Rege Bte mareBerbec

Regele de Bâte

Începeți săptămâna cu  energia pură a focului, concentrați pe carieră și dornici să vă puneți în aplicare ideile. În plus, veți avea respect pentru oameni și le veți arăta compasiune, dacă vor avea nevoie de sprijinul vostru.

Luni veți adopta o atitudine de lider vizionar și vă veți asigura că atrageți sprijin pentru ideile voastre.  Marți, miercuri și joi veți fi sociabili, dinamici și veți pune accentul mai mult pe planurile pe termen lung.

 Vineri și sâmbătă, veți fi preocupați mai mult de latura spirituală a vieții, poate veți fi mai retrași, sau veți avea grijă de cineva. Duminică în schimb veți fi plini de energie!

Taur

Opt de Monede

Opt de Monede este cartea uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie înseamnă că este timpul să dobândiți noi competențe, să faceți ceva ce nu ați mai făcut până acum. Veți avea parte de schimbări și noi începuturi în situația voastră profesională, financiară sau educațională.

Luni, fie reveniți pe băncile școlii, la diverse cursuri, fie aveți de-a face cu instituții sau persoane cu autoritate.

Marți, miercuri și joi, în relații sociale, legate de prestigiul social sau de carieră veți fi negociatori abili, veți fi cerebrali, iar planurile vor fi pe termen lung.

Vineri și sâmbătă, veți avea disponibilitatea să aveți grijă de cei dragi, iar preocupările vor fi legate de spiritualitate sau cultură. Duminică, Luna în Berbec vă va da energie, dar circumstanțele s-ar putea să vă dea o senzație de constrângere.

Gemeni

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale. Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele.

Luni, aveți de rezolvat probleme legate de bani din partea unor parteneri sau instituții. Marți, miercuri și joi sunt susținute învățământul, justiția, domeniile care au legătură cu spiritualitatea, gândirea și exprimarea vor fi clare, bazate pe idei și concepte.

Vineri și sâmbătă veți fi abili, adaptabili în relațiile sociale și cele legate de carieră și prestigiul social. Duminică va fi o zi agitată, veți dori să faceți foarte multe, conversațiile vor fi rapide, sunt posibile și drumuri de colo-colo. Veți fi înconjurați de costuri.

Rac

Zece de Monede

Zece de Monede este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Luni veți fi serioși și responsabili în relațiile cu partenerii de viață sau cei profesionali. Marți, miercuri și joi veți fi abili în atragerea de fonduri de la parteneri sau instituții financiare.

Vineri și sâmbătă veți fi idealiști sau veți avea legătură cu instituții de învățământ superioar sau din sectorul autorității și justiției. Sunt posibile și călătorii la distanță. Duminică, gândul vostru se va îndrepta către planuri care să contribuie la prestigiu și carieră.

Leu

Șase de Bâte

Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor. Cartea arată că munca voastră va fi apreciată, iar acest lucru vă va da încredere să vă continuați planurile.

Luni veți fi muncitori, responsabili  și organizați în activitățile voastre cotidiene sau la serviciu. Cei care au funcții de conducere vor avea grijă ca totul să decurgă conform planurilor.

Marți, miercuri și joi se evidențiază relațiile de parteneriat, în care veți avea o bună capacitate de comunicare, bazată pe logică și idei. Vineri și sâmbătă veți fi mai degrabă idealiști și generoși în relațiile financiare, dar și flexibili și capabili să profitați de oportunitățile care vor apărea. Duminică, este posibil să plecați într-o călătorie la distanță, iar dacă nu veți fi foarte dinamici și activi.

Fecioară

Pajul de Spade

Pajul de Spade reflectă o abundență de energie, pasiune și entuziasm. Abia așteptați să începeți un nou proiect sau să împărtășiți o idee. Orice începeți, proiecte, investiții sau călătorii, o faceți cu o energie și cu un entuziasm uriașe.

Luni este favorizat domeniul educațional, în care vă veți prezenta ca persoane serioase, responsabile, de încredere. Marți, miercuri și joi, în activitățile curente sau de serviciu veți pune accent pe idei, comunicare logică și relații sociale. Vineri și sâmbătă, în relațiile parteneriale veți da dovadă de empatie dar și de flexibilitatea și abilitatea de a obține avantajele dorite. Duminică, veți fi plini de pasiune în relațiile cu persoana iubită, dar pot apărea discuții între parteneri, înclusiv în afaceri, legate de bani.

Balanță

Marele Preot

Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Luni este posibil să vă stea gândul la rezolvarea unor probleme domestice. Marți, miercuri și joi, atenția voastră se va îndrepta spre domeniul educațional, fie vă întoarceți la studiu prin intermediul unor cursuri, fie aveți copii școlari și vă îngrijiți de ei.

Vineri și sâmbătă vă ocupați cu atenție și de problemele cotidiene sau de serviciu, față de care veți avea o atitudine maleabilă, vă veți adapta situațiilor. De asemenea, sunt favorizate activitățile legate de îngrijire. Duminică va exista multă pasiune și energie în relația cu partenerul de viață.

Scorpion

Trei de Bâte

Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți în afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele.

Începeți săptămână comunicativi, vă veți remarca în relațiile sociale. Marți, miercuri și joi veți face planuri pe termen lung legate de proprietățile familiei.

Vineri și sâmbătă veți fi afectuoși cu partenerul de viață sau cu copiii. Cei implicați în domeniul educației veți fi maleabili și empatici în relațiile cu elevii. Duminică, veți fi foarte activi și rapizi în rezolvarea treburilor domestice.

Săgetător

Asul de Spade

Asul de Spade arată posibile decizii radicale, fără echivoc. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive. Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Luni este o zi bună din punct de vedere financiar, veți lua decizii ferme, clare, raționale. Marți, miercuri și joi, sociabilitatea va fi în creștere, veți avea spirit de observație și idei.

Vineri și sâmbătă, este posibil să aveți grijă cu dragoste de persoane din familie. Duminică, relațiile de dragoste vor fi pasionale, iar cele cu copiii pline de energie.

Capricorn

Lumea

Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Aceste reușite pot fi o căsătorie, nașterea uniui copil, finalizarea unui proiect. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ajungeți la capătul unei călătorii, sau ați încheiați un ciclu major al vieții voastre.

Luni aveți senzația că o luați de la capăt, că porniți din nou la drum. Marți, miercuri și joi, vă ocupați cu inteligență de administrarea banilor, sau faceți planuri financiare. Vineri și sâmbătă, veți da dovadă de abilitate, dar și de empatie în relațiile sociale, în timp ce duminica va fi dedicată familiei și treburilor casnice, veți fi foarte ocupați.

Vărsător

Zece de Bâte

Cartea Zece de Bâte este cartea apăsării rezultate în urma asumării unor responsabilități prea mari. Cifra 10 în Tarot semnifică încheierea unui ciclu, după o perioadă de eforturi și culegeți roadele după ce ați investit multă muncă și eforturi. Odată cu succesul vin însă și responsabilitățile și angajamentele, care s-ar putea ca de data aceasta să vă depășească, sau să vă dea această senzație

Luni, veți avea o stare de rigiditate, de constrângere, de oboseală. Dispoziția voastră se va schimba totuși începând de marți, când veți fi mai mobili, cel puțin din punct de vedere mental, veți fi sociabili și cerebrali. Vineri și sâmbătă, veți fi abili în problemele financiare, dar veți avea tendința să cheltuiți cu inima, nu cu mintea. Duminică veți fi înconjurați de prieteni și veți fi plini de vervă.

Pești

Împăratul

Împăratul reprezintă principiul masculinității și al patriarhului. Simbolizează puterea și autoritatea, iar atitudinea sa rigidă diferă de frumusețea senzuală a Împărătesei.

Luni veți adopta o atitudine autoritară și cam rigidă în relațiile sociale, având pretenția ca toată lumea să respecte regulile.

Marți, miercuri și joi veți fi spirituali și idealiști, moralitatea va fi pe primul loc. Este posibil să aveți o senzație de constrângere, că nu puteți face tot ce vă doriți. Vineri și sâmbătă, reveniți la dispoziția voastră obișnuită, veți fi în elementul vostru, în timp ce veți avea tedința să cheltuiți sub impulsul momentului.