CT68Această carte înseamnă bunătate, afecțiune, căldură și dragoste platonică, reprezentând manifestarea harului, a diplomației și a compromisului pozitiv care domnește suprem asupra constrângerii și forței brute.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 3-9 iunie

Duminică are loc un trigon între Jupiter și Pluton, un tranzit pe termen lung care ne încurajează să ne conectăm cu ambițiile noastre adânc îngropate. Este o perioadă de influență sporită, credință și perspectivă. Dorința de a avea o semnificație personală mai mare ne poate face să dăruim din noi înșine sau să fim mai motivați să urmărim obiective individuale sau profesionale cu mai multă ambiție.

Acest tranzit ne îmbunătățește capacitatea de a convinge sau de a influența. În această perioadă, am putea profita de oportunitatea de a ne perfecționa. Rezolvarea problemelor de lungă durată este în centrul atenției. Resursele neexploatate pot fi valorificate.

Acest tranzit este benefic pentru afaceri, drept și comerț, permițându-ne să ne canalizăm ambițiile mai eficient și oferindu-ne puterea de a organiza, inspirând un sentiment de încredere și control. Dorința de succes este puternică și determinarea noastră crește, făcând din această perioadă un moment ideal pentru creștere personală și profesională.

Ce spune Tarotul despre luna iunie

Noile inițiative pot prospera, la fel și proiectele deja în derulare. Acest aspect puternic poate duce la un sentiment mai puternic de încredere, precum și la o ambiție, tenacitate și ingeniozitate sporite. Putem vedea oportunități acolo unde anterior vedeam obstacole, iar acțiunile noastre pot avea mai multă profunzime și putere.

Tot duminică, Mercur formează un sextil cu Neptun, stimulându-ne imaginația. Cu acest tranzit în joc, putem experimenta un sentiment de cunoaștere și înțelegere, cu explicații sau instrucțiuni minime. Intuiția este accentuată și o aplicăm creativ în chestiuni practice. Apreciem subtilitățile, deoarece acestea ne ajută să înțelegem mai bine pe ceilalți și situațiile.

Luna este încă în energicul Berbec, ziua este guvernată de Soare, iar vibrația 2 ne apropie unii de alții.

Predicțiile zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: Concentrează-te pe îngrijirea personală și pe activități care îți sporesc încrederea în sine. O zi bună pentru a începe ceva nou.

Taur: Petrece timp în reflecție și relaxare. Meditează sau implică-te în activități care îți aduc liniște interioară.

Gemeni: Socializează cu prietenii și implică-te în activități de grup. Este o zi excelentă pentru a te conecta cu rețeaua ta socială.

Rac: Ai putea să te gândești la obiectivele tale profesionale. Poți planifica cum să-ți atingi aspirațiile de carieră în viitor.

Leu: Explorează noi culturi sau învață ceva nou. Planifică o excursie spontană sau petrece timp studiind subiecte care te pasionează.

Fecioară: Reflectează asupra transformărilor personale și gestionării resurselor comune. O zi bună pentru introspecție profundă.

Balanță: Petrece timp de calitate cu partenerul de viață sau prietenii apropiați. Concentrează-te pe relațiile importante din viața ta.

Scorpion: Relaxează-te și ai grijă de sănătatea ta. Poți organiza sarcinile zilnice sau planifica o rutină care îți aduce echilibru.

Săgetător: Bucură-te de activități creative și recreative. Petrece timp cu copii sau implică-te în hobby-uri care îți aduc bucurie.

Capricorn: Concentrează-te pe activități casnice și familie. Petrece timp creând un mediu confortabil și armonios acasă.

Vărsător: Comunică cu cei apropiați și implică-te în activități intelectuale. Poți planifica o scurtă călătorie sau o ieșire locală.

Pești: Ai putea să te gândești la valorile și finanțele tale. Petrece timp apreciind lucrurile care îți aduc stabilitate și confort.