CT71Ca prima carte a Arcanelor majore, Magul reunește toate posibilitățile și potențialul lucrurilor la începutul lor, astfel că se anunță o zi foarte bună.

Mercur tranzitează Gemenii între 3-17 iunie, aducând claritate mintală

Luna părăsește Taurul și intră în Gemeni, iar noi devenim mai comunicativi și curioși. Aspectul Soarelui cu Venus poate aduce o dorință puternică de armonie și confort și emotivitate în exprimarea afecțiunii. În același timp, ne mândrim mai mult cu relațiile sau diplomația noastră și este posibil să depunem mai mult efort în aceste direcții. 

Luna se aliniază cu Jupiter și apoi cu Mercur în Gemeni, stârnindu-ne curiozitatea și mărindu-ne dorința de a ne conecta unii cu alții.

Totuși, Luna este balsamică și cel mai bine este să reflectăm, să luăm în considerare și să ne facem timp să ne conectăm cu intuiția, înainte de a merge înainte.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 3-9 iunie

Probabil că avem nevoie de ceva timp pentru a procesa experiențele recente. Luna Nouă de joi, în Gemeni, ne poate împinge către noi începuturi, în special prin comunicare, învățare, conectare și schimburi de tot felul.

Ziua este guvernată de Mercur, iar vibrația 5 vine cu entuziasm, nevoie de comunicare și distracție.

Predicțiile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Schimburi de informații și idei, aveți o bună capacitate de transmitere a opiniilor. Este posibil să faceți și niște drumuri scurte, pentru a rezolva diverse probleme.

Taur: O zi foarte bună în ceea ce privește domeniul financiar, banii vor circula cu ușurință și cu folos. S-ar putea să aveți niște idei bune pentru a vă îmbunătăți situația financiară.

Gemeni: Este una dintre acele zile în care ajungeți în atenția publică datorită farmecului personal și a vorbelor iscusite. Nu vă va lipsi talentul teatral, ceea ce va fi în beneficiul vostru pentru a obține diferite avantaje.

Rac: Preferați să vă retrageți în colțul vostru preferat, acolo unde vă simțiți în siguranță, pentru a analiza informațiile pe care le-ați primit în ultima perioadă. Este o pauză binevenită pentru a profita apoi de energia proaspătă a Lunii Noi de joi.

Leu: O zi prolifică pentru cei care fac parte din diverse organizații sau grupuri sociale. În general sunt posibile întâlniri plăcute cu prietenii, la care ați putea afla lucruri noi și interesante.

Fecioară: Pentru voi este o zi în care puteți să vă remarcați în carieră, nu vă vor lipsi ideile și veți reuși să vi le impuneți. O zi bună pentru expunerea publică.

Balanță: Vă puneți pe învățat lucruri noi, poate urmați deja niște cursuri și trebuie să arătați ceea ce ați învățat. Pentru voi sunt evidențiate studiile superioare și sectorul justiției. Posibile vești sau călătorii în străinătate.

Scorpion: Faceți planuri financiare, stabiliți bugetul împreună cu partenerul de viață, sau depuneți actele pentru un împrumut bancar.

Săgetător: Atmosferă plăcută în cuplu, reușiți să comunicați bine și să stabiliți niște lucruri. Negocierile decurb bine în cazul problemelor profesionale sau al unor contracte.

Capricorn: Pentru voi este important să vă înțelegeți bine cu colegii de serviciu și veți reuși acest lucru prin stabilirea unor reguli clare, benefice pentru toată lumea.

Vărsător: Energie multă, bună dispoziție și nevoie de distrație. La asta se adaugă un plus de imaginație și creativitate, mai ales în privința hobby-urilor. Relații bune cu copiii.

Pești: Familia este pe primul loc, veți reuși să vă înțelegeți bine cu membrii acesteia, datorită capacității bune de comunicare, care va beneficia de un plus de intuiție. Veți fi tentați să treceți cu vederea micile defecte sau neajunsuri.