ndrgostitiiLa capătul unei săptămâni destul de agitate, cartea Îndrăgostiții, guvernată de semnul astrologic al Gemenilor, aduce sâmbătă, 17 martie, o atmosferă dominată de dragoste, armonie și atracție reciprocă.

Încrederea între parteneri, indiferent că este vorba despre dragoste sau prietenie sau afaceri, va fi mai mare, iar aceștia vor ști că împreună pot depăși obstacolele, își pot duce la îndeplinire proiectele sau pot merge împreună pe drumul vieții.

Legătură dintre parteneri este incredibil de puternică și reflectă deseori un mariaj, o legătură de suflet sau o relație foarte apropiată.

La nivel personal, Îndrăgostiții reprezintă crearea unui sistem de credințe și convingeri personale, o clarificare și o alegere a valorilor. Este momentul alegerii unei filozofii proprii de viață sau a drumului pe care trebuie să îl urmați.

                Pe plan mai profan, cartea Îndrăgostiții este cartea alegerilor între două opțiuni, două drumuri, care ne vor duce în direcții diferite. Este cartea clarificărilor, a renunțării la reținerile interrioare, a exprimării unui punct de vedere hotărât.