CT22Ziua de luni are energia Cavalerului de Bâte, care vine cu energie, impulsivitate și dorința de a acționa rapid.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 1-7 iulie

Luna petrece ziua în semnul de încredere, realist al Taurului, dar alinierea sa cu Marte sugerează emoții și dorințe puternice și o anumită tendință spre impulsivitate.

Ne conectăm pe nevoile noastre de confort și predictibilitate și suntem gata să acționăm cu putere în scopul atingerii acestor obiective. Acest aspect trezește dorințe emoționale și stimulează un sentiment al urgenței.

Relațua dintre Mercur și Marte ne ajută să stabilim strategii și să rezolvăm probleme, dar tensiunea dintre Soare și Uranus poate stârni o oarecare neliniște, care poate părea prea generalizată pentru a fi folosită în mod productiv. S-ar putea să dorim să zdruncinpm lucrurile, să facem schimbări și să rupem rutina.

Săptămâna este guvernată de Venus, ziua de Lună, iar vibrația 1 ne vorbește despre curajul de a începe ceva nou.

Previziunile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Ești plin de energie și dornic să îți atingi obiectivele. Impulsivitatea poate fi o problemă, așa că fii atent la deciziile rapide. Fii deschis la noi începuturi.

Taur: Luna în semnul tău îți aduce stabilitate. Te concentrezi pe confort și securitate, dar dorințele puternice pot crea tensiuni. Profită de această perioadă pentru a te relaxa și a-ți urma pasiunile.

Gemeni: Comunicarea este cheia. Relația dintre Mercur și Marte te ajută să găsești soluții rapide la probleme. Fii atent la neliniștea interioară și încearcă să rămâi concentrat pe ceea ce ai de făcut.

Rac: Nevoia de confort emoțional este accentuată. Ai tendința de a fi protector cu cei dragi, dar ai grijă să nu devii prea impulsiv. O schimbare mică în rutina zilnică poate aduce beneficii.

Leu: Dorința de a ieși în evidență este puternică. Tensiunile cu Uranus pot provoca neliniște, dar curajul tău te ajută să îmbrățișezi schimbările necesare. Fii deschis la noi oportunități.

Fecioară: Strategiile tale practice sunt la cote înalte. Folosește energia Marte-Mercur pentru a rezolva problemele rapid. Fii deschis la idei noi, chiar dacă par neconvenționale.

Balanță: Relațiile sunt în centrul atenției. Venus te îndeamnă să cauți armonie, dar impulsivitatea ar putea provoca tensiuni. Încearcă să menții un echilibru între dorințele tale și ale celorlalți.

Scorpion: Emoțiile sunt intense, iar dorința de a face schimbări este puternică. Fii atent la tendințele impulsive și folosește-ți energia pentru a începe proiecte noi și semnificative.

Săgetător: Te simți aventuros și dornic de noi experiențe. Poate apărea o stare de neliniște, dar ai capacitatea de a transforma tensiunile în oportunități. Rămâi deschis la schimbare.

Capricorn: Te concentrezi pe securitate și stabilitate. Relația cu Mercur te ajută să îți planifici pașii cu atenție. Încearcă să fii flexibil în fața schimbărilor neașteptate.

Vărsător: Tensiunea dintre Soare și Uranus îți trezește dorința de a rupe rutina. Ești dornic să inovezi, dar ai grijă să nu fii prea impulsiv. Încearcă să echilibrezi dorința de schimbare cu nevoia de stabilitate.

Pești: Intuiția ta este puternică și te ajută să te conectezi cu nevoile tale emoționale. Fii atent la impulsivitate și încearcă să canalizezi energia în proiecte creative care îți aduc bucurie.