CT25Steaua ne vorbește despre speranță, inspirație și o viziune clară asupra viitorului.

Ce spune Tarotul despre luna iulie

Mercur se opune lui Pluto, astfel că am putea fi stresați sau frustrați. Suntem nemulțumiți de gândirea superficială și ambiguități, dar am putea merge prea departe cu investigațiile sau suspiciunile noastre.

Luna se află în Gemeni și, pe măsură ce ziua înaintează, ne vom simțim mult mai ușori și ne vom lăsa conduși de curiozitate.

Astrologia lunii iulie

Mai târziu, Soarele și Venus vor promova armonia și cooperarea,în timp ce Mercur și Jupiter vor stimula optimismul și viziunea de ansamblu. 

Ziua este guvernată de Mercur, iar vibrația 3 va susține grupurile de oameni.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 1-7 iulie

Previziunile zilei pentru toate semnelew zodiacale

Berbec: Deși ziua începe cu nevoia de a investiga mai profund anumite lucruri, curiozitatea ta va crește pe parcurs. Seara aduce armonie și cooperare în relații, iar optimismul crește, încurajat de vibrația pozitivă a zilei.

Taur: Ziua începe cu o dorință de a clarifica detaliile și a elimina ambiguitățile. Pe măsură ce ziua avansează, comunicarea și relațiile se îmbunătățesc, aducând o atmosferă de pace și colaborare. Vibrația 3 îți susține interacțiunile sociale și te ajută să vezi lucrurile în ansamblu.

Gemeni: Energia Lunii în Gemeni îți aduce curiozitate și flexibilitate pe parcursul zilei. Relațiile tale se vor armoniza pe măsură ce seara se va apropia, iar optimismul va reveni datorită influenței pozitive a Soarelui și a lui Venus.

Rac: Pe măsură ce ziua progresează, vei simți o eliberare mentală și o creștere a curiozității. Spre seară, vei simți armonie în relațiile personale și un impuls optimist, susținut de energiile astrale.

Leu: Ziua avansează într-o notă mai lejeră și curioasă. Seara, vei beneficia de influențe pozitive care îți vor aduce armonie și o viziune optimistă asupra vieții, susținută de vibrația 3 a zilei.

Fecioară: Pe măsură ce ziua progresează, vei deveni mai deschis și curios. Seara aduce armonie și cooperare în relații, iar optimismul și viziunea de ansamblu vor fi stimulate de energiile astrale pozitive.

Balanță: În cursul zilei, vei simți o ușurare mentală și o dorință de a explora noi idei. Seara, armonia și cooperarea vor fi la ordinea zilei, iar optimismul tău va crește.

Scorpion: Pe măsură ce ziua avansează, vei deveni mai curios și deschis la nou. Seara, influențele pozitive ale Soarelui și ale lui Venus vor aduce armonie și cooperare în relații, încurajându-te să vezi lucrurile în ansamblu.

Săgetător: Ziua avansează într-o notă mai lejeră. Seara, vei simți influențele pozitive ale Soarelui și ale lui Venus, care vor aduce armonie și un impuls optimist în viața ta.

Capricorn: Pe măsură ce ziua progresează, vei simți o eliberare mentală și o creștere a curiozității. Seara aduce armonie și cooperare în relații, iar optimismul tău va fi stimulat de influențele astrale pozitive.

Vărsător: În cursul zilei, vei deveni mai curios și deschis la noi informații. Seara, armonia și cooperarea vor predomina, aducând o viziune optimistă asupra vieții.

Pești: Energia Lunii în Gemeni îți aduce curiozitate și flexibilitate pe parcursul zilei. Relațiile tale se vor armoniza pe măsură ce seara se apropie, iar optimismul va reveni datorită influenței pozitive a Soarelui și a lui Venus.