CT27Cartea de Tarot Luna simbolizează intuiția, subconștientul și emoțiile ascunse, reflectând perfect influența Lunii în RaC, în cuadratură cu Neptun. Această carte aduce în prim plan confuzia și iluziile, indicând necesitatea de a naviga prin incertitudini și de a avea încredere în intuiția proprie.

Ce spune Tarotul despre luna iulie

În același timp, Mercur în sextil cu Jupiter favorizează comunicarea eficientă și expansiunea ideilor. Gândirea pozitivă și optimismul ne pot ajuta să depășim momentele de îndoială. Este un moment bun pentru învățare și dezvoltare personală.

Ziua este guvernată de planeta dragostei Venus, iar vibrația 5 ne aduce dragoste romantică, mai multă iubire pentru copii și creativitate.

Astrologia lunii iulie

Previziunile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Creativitatea și comunicarea sunt la cote maxime, deschizând uși către noi oportunități. Învață ceva nou și explorează idei inovatoare.

Taur: Relațiile interpersonale se îmbunătățesc, oferindu-ți sprijin și înțelegere. Gândește pozitiv și profită de oportunitățile educaționale.

Gemeni: Comunicarea eficientă te ajută să depășești orice neînțelegeri. Curiozitatea și creativitatea ta aduc soluții ingenioase.

Rac: Conectează-te profund cu cei dragi și investește în dezvoltarea personală. Intuiția te ghidează către decizii financiare inteligente.

Leu: Farmecul tău atrage oportunități și oameni pozitivi. Exprimi idei creative și te bucuri de planuri de călătorie.

Fecioară: Progresează semnificativ în proiecte și adoptă obiceiuri pozitive. Relațiile de muncă și colaborările sunt armonioase.

Balanță: Implică-te în activități sociale și comunitare, aducând contribuții pozitive. Creativitatea ta aduce soluții ingenioase la probleme.

Scorpion: Intuiția și determinarea te conduc spre realizări importante. Concentrează-te pe obiectivele tale și bucură-te de sprijinul celor din jur.

Săgetător: Entuziasmul tău te motivează să explorezi noi orizonturi. Călătoriile și studiile sunt favorizate, aducându-ți satisfacție.

Capricorn: Ambiția ta te ajută să faci progrese semnificative în carieră. Organizează-te și planifică pe termen lung pentru succes.

Vărsător: Creativitatea și inovația aduc soluții ingenioase la probleme. Implică-te în proiecte comunitare și profită de noi oportunități.

Pești: Intuiția și sensibilitatea ta sunt accentuate, oferindu-ți o mai bună înțelegere a celor din jur. Dedica-te activităților creative și spirituale pentru echilibru interior.