Paj de CupePajul de Cupe ne încurajează să privim o situație dificilă dintr-o perspectivă nouă, să abordăm situația cu dragoste și compasiune. Apariția acestei cărți ne învață să ne ascultăm întotdeauna intuiția, să credem în dragoste și și în visurile voastre.

Zi de Lună Plină, în care Soarele din Rac este în opoziție cu Luna în Capricorn. Luna Plină este un moment culminant și semnifică promisiunea împlinirii a ceea ce ne-am dorit de Lună Nouă. Este un moment al emoțiilor, romantismului și relațiilor.

Am putea avea o revelație, sau am putea descoperi adevăratele noastre sentimente față de o situație sau o persoană. De asemenea, un proiect ar putea atinge momentul maxim sau un moment de cotitură.

Polaritatea dintre Rac și Capricorn se referă la echilibrul dintre viața privată, nevoia de a avea un cămin și de a fi îngrijiți de cineva, în raport cu viața publică, reputația, cariera și responsabilitatea.

Luna Plină se aliniază cu Saturn și formează un trigon cu Uranus. Am putea lua o decizie dificilă, ne-am vom confrunta cu realitatea și ne-am putea simți presați să facem schimbări.

Citește și:

Ce lecții ne dă Luna Plină din 28 iunie?

Marte intră în retrogradare până în 27 august! Ce se va întâmpla?

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențați Vărsătorii?