As de SpadeAsul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive. Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală, dată de conjunția formată de Soare cu Mercur în semnul Gemenilor. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea ne încurajează să căutăm adevărul și dreptatea.

U n aspect dificil format de Soare și Mercur cu Jupiter ne-ar putea face să oscilăm între idei și alternative. Este o zi a ajustărilor, în care am putea renunța la obiceiuri vechi pentru a face loc unor experiențe noi. Atenție și la emoțiile și atracțiile puternice, date de opoziția lui Venus cu Pluton!

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 4-10 iunie

Ce spune Tarotul despre luna iunie?

Aspectele astrologice ale lunii iunie

Cum puteți găsi dragostea cu ajutorul rațelor mandarine

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențate Balanțele?