CT70Doi de Bâte vorbește despre progres, descoperire și ieșirea în lume pentru a ne atinge obiectivele, despre stabilirea unor obiective pe termen lung.

Mercur tranzitează Gemenii între 3-17 iunie, aducând claritate mintală

Mercur formează un trigon cu Pluto și o conjuncție cu Jupiter, astfel că gândurile, conversațiile, direcțiile și ideile noastre sunt ambițioase, orientate spre viitor și inspirate. Vom avea o exprimare verbală fluentă, care va facilita negocierile.

Poate fi un moment excelent pentru a ajunge la acorduri și hotărâri. Vom vedea imaginea de ansamblu, fiind mai probabil să luăm în considerare ceea ce este semnificativ pentru noi, pentru observațiile și deciziile noastre.

Ar trebui să fim atenți la exagerare și la promisiuni pe care nu le putem respecta, dar ziua poate fi un moment excelent pentru a avea încredere în direcția pe care mergem. 

Ce spune Tarotul despre săptămâna 3-9 iunie

Căutăm adevăruri și suntem fascinați de subiecte și idei neexplorate. Este momentul să obținem o înțelegere mai profundă a unei probleme. S-ar putea să descoperim noi informații care ne oferă un avantaj sau, în cele din urmă, să vedem adevărul unei probleme pe care am evitat-o.

De asemenea, Soarele și Venus se aliniază în Gemeni, prevestind un moment bun pentru a face conexiuni și a iniția noi începuturi în relațiile noastre.

Acest eveniment cosmic simbolizează potențialul pentru noi începuturi și transformări pozitive în relațiile noastre interpersonale.

Luna este în Taur, ziua este guvernată de Marte, iar vibrația 4 ne stabilizează și ne pune la muncă.

Previzunile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Ai nevoie de stabilitate financiară și te concentrezi pe consolidarea resurselor tale. E un moment bun pentru a-ți evalua cheltuielile și a face economii.

Taur: Te simți în largul tău și ești în centrul atenției. Profită de această energie pentru a te răsfăța și a-ți reîncărca bateriile. Este momentul să te pui pe primul loc.

Gemeni: Te simți mai retras și introspectiv. Este un moment bun pentru a reflecta asupra vieții tale și pentru a-ți asculta intuiția. Meditația și relaxarea sunt benefice acum.

Rac: Te bucuri de timpul petrecut cu prietenii și comunitatea ta. Conexiunile sociale sunt importante acum și te pot ajuta să te simți susținut și apreciat.

Leu: Ești concentrat pe carieră și pe obiectivele tale pe termen lung. Este un moment bun pentru a-ți prezenta ideile și pentru a impresiona superiorii.

Fecioară: Simți nevoia de aventură și de explorare. Este o perioadă favorabilă pentru a învăța lucruri noi și pentru a te implica în activități care îți lărgesc orizonturile.

Balanță: Te concentrezi pe relațiile intime și pe profunzimea conexiunilor tale. E un moment bun pentru a rezolva eventualele conflicte și pentru a întări legăturile emoționale.

Scorpion: Relațiile tale sunt în centrul atenției. Este un moment potrivit pentru a colabora și pentru a-ți armoniza interesele cu cele ale partenerilor tăi.

Săgetător: Te concentrezi pe sănătate și rutine zilnice. Este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și pentru a adopta obiceiuri mai sănătoase.

Capricorn: Simți nevoia de creativitate și distracție. Este un moment favorabil pentru a te dedica hobby-urilor tale și pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi.

Vărsător: Te concentrezi pe casă și familie. Este un moment bun pentru a face îmbunătățiri în locuința ta și pentru a petrece timp cu cei apropiați.

Pești: Comunicarea și învățarea sunt esențiale acum. Este un moment favorabil pentru a împărtăși idei, pentru a învăța lucruri noi și pentru a te conecta cu cei din jur.