CT7Dreptatea înseamnă că suntem conștienți că deciziile și acțiunile noastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Mercur în Fecioară a ieșit din retrogradare pe 15 septembrie

Suntem interesați mai mult decât orice să aducem echilibru, armonie și o atmosferă plăcută în jurul nostru. Cu Luna care traversează semnul Balanței, vom face tot ceea ce va fi necesar pentru a ne asigura să lucrurile sunt corecte pentru toată lumea.

Luna se aliniază însă cu Marte, sugerând că vom acționa în mod emoțional și cu o oarecare impulsivitate. Acest aspect ne va trezi dorințele emoționale și ne va stimula să intervenim imediat.

Saturn retrogradează în Pești între 17 iunie și 3 noiembrie

Venus, guvernatoarea Balanței, va fi în cuadratură cu Jupiter, fiind posibil să facem niște evaluări greșită sau să avem așteptări nerealiste, mai ales legate de sentimente, plăceri și dorințe. Acest aspect amplifice lucrurile, ceea ce ar putea face să avem reacții sau sentimente exagerate.

Ziua este guvernată de Saturn, care ne poate aduce la ordine, în timp ce vibrația zilei 7 ne va vorbi despre spiritualitate și credință.

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: medieri

Taur: muncă

Gemeni: energie

Rac: rutină

Leu: comunicare bună

Fecioară: schimburi

Balanță: frumusețe

Scorpion: autorități

Săgetător: prieteni

Capricorn: responsabilități

Vărsător: dreptate

Pești: plăceri