As de SpadeDorim dreptate, ceea ce este corect și adevărat, suntem deschiși și generoși și avem nevoie de prietenii sincere.

Cariera și banii Gemenilor

JudecataLună Plină și Eclipsă lunară în Scorpion, a doua într-o serie de trei eclipse pe axa Taur-Scorpion, prima produsă în noiembrie 2021, ultima urmând să aibă loc în octombrie 2023.

Cum sunt Gemenii

Rege de CupeSub influența alinierii dintre Venus și Kiron ne vom putea exprima mai bine compasiunea și disponibilitatea de a ierta. Ne vom preocupa mai mult de probleme, în încercarea de a le rezolva.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 16-22 mai

As de MonedePerformăm în rezolvarea problemelor, ajutanți de relația dintre Marte și Nodul Nord lunar, care susține progresele și concurența. Ne va face plăcere să interacționăm cu oamenii și să participăm la activități comune, care ne pot aduce satisfacții.

Cum preferăm să ne relaxăm în timpul liber în funcție de poziția Lunii în semne

Trei de MonedePreocuparea noastră principală este să fim corecți, echilibrați și politicoși. Relațiile vor fi de mare interes, atât cele personale cât și cele profesionale. Influențați de prezența Lunii în semnul Balanței, vom cântări cu atenție toate posibilitățile, din toate unghiurile.

Lună Plină în Scorpion și Eclipsă de Lună pe 16 mai

DiavolulOpozițiile formate joi de Lună cu Venus și Jupiter sugerează că vom avea nevoie de afecțiune indiferent de consecințe. Cei care merg la întâlniri vor avea tendința de a face compromisuri doar pentru a nu fi singuri.

Lună Plină în Scorpion și Eclipsă de Lună pe 16 mai

Sapte de BagheteNe-am putea simți cam agitați și, chiar dacă vom dori să inovăm, să facem îmbunătățiri, ne va lipsi concentrarea. Va fi dificil să ajungem la un acord cu ceilalți, să găsim o soluție comună.

Ceres tranzitează Racul între 15 mai și 23 iulie

Rege MonedeLuna traversează semnul Fecioarei, încurajându-ne să rezolvăm problemele și să stabilim cele mai mici detalii. Este momentul să facem liste, să ne organizăm, sa facem ordine în hârtii și să calculăm bugetul.

Ceres tranzitează Racul între 15 mai și 23 iulie

Cinci de SpadeDiferențele de opinie pot duce la frustrări, la senzația că progresele noastre sunt întârziate sau chiar blocate, asta din cauza unei opoziții dintre Luna încă în Leu și Saturn.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 8-14 mai

Opt de BagheteLuna în Leu ne îndeamnă să ne exteriorizăm, să ne exprimăm personalitatea și creațiile, oricare ar fi ele. Vom fi deschiși, competitivi, iubitori și generoși.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 8-14 mai