CT33Pentru conducerea Faetonului este nevoie de dibăcie, voință și îndrăzneală, iar succesul va veni doar dacă ne vom menține concentrarea, hotărârea și încrederea în abilitățile voastre.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 22-28 mai

Marte este foarte activ, luni, interacționând mai întâi cu Soarele, aducând pasiune, dar cu măsură. Pe măsură ce ziua va avansa, ne vom apropia de o cuadratură între Marte și Jupiter, care ne va convinge să facem eforturi mai mari dacă dorim să obținem rezultate.

Marte și Jupiter vor aduce o energie dinamică, încântătoare. Vom avea tendința de a exagera sau de a trece prea repede la acțiune. Vom fi ușor enervați sau entuziasmați sub această influență. Am putea fi încântați de perspectivele noastre, dar poate prea grăbiți, investind de exemplu bani într-o afacere care necesită o analiză suplimentară sau supraestimând ceea ce putem face noi (sau lumea).

Cu toate acestea, dacă vom folosi bunul simț, acesta poate fi un moment bun pentru a accesa noi posibilități. S-ar putea să luăm în considerare idei noi, dar angajamentele noi ar trebui probabil să mai aștepte un pic.

Luna traversează semnul familist al Racului, în timp ce vibrația zilei 4 va avea un binevenit efect stabilizator.

Soarele tranzitează Gemenii între 21 mai și 21 iunie

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: familie

Taur: informații

Gemeni: bani

Rac: empatie

Leu: credință

Fecioară: prieteni

Balanță: carieră

Scorpion: extinderi

Săgetător: conștientizări

Capricorn: parteneriate

Vărsător: muncă

Pești: dragoste