Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Apariția acestei carți arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane. În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni. Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie profesional, fie o simplă prietenie.

Tarotul lunii martie

Luni și marți: Relații și colaborări armonioase, nevoie de echilibru

Miercuri și joi: Capacitate de adaptare, de transformare a concepțiilor; interiorizare, sentimente profunde, posibile secrete legate de bani

Vineri și sâmbătă: Spirit al dreptății și al moralității, preocupări spirituale, educația superioară, comunicare sau călătorii în străinătate

Duminică: Autoritate, seriozitate, muncă, rigurozitate, ambiție

Taur

Cumpătarea

Cumpătarea arată măsura justă a lucrurilor, fiind în opoziție cu cartea imediat următoare a Arcanelor Majore, Diavolul, care simbolizează lipsa de măsură. Trăsăturile Cumpătării sunt echilibrul, pacea sufletească și armonia.

Luni și marți: Echilibru în relațiile de serviciu, comunicare bună, relații sociale plăcute

Miercuri și joi: Tendința de a domina partenerul de viață sau profesional; secrete, lupte pentru putere, posibilă manipulare

Vineri și sâmbătă: Aveți nevoie de ceva nou, proaspăt, în relațiile intime; în privința banilor va exista tentația să cheltuiți sau să vă asumați riscuri

Duminică: Vă veți susține cu tărie și autoritate  idealurile și convingerile spirituale; veți avea oportunități să îi învățați pe alții sau de a lucra în străinătate

Astrologia lunii martie

Gemeni

Trei de Bâte

Este momentul  să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de maximizare a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

Luni și marți: Nevoia unei comunicări intelectuale în relația romantică; capacitate bună de învățare, spirit creativ

Miercuri și joi: Vă impuneți cu ambiție și autoritate la serviciu, veți ști să obțineți ce doriți, inclusiv prin manevre ascunse

Vineri și sâmbătă: În relația de cuplu veți avea nevoie de spațiu, de libertate, de comunicare spirituală; posibile călătorii, drumuri.

Duminică: Vă impuneți punctul de vedere în privința fondurilor comune ale cuplului.

Marte tranzitează Taurul între 6 ianuarie și 3 martie

Rac

Împărăteasa

Împărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. Este forța inepuizabilă a naturii prin care este perpetuată viața.  Împărăteasca este o carte a liniștii și a dragostei. Cartea că lucrurile vor merge bine până la urmă și că, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste.

Luni și marți: Relații armonioase, echilibru, comunicare bună în familie

Miercuri și joi: Pasiune, posesivitate, posibilă gelozie în relațiile romantice; forță intelectuală, capacitate de învățare

Vineri și sâmbătă: Energie multă, mobilitatate, sociabilitate în relațiile de muncă și în activitățile curente

Duminică: Activități practice împreună cu partenerul de viață. Încercați să fiți mai comunicativi și mai flexibili.

Venus tranzitează Peștii între 25 februarie și 21 martie

Leu

Opt de Monede

Cartea arată că munciți până la cele mai mici detalii și aspecte ale vieții voastre pentru a vă îmbunătăți în mod continuu perspectivele. Este un semn foarte bun că sunteți dispuși să faceți schimbările necesare pentru a vă îmbunătăți situația.

Luni și marți: Relații bune cu rudele și anturajul apropiat, comunicare foarte bună sub toate formele, verbală, scrisă.

Miercuri și joi: Atitudine autoritară în familie, rezolvați probleme, luați decizii;  secrete, interiorizare

Vineri și sâmbătă: Spirit de aventură în relațiile romantice, minte ascuțită, capacitate de acumulare a cunoștințelor, nevoie de mișcare fizică și de spații deschise

Duminică: preocupări preponderent domestice, practice, pe lângă casă

Soarele tranzitează Peștii între 18 februarie și 20 martie

Fecioară

Regina de Spade

Această carte reprezintă abilitatea intelectului de a judeca și a discerne imparțial, fără sentimentalisme. Acestei regine îi place să știe cum, ce, de ce, unde, când și cine, pentru a îi înțelege mai bine pe ceilalți.

Luni și marți: Încercați să vă echilibrați bugetul, veți analiza argumente pro și contra pentru o achiziție. Veți fi tentați de obiecte frumoase, bijuterii sau haine.

Miercuri și joi: Atitudine autoritară în relațiile publice, vă veți susține cu tărie argumentele

Vineri și sâmbătă: Posibile drumuri, excursii, veți avea nevoie de spații deschise.

Duminică: Atitudine rigidă, conservatoare, este cazul să vă relaxați

Relațiile de dragoste ale Peștilor cu celelalte semne zodiacale

Balanță

Asul de Spade

Urmează o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Luni și marți: Energie proaspătă, intelectuală, capacitate bună de colaborare,  nevoie de socializare

Miercuri și joi: Inteligență, abilități financiare, decizii abile

Vineri și sâmbătă: Sociabilitate, comunicare bună, bazată pe principii

Duminică: Munciți pentru familie și casă, activități practice, tindeți să vă impuneți punctele de vedere

Scorpion

Eremitul

Eremitul indică o nevoie de reculegere interioară și de retragere în lumea voastră. Vă concentrați asupra lumii voastre interioare în căutarea răspunsurilor care să vă definească. Acum realizați că adevărul și înțelegerea se află în interiorul vostru și doriți să le căutați cu orice preț.

Luni și marți: Dificultăți de relaționare, veți prefera să lucrați singuri.

Miercuri și joi: Energie proaspătă, forță intelectuală, ambiție și autoritate

Vineri și sâmbătă: Ați putea cheltui sub impulsul momentului, posibil pentru a călători sau pentru a cumpăra articole sportive

Duminică: În relațiile cu rudele sau cu anturajul apropiat veți încerca să vă impuneți propriile reguli sau convingeri, veți fi cam taciturni

Sănătatea Peștilor

Săgetător

Nouă de Cupe

Nouă de Cupe anunță o tendință spre visare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare.

Luni și marți: Relații sociale intense, întâlniri cu prietenii, optimism, planuri de perspectivă

Miercuri și joi: interiorizare, faceți planuri, dar nu le comunicați încă

Vineri și sâmbătă: Energie proaspătă, dinamism, posibile călătorii, nevoie de mișcare fizică

Duminică: Numărați banii, faceți planuri concrete, responsabile, raționale

Ceres tranzitează Berbecul între 21 februarie și 8 mai

Capricorn

Regele de Spade

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identifica comportamentele care vă țin în loc.

Luni și marți: În carieră vă faceți remarcați prin echilibru și capacitate de comunicare, analizați toate aspectele unei probleme

Miercuri și joi: Introvertire, motivație personală puternică, în grupul de prieteni dominați prin inteligență

Vineri și sâmbătă: Senzație de constrângere, nevoie de mai mult spațiu sau de mișcare

Duminică: Energie fizică, activități concrete, forță mintală

Vărsător

Dreptatea

Prezența acestei cărți înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Luni și marți: Analizați problemele în mod echidistant și din  puncte de vedere etic.

Miercuri și joi: Vă remarcați în carieră prin forța mintală, intelectuală, aveți ambiția de a avea succes într-o activiate sau un proiect.

Vineri și sâmbătă: Întâlniri cu prietenii, distracție, drumuri

Duminică: Vă retrageți acasă, sunteți taciturni, aveți nevoie de liniște

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Pești

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, iar apariția acestei cărți sugerează că veți avea grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Luni și marți: Ggândire strategică, vă veți apăra emoțiile pentru ca nu cumva să fiți manipulați.

Miercuri și joi: Veți dori să învățați mai multe despre lucruri ascunse, mistere și să acumulați cunoștințe interesante.

Vineri și sâmbătă: Veți munci intens, cu plăcere, dar nu într-atât încât să nu mai aveți timp pentru familie și prieteni.

Duminică: Relațiile voastre sociale vor avea obază practică, pentru rezultarea unor probleme. Nu veți pierde timpul vorbind prea mult.

Tarotul lunii martie

Astrologia lunii martie

Google ads