CT28Regina de Cupe anunță intuiție, emoții profunde și vindecare emoțională, aspecte foarte relevante pentru Luna Nouă în Rac, care pune accent pe introspecție și conexiunea cu sinele interior.

Începe o perioadă de reînnoire emoțională, de introspecție profundă și de pregătire pentru noi începuturi. Predicțiile complete în articolul dedicat.

Lună Nouă în Rac în noaptea de 5 spre 6 iulie

Venus formează o cuadratură cu Kiron și se îndreaptă spre un semipătrat cu Jupiter, care va deveni exact exact duminică. Cu aceste aspecte, circumstanțele pot declanșa nevoia de a ne recunoaște și de a explora sentimentele noastre de vulnerabilitate.

Ce spune Tarotul despre luna iulie

Ziua este guvernată de Saturn, iar vibrația 6 ne spune să avem grijă de corpul nostru.

Previziunile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Concentrează-te pe relațiile apropiate și găsește metode creative de a îmbunătăți conexiunile. Este un moment bun pentru introspecție și vindecare emoțională.

Taur: O zi excelentă pentru relaxare și reflecție. Acordă atenție sănătății tale și petrece timp în meditație sau activități liniștitoare.

Gemeni: Oferă-ți timp pentru activități sociale relaxante. Găsește modalități de a aduce armonie în relațiile tale și bucură-te de momentele plăcute cu cei dragi.

Rac: Oportunități în carieră sau în planurile tale personale. Folosește această zi pentru a reflecta asupra obiectivelor tale și a găsi pacea interioară.

Leu: O zi perfectă pentru explorare spirituală sau dezvoltare personală. Evită conflictele și bucură-te de activități care îți aduc liniște sufletească.

Fecioară: Focalizează-te pe echilibrarea resurselor și planificarea financiară. Petrece timp cu cei apropiați și apreciază momentele de intimitate.

Balanță: O zi bună pentru a consolida relațiile personale. Concentrează-te pe nevoile tale și găsește echilibrul între a da și a primi.

Scorpion: Oportunități de a-ți ajusta rutina zilnică pentru a-ți îmbunătăți starea de bine. Găsește bucurie în munca ta și ai grijă de sănătatea ta.

Săgetător: Explorează creativitatea și exprimă-ți ideile. Petrece timp cu cei dragi și bucură-te de activitățile care te pasionează.

Capricorn: O zi prielnică pentru a te conecta cu familia și pentru a aduce armonie în spațiul tău de acasă. Folosește momentele de liniște pentru vindecare emoțională.

Vărsător: Comunică deschis și sincer cu cei apropiați. Acordă-ți timp pentru auto-îngrijire și activități care îți aduc bucurie și relaxare.

Pești: Concentrează-te pe valorile tale personale și pe gestionarea resurselor. O zi bună pentru introspecție și pentru a găsi pacea interioară.