CT9Cavalerul de Spade este o figură puternică, plină de viață și energie, care are nevoie de echilibrul adus de responsabilitate și compasiune. Cam acesta va fi și cazul nostru duminică.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 18-24 septembrie

Luna încă în Balanță ar trebui să ne spună să dăm atenție relațiilor, să creăm un echilibru benefic tuturor părților implicate. Problema poate fi însă o cuadratură între Lună și Pluto, care sugerează o intensitate crescută în tot ceea ce facem.

Ambiția pare că ne va distrage atenția sau ne va tensiona relațiile. Este posibil ca obiectivele legate de viața personală să fie în contradicție cu obiectivele materiale.

Am putea simți presiunea de a dobândi un control mai mare asupra vieții personale și ar trebui să avem grijă să nu fim dominați de ieri nervoase, temperamentale, sau să luăm decizii bruște. Asta mai ales că Mercur abia a ieșit din retrogradare și nu a apucat să se echilibreze.

Vesta tranzitează Racul între 13 septembrie și 20 decembrie

Dacă ne vom concentra și ne vom organiza bine timpul, atunci ziua ar putea fi foarte productivă, indiferent ce ne vom propune să facem, chiar și în privința petrecerii timpului liber.

Ziua este guvernată de cerebralul Soare, iar vibrația zilei 8 ne va vorbi despre oportunități multiple.

Pallas tranzitează Balanța între 13 septembrie și 18 noiembrie

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: relații

Taur: rutină

Gemeni: distracții

Rac: organizare

Leu: rude

Fecioară: bani

Balanță: medieri

Scorpion: intuiție

Săgetător: gânduri de viitor

Capricorn: familie

Vărsător: credință

Pești: dragoste