Zece de SpadeZiua de luni, 12 martie, marchează un început de săptămână dificil, în care am putea lua decizii drastice, sau dimpotrivă, am putea fi luați prin surprindere de evenimente neplăcute. Marte, aflat în semnul Capricornului, arată că deciziile sunt luate la rece, după o matură chibzuință.

Zece de Spade simbolizează de obicei un eșec neașteptat sau un eveniment extrem, un dezastru natural, cum ar fi distrugerea unor case în urma inundațiilor, o putere care ne depășește și asupra căreia nu avem niciun control. Uneori putem modifica mersul evenimentelor, dar de cele mai multe ori va trebui să suportăm efectele.

În viața personală cartea poate semnala hotărârea fermă de a pune capăt unei relații toxice, în planul conștiinței este renunțarea, desprinderea de anumite idei și convingeri care nu ni se mai potrivesc, în timp ce în viața profesională poate fi vorba despre o concediere sau decizia de a renunța la un loc de muncă nepotrivit.

Zece de Spade mai arată o experiență dificilă, un sfârșit, o pierdere, o durere sau o eliberare. Ușurarea pe care o vom simți după aceste evenimente neplăcute ne va da însă libertatea să o luăm de la început.