Trei BteLuna în Balanță ne ajută să fim echilibrați și să căutăm armonia în relații, în timp ce Jupiter și Kiron ne vor oferi o viziune de ansamblu. Tranzitul pe termen lung între Jupiter și Kiron, format prima oară în martie și care va avea loc încă o dată în noiembrie, urmează un parcurs aproape similar cu sextilul dintre Jupiter și Neptun și conjuncția dintre Jupiter și Pluton. 

Toate acestea ne ajută să conștientizăm problemele altora și să ne explicăm punctele de vedere. Vom fi dispuși să învățăm și să ne dezvoltăm prin intermediul experiențelor. Vom absorbi informații și le vom transmite și altora, vom învăța din experiențele și greșelile trecutului. Este și timpul să respectăm înțelepciunea celor cu mai multă experiență decât noi.

Un alt aspect al acestei zile este relația dintre Soare și Jupiter, care ne încurajează să vrem mai mult. Folosită corect, această energie ne încurajează să progresăm, în caz contrar ne va face neliniștiți sau înclinați să facem tot felul de excese. Trebuie să avem grijă să nu ne supraestimăm capacitățile.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 1-7 iunie

Ce spune Tarotul despre luna iunie

Astrologia iunii iunie: Două eclipse, o nouă conjuncție Jupiter-Pluton și noi retrogradări

Mercur tranzitează semnul Racului între 28 mai și 4 august