mprteasaBerbec

Împărăteasa

Săptămâna dintre ani va avea o energie caracterizată de cartea Împărăteasa, care semnifică abundența, belșugul, fertilitatea, creația sub toate formele ei.

Lună Plină în Rac, pe 30 decembrie

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Luni veți fi vorbărețti, sociabili și amuzanți, vă va sta gândul mai mult la distracție decât la muncă.

Marți, miercuri și joi, atenția voastră se va îndrepta spre familie și activitățile legate de casă și cei dragi vouă. Nu va fi vorba doar despre activitățile practice, gospodărești, ci și despre bucuria de a fi aproape de cei care contează în viața voastră.

Vineri și sâmbătă, dragostea va deveni mai pasională pentru ccei îndrăgostiți și o veți exprima prin vorbe și gesturi grandioase sau prin cadouri spectaculoase. Gândirea va deveni mai creativă, iar relațiile cu copiii mai amuzante și mai interesante.

Duminică  va fi dedicată activităților de rutină, veți dori ca totul să fie perfect, nu veți accepta nimic mai puțin. Atenție la tendința de a deveni tipicari, cicălitori sau critici din dorința de a face totul ca la carte.

Taur

Zece de Cupe

Atmosfera acestei săptămâni va fi caracterizată de energia cărții Zece de Cupe, care este una a împlinirii emoționale, a sentimentului că sunteți acasă cu oamenii și în locurile în care vă aflați.

Luni veți avea un spirit speculativ, veți simți că puteți prinde ocaziile din zbor. Va exista și tentația de a cheltui cam mult fără să vă gândiți la consecințe, doar pentru a vă simți bine pe moment.

Marți, miercuri și joi veți avea parte de clipe plăcute, amuzante, alături de rude și de anturajul vostru cel mai apropiat.

Vineri și sâmbătă vă veți asuma rolul de organizatori, de lideri ai evenimentelor. Veți fi în centrul atenției, personalitatea voastră va ieși în evidență, prin ținută, prin atitudine și prin stilul de comunicare.

Duminică, în relațiile de dragoste vă veți dovedi iubirea prin fapte concrete, prin atenția acordată partenerului. Față de copii veți fi grijulii, poate prea protectori sau cicălitori.

Gemeni

Nouă de Monede

Ultima săptămână din acest an va avea energia reprezentată de Nouă de Monede, care reflectă un sentiment de stabilitate și de mulțumire emoțională.

Luni veți fi în element vostru, nivelul de energie va fi optim, veți fi sociabili, amuzanți și vorbăreți.

Marți, miercuri și joi vă veți dedica mai ales activităților practice legate de bunăstarea familiei și a căminului vostru. Posibile cheltuieli pentru aprovizionarea familiei.

Vineri și sâmbătă le veți petrece în mod plăcut alături de rude și de anturajul vostru apropiat, veți avea chef de distracție.

Duminică veți avea nevoie de liniștea căminului vostru, atmosfera va fi mult mai potolită, activitățile vor fi cu preponderență casnice. Veți fi mai interiorizați, poate cam conservatori sau critici.

Rac

Asul de Cupe

Va urma o perioadă aducătoare de energie pură, proaspătă, încărcată de iubire și de speranța într-un nou început, reprezentată de Asul de Cupe.

Luni veți avea un nivel ridicat de energie mintală, dar care va fi în mare parte interiorizată. Veți face o analiză mult-necesară a evenimentelor și ultima perioadă și a planurilor voastre de viitor.

Marți, miercuri și joi vă veți pune pe treabă cu forțe proaspete. Activitățile voastre vor fi caracteristice semnului vostru zodiacal: dragoste și grijă pentru familie și casă. Veți fi înclinați să vă emoționați repede, iar activitățile voastre, indiferent în ce domeniu, vor fi motivate în mai mare măsură de sentimente.

Vineri și sâmbătă  veți dori să faceți niște gesturi grandioase pentru a impresiona pe cineva prin generozitatea voastră sau veți cheltui pentru imaginea proprie, pentru a arăta bine.

Duminică veți comunica cu rudele sau anturajul apropiat într-un mod mai degrabă rațional. Veți munci și veți face tot posibilul ca toată lumea să fie mulțumită.

Leu

Opt de Spade

Opt de Spade anunță o săptămnă în care veți fi tentați să vă interiorizați emoțiile. De asemenea, poate exista un sentiment de constrângere.

Luni veți fi foarte ocupați, veți comunica rapid, fiind pozibil să faceți și mai multe drumuri. Veți fi tentați să vorbiți mai mult ca de obicei, chiar să vă lăudați.

Marți, miercuri și joi veți fi mai sensibili ca de obicei, mai interiorizați, tentați să vă izolați în colțul vostru. În schimb veți sări în ajutorul persoanelor care ar putea avea nevoie de sprijinul vostru, emoțional sau fizic.

Vineri și sâmbătă veți avea o energie debordantă și în mod sigur veți fi remarcați în familie sau în cercul vostru de prieteni.

Duminică veți reveni cu picioarele pe pământ, fiind posibil să calculați cât ați cheltuit în ultima perioadă. Evitați să vă faceți prea multe griji.

Fecioară

Patru de Bâte

Apariția acestei cărți anunță că urmează o perioadă amuzantă, în care să veți bucura de compania familiei și a prietenilor.

Luni începeți săptămână în forță, veți fi sociabili, gândirea și acțiunile voastre se vor desfășura în ritm rapid, contribuind la imaginea voastră publică.

Marți, miercuri și joi veți avea parte de relații plăcute cu prietenii cei mai apropiați și dragi vouă, dar în general veți fi un pic cam timizi și emotivi. Intuiția nu vă va trăda însă în relațiile cu oamenii.

Vineri și sâmbătă veți avea chefsă vă distrați, să vă simțiți bine, și veți dori ca toată lumea să simtă același lucru.

Duminică veți fi ocupați cu o multitudine de activități, multe și mărunte, veți vrea ca totul să fie perfect. Atenție, să nu pierdeți timpul cu adetalii nesemnificative.

Balanță

Regina de Monede

Regina de Monede are capacitatea să se ocupe de mai multe lucruri în același timp și să aibă grijă ca tuturor celor dragi să nu le lipsească nimic și așa veți fi și voi.

Luni veți fi ocupați cu comunicarea la distanță, posibil cu străinătatea, fie online, fie veți pleca într-o vacanță.

Marți, miercuri și joi veți face apel la simțul vostru matern. În relațiile voastre legate de carieră sau viața publică vă veți lăsa ghidați de sentimente.

Vineri și sâmbătă veți fi sufletul distracției, în mijlocul prietenilor. Veți avea o dispoziție optimistă în privința viitorului.

Duminică veți fi interiorizați, veți evita agitația, veți prefera să rămâneți în umbră și să îi sprijiniți pe cei care au nevoie de voi.

Scorpion

Marea Preoteasă

Marea Preoteasă anunță o săptămână încărcată de spiritualitate, perioadă în care intuiția va avea un rol important în activitățile voastre.

Luni, activitatea mintală va fi ridicată, veți avea o mare curiozitate în legătură cu tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Marți, miercuri și joi, emoțiile și latura spirituală a vieții vor fi mai importante  ca de obicei, veți avea o atitudine maternă față de cei dragi și veți juca rolul unui mentor.

Vineri și sâmbătă, imagina publică va fi importantă pentru voi, veți avea grijă să arătați în cea mai bună formă.

Duminică veți fi prietenoși și dispuși să îi ajutați pe cei din jurul vostru, prieteni sau familie. Veți faceți și planuri de viitor, care vor avea un caracter realist.

Săgetător

Eremitul

O săptămână în care vă veți îndrepta mare parte din atenție către nevoile spirituale, activităților care vă pot oferi mulțumire sufletească.

Luni va fi favorizată comunicarea cu partenerul de viață și/sau cea cu partenerul profesional. Atmosfera va fi destinsă, prietenoasă, conversațiile vor decurge bine.

Marți, miercuri și joi veți fi mai sensibili și mai interiorizați ca de obicei. În relația intimă veți avea nevoie de o conectare sufletească, spirituală, nu doar fizică. În deciziile financiare comune veți ține cont de sentimente.

Vineri și sâmbătă veți avea încredere în viitor, veți avea o viziune pe termen lung. Veți avea convingerea că totul se întâmplă dintr-un motiv și că aveți sprijinul divinității. Dacă veți fi nevoiți să stați acasă, veți visa la o libertate mai mare de mișcare.

Duminică veți considera că veți fi apreciați mai mult dacă vă veți pune în serviciul celor care au nevoie de voi.

Capricorn

Cavalerul de Cupe

În această săptămână va ieși la iveală sufletul vostru bun, idealismul caracteristic Cavalerului de Cupe, în dragoste și în relațiile cu ceilalți oameni în general.

Luni veți avea parte de multă comunicare, schimburi de mesaje, telefoane, precum și de agitație, drumuri multe, legate de activitățile profesionale sau de cele curente.

Marți, miercuri și joi, în relația de cuplu veți fi înțelegători, romantici, grijulii, iar în parteneriatele profesionale veți înțelege și veți ține cont de sentimentele interlocutorului sau partenerului.

Vineri și sâmbătă veți avea tendința să vă impuneți, să ieșiți în evidență, să arătați să sunteți la conducere, pe primul plan.

Duminică veți fi sceptici în multe privințe, veți încerca să treceți totul prin filtrul minții. Nu veți accepta că un lucru este într-un anumit fel doar pentru că vi se va spune că este așa.

Vărsător

Luna

Ultima săptămână a anului va fi marcată de un sentimentalism accentuat, emoțiile și nesiguranțele ar putea juca un rol important.

Luni veți fi însă dornici de distracții, veți fi comunicativi, vorbăreți, veți fi tentați să flirtați, relațiile de dragoste nu vor fi serioase.

Marți, miercuri și joi veți deveni sensibili, emotivi, cam temători, ușor influențabili. În schimb, în relațiile curente cu oamenii veți adopta o atitudine grijulie.

Vineri și sâmbătă, în relația de cuplu veți încerca să atrageți atenția, vă veți pune pe primul loc. Veți dori să ieșiți în evidență prin intermediul vestimentației și prin atitudine.

Duminică veți avea nevoie să vă retrageți în lumea voastră, vor ieși la iveală nesiguranțele. S-ar putea să faceți și calcule legate de finanțele cuplului. Nu vă îngrijorați prea tare.

Pești

Regina de Cupe

Va urma o perioadă în care romantismul va fi în creștere. Regina de Cupe anunță dragoste, sentimentalism, capacitatea de a înțelege sentimentele celorlalți.

Luni veți comunica bine în familie, va fi o atmosferă vie, alertă, veselă.

Marți, miercuri și joi, dragostea va pluti în aer, sub toate formele ei, maternă, romantică, atentă, grijulie.

Vineri și sâmbătă veți face totul pentru ca atmosfera din jurul vostru să fie strălucitoare, extraordinară, iar rolul principal îl veți avea chiar voi.

Duminică veți face un pas înapoi pentru a da atenția și grija cuvenită partenerului de viață.

Lună Plină în Rac, pe 30 decembrie

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Relațiile de dragoste ale Capricornilor cu celelalte semne zodiacale

Junona tranzitează Săgetătorul din 18 decembrie până pe 14 noiembrie 2021