CT31Magul simbolizează puterea personală și inițiativa, reflectând energia de a încerca noi modalități de a relaționa și de a ne exprima, așa cum sugerează sextilul Venus-Uranus.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 8-14 iulie

Satisfacția vine din mândria pentru acțiunile și creațiile noastre astăzi, sub influența Lunii care petrece toată ziua în Leu. Un sextil Venus-Uranus ne scoate din carapace și ne încurajează trăsăturile mai îndrăznețe și mai inovatoare din punct de vedere social. Suntem interesați de tot ce este nou, neobișnuit și ieșit din comun în ceea ce privește implicările romantice, divertismentul sau plăcerile și angajamentele financiare.

S-ar putea să experimentăm, să improvizăm și să încercăm noi moduri de relaționa cu ceilalți și de a ne exprima. Este posibil să descoperim modalități alternative de a face (sau de a cheltui) bani. Deși oarecum detașați, suntem mai liberi în sentimente și observăm frumusețea în ceea ce este nefamiliar sau neobișnuit.

Mercur se armonizează cu Jupiter și Nodul Nord, astfel că ne putem conecta cu informații sau persoane care ne încurajează să creștem, să ne perfecționăm și să mergem mai departe. Circumstanțele ne pot duce la idei interesante, neașteptate și inspiraționale. Nu ne interesează să reciclăm ideile vechi, ci să îmbrățișăm concepte noi. 

Săptămâna este guvernată de Mercur, ziua de Lună, iar vibrația 8 ne oferă soluții alternative.

Previziunile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Descoperi noi modalități de a te exprima și de a relaționa. Fii deschis la idei neobișnuite, mai ales în viața romantică și financiară.

Taur: Te simți mândru de realizările tale. Încearcă metode inovatoare în carieră și în modul de a gestiona banii.

Gemeni: Aspectele sociale și romantice se îmbunătățesc printr-o abordare neconvențională. Conectează-te cu persoane care îți inspiră să te dezvolți personal.

Rac: Explorarea unor noi moduri de a face bani și de a gestiona resursele financiare îți aduce satisfacție. Găsești frumusețea în lucrurile neobișnuite.

Leu: Luna în semnul tău îți oferă energie și inspirație. Exprimă-ți creativitatea și încrederea într-un mod inovator și neașteptat.

Fecioară: Descoperi soluții alternative în viața profesională și personală. Comunică idei noi care te ajută să te perfecționezi și să te dezvolți.

Balanță: Experimentează cu noi forme de divertisment și relaționare. Conectează-te cu oameni care îți oferă perspective noi și inspiraționale.

Scorpion: În carieră, explorează noi modalități de a-ți atinge obiectivele. Descoperă frumusețea în idei și concepte neobișnuite.

Săgetător: Călătoriile și studiile sunt favorizate. Îmbrățișează idei noi și conectează-te cu persoane care te ajută să te dezvolți intelectual și spiritual.

Capricorn: Inovația în gestionarea resurselor financiare aduce satisfacții. În relații, explorează noi moduri de a te exprima și de a te conecta emoțional.

Vărsător: Rlațiile tale sunt revitalizate printr-o abordare neconvențională. Fii deschis la noi moduri de a relaționa și de a colabora cu ceilalți.

Pești: Descoperi noi metode de a-ți îmbunătăți sănătatea și rutina zilnică. Comunicarea și informațiile noi îți aduc inspirație și creștere personală.