosiți fântâni reale în sau în afara locuinței, indiferent cât de mici, dacă aveți posibilitatea, ca remedii Feng Shui puternice. Acestea vor atrage energia prosperității și o energie Chi proaspătă. Puteți utiliza și simboluri care reprezintă fântâni, respectiv imagini cu apă curgătoare, cum ar fi cascadele, oceanele și râurile. Imaginile cu apă care au multă spumă și spații deschise sunt puternice în mod special în aplicațiile Feng Shui pentru prosperitate.

Feng Shui în dormitor

Echilibrarea elementelor în Feng Shui

Culorile în Feng Shui