CT36Vom avea un nivel ridicat de încredere și vom face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea noastră.

Horoscopul dragostei pentru săptămîna 22-28 mai

Pentru început, relația cam dificilă dintre Soare și Venus din această dimineață poate provoca iritații. Deși acestea ar putea părea să provină de la alții, ele pot reflecta foarte bine neliniștea noastră interioară. Asta pentru că vom dori foarte mujlt să obținem aprecierea altora.

Ceea ce dorim să facem și ceea ce credem că ar trebui să facem ar putea fi în contradicție, iar aceste tensiuni ne-ar putea reudce eficiența.

Din fericire, relația dintre Soarele și Marte ne va întări hotărârea și ne va accelera reacțiile. Pe măsură ce ziua va avansa, vom fi influențați de un sextil Venus-Uranus, care va deveni exact vineri.

Cuadratură Jupiter-Marte, cu efecte importante până pe 10 iunie

Acest tranzit ne va scoate din carapace și ne va încuraja să fim îndrăzneți, mai inovatori, mai ales din punct de vedere social. Vom fi cel mai interesați de tot ce este nou, neobișnuit și ieșit din comun în ceea ce privește implicările romantice, divertismentul sau plăcerile și angajamentele financiare.

S-ar putea să experimentăm, să improvizăm și să încercăm noi moduri de a ne relaționa cu ceilalți și de a ne exprima. Am putea descoperi modalități alternative de a obține sau cheltui bani.

Luna tranzitează strălucitorul Leu, în timp ce vibrația zilei 7 ne va aduce aminte de latura spirituală a vieții.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 22-28 mai

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: dragoste

Taur: proprietăți

Gemeni: interacțiuni

Rac: bani

Leu: strălucire

Fecioară: orgoliu ascuns

Balanță: prieteni

Scorpion: carieră

Săgetător: extinderi

Capricorn: îndrăzneală

Vărsător: parteneriate

Pești: belșug