CT24Această carte simbolizează începuturi noi în planul emoțional și al relațiilor, aduce o influență pozitivă, oferind oportunități pentru noi conexiuni emoționale sau pentru aprofundarea legăturilor existente.

Ce spune Tarotul despre luna iulie

Neptun staționează și intră în retrogradare marți, o perioadă care va dura până pe 7 decembrie. Această staționare poate complica percepțiile, făcând dificil să vedem lucrurile clar în această săptămână. 

Tot marți, Mercur părăsește Racul și intră în Leu, dar înainte de a face asta, formează un trigon cu Neptun, încurajându-ne să ne conectăm la imaginația noastră.

Astrologia lunii iulie

Un trigon Venus-Saturn ne ajută să ne clarificăm sentimentele. Ne putem demonstra afecțiunea prin sprijin practic, servicii și manifestări de loialitate. Această influență ne reamintește de valoarea constanței și a fiabilității. Abordăm iubirea, relațiile, banii sau căutarea plăcerii într-un mod mai matur, responsabil și cu mintea limpede. De asemenea, poate fi o perioadă în care ne bucurăm mai mult decât de obicei de responsabilitățile, munca sau sarcinile noastre.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 1-7 iulie

Luna este în Taur, ziua este guvernată de activa Marte, în timp ce vibrația 2 ne ajută să colaborăm și să fim echilibrați.

Previziunile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Berbecii vor simți nevoia să își redefinească direcția și să acționeze decisiv în sensul dorit. Este o zi favorabilă pentru a demonstra loialitate și sprijin practic în relațiile personale și profesionale.

Taur

Taurii vor avea oportunități să își clarifice visele și idealurile. Este important să fie deschiși la noi perspective și să își gestioneze resursele cu responsabilitate. În relații, vor aprecia stabilitatea și maturitatea partenerilor.

Gemeni

Ziua de marți aduce oportunități Gemenilor de a-și exprima creativitatea și a-și pune în valoare abilitățile comunicative. Este momentul să fie deschiși la colaborare și să exploreze noi modalități de a-și manifesta talentele în domeniile care îi pasionează.

Rac

Racii vor simți nevoia să se conecteze cu intuiția. Este o zi favorabilă pentru reflecție și introspecție personală. În relații, vor aprecia profunditatea și emoționalitatea conexiunilor.

Leu

Leii vor simți o energie pozitivă și dinamică. Este momentul să își exprime creativitatea și să se bucure de atenția și aprecierea celor din jur. În relații, vor aprecia entuziasmul și dinamismul partenerilor.

Fecioară

Pentru Fecioare, ziua va fi dedicată organizării și gestionării eficiente a rutinei zilnice. Este important să își stabilească priorități clare și să fie responsabili în toate activitățile lor. În relații, vor aprecia sinceritatea și disciplina.

Balanță

Balanțele vor căuta echilibrul și armonia. Este o zi favorabilă pentru a își cultiva relațiile sociale și pentru a aduce pace și înțelegere în interacțiunile lor. În relații, vor aprecia respectul reciproc și colaborarea.

Scorpion

Scorpionii se vor bucura de o zi în care vor simți o putere interioară și o capacitate de transformare personală. Este momentul să exploreze pasiunile lor și să facă schimbări benefice în viața lor. Relațiile se vor baza pe autenticitate și intensitate emoțională.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de marți va fi o oportunitate de a își conecta idealurile cu acțiuni concrete. Este important să își exprime creativitatea și să colaboreze cu ceilalți pentru a atinge obiectivele comune. În relații, vor aprecia independența și libertatea reciprocă.

Capricorn

Capricornii vor avea o zi dedicată consolidării și stabilizării materiale. Este momentul să își demonstreze abilitățile și să își construiască stabilitatea financiară. În relații, vor aprecia loialitatea și angajamentul partenerilor.

Vărsător

Vărsătorii au oportunitatea de a își explora viziunile și de a se implica în proiecte care îi împlinească personal și profesional. Este important să își valorifice cunoștințele și să își dezvolte abilitățile. În relații, vor aprecia comunicarea deschisă și sprijinul reciproc.

Pești

Pentru Pești, ziua va fi dedicată gestionării responsabile a resurselor și clarificării priorităților financiare. Este momentul să fie atenți la nevoile lor emoționale și să își cultive relațiile bazate pe înțelegere și compasiune reciprocă.