CT12Patru de Monede simbolizează stabilitatea și siguranța, reflectând energia zilei, de echilibru între odihnă și activități recreative bine planificate. Această carte încurajează păstrarea resurselor și găsirea confortului în stabilitate, fiind perfect aliniată cu armonia dintre Luna în Capricorn și influențele lui Uranus și Saturn.

CT11Această carte sugerează un echilibru între a da și a primi, indicând un moment favorabil pentru generozitate și sprijin reciproc.

CT9Împărăteasa simbolizează abundența, creativitatea și împlinirea. Vineri, această carte ne încurajează să ne concentrăm pe creștere și dezvoltare, să ne folosim resursele interioare și exterioare cu înțelepciune și să căutăm armonia în relațiile noastre, indicând că eforturile noastre susținute vor aduce roade bogate.

CT8Această zi cam confuză poate deschide totuși noi oportunități și aventuri neașteptate, dacă ne păstrăm mintea deschisă și îmbrățișăm schimbările cu curaj.

CT7Cartea Turnul semnifică schimbări bruște și revelatoare, provocând prăbușirea structurilor vechi pentru a face loc unui nou început, astfel încurajând acceptarea și adaptarea la transformările inevitabile.

CT6Cumpătarea simbolizează echilibrul, armonia și răbdarea. În contextul zilei de marți, ea sugerează că ajustările și reevaluările făcute acum vor aduce pace și stabilitate pe termen lung, ajutându-ne să găsim un echilibru benefic între diferitele aspecte ale vieții noastre.

CT5Cartea Moartea simbolizează transformarea profundă și renașterea. Aceasta sugerează că provocările actuale, deși intense, vor conduce la schimbări fundamentale și necesare în viețile noastre.

CT4Îndrăgostiții simbolizează armonia, conexiunile profunde și alegerea înțeleaptă în relații, reflectând perfect atmosfera de echilibru și înțelegere adusă de aspectele planetare, făcând această zi ideală pentru întărirea legăturilor emoționale și colaborărilor fructuoase.

CT3Steaua aduce speranță, inspirație și o viziune clară asupra viitorului, indicând că energiile pozitive de sâmbătă vor deschide noi perspective și vor aduce claritate și optimism în viața noastră.

CT1Pajul de Bâte are o energie debordantă și un potențial neexploatat și ne îndeamnă să ne asumăm riscuri și să ne exprimăm creativitatea tinerească. Cartea anunță idei și proiecte noi, de viitor.

CT79Am putea simți că pentru a fi fericiți avem nevoie să n întoarceți în trecut, să reflectăm asupra amintirilor fericite, să iertăm și să lăsăm în urmă anumite traume.