CarulLuna petrece ziua în semnul Gemenilor, conferindu-ne curiozitate și energie mentală. Vom fi neliniștiți, tentați să exagerăm pentru a combate curiozitatea, iar o opoziție a Lunii cu Venus și Jupiter ne va provoca să ieșim din zona de confort mental.

Sprijinul și grija pe care o vom acorda celorlalți ne vor da mulțumire sufletească. Venus și Marte vor fi în aspect favorabil, iar această influență creativă va încuraja concurența prietenească. Relațiile personale, afacerile și artele vor evolua armonios.

Citește și:

Eclipsă totală de Lună pe 21 ianuarie: Evitați schimbările bruște în relațiile personale!

Ce spune Tarotul despre săptămâna 14-20 ianuarie

Patru de MonedeNu vă mai agățați de ceva care nu vă mai susține dezvoltarea, doar pentru că este confortabil, Căutați claritate în domeniul de viață în care simțiți că vă agățați de vechi, în propriul vostru detrimentru.

Asta poate avea legătură cu frica de a fi dependent de alții, o tendință de a vă organiza prea strict viața, sau impunerea unor standarde de performanță prea stricte.

Unii dintre noi ar putea consuma prea multă energie pentru responsabilitățile lumești, neglijând astfel propriile emoții, iar acum este momentul să recunoască acest lucru.

Luna petrece ziua în Taur, în trigon cu Soarele, și susține cooperarea, loialitatea și simțul practic.

Citește și:

Eclipsă totală de Lună pe 21 ianuarie: Evitați schimbările bruște în relațiile personale!

Ce spune Tarotul despre săptămâna 14-20 ianuarie

PustniculLuna în Taur ne va face să căutăm confortul și predictibilitatea și, datorită aspectului favorabil format cu Saturn, vom avea mijloacele de a ne asigura aceste nevoi.

Neptun ne va îndemna să ne ocupăm și de nevoile noastre spirituale, emoționale sau mentale, dar am putea avea dificultăți să judecăm cu claritate situațiile, din cauza unei lipse de încredere în noi înșine. Probabil va fi nevoie să ne distanțăm puțin de oameni sau situații pentru a dobândi o imagine mai clară a acestora.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 14-20 ianuarie

As de BteVom beneficia de un flux de energie și inspirație care ne va fi de folos în promovarea proiectelor și ideilor noi. Chiar și pe cei care preferă să aibă totul planificat și organizat, Asul de Bâte îi încurajează să își asculte instinctele și să se lase ghidați de intuiție.

Este important să acționăm acum, în loc să mai pierdem timpul cu planificarea și cercetarea.

Asul de Bâte anunță multă inspirație și motivație în legătură cu o idee sau o pasiune. Avem șansa să deschidem ochii asupra unei lumi noi și vom fi entuziasmați de posibilitățile care ni se vor deschide.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 14-20 ianuarie

ImpratulMercur se aliniază cu Saturn în Capricorn și ne îndeamnă să comunicăm serios, să fim responsabili, să ne îndeplinim sarcinile cu seriozitate. Vom avea o bună capacitate de concentrare și vom ști ce avem de făcut.

Vom avea nevoia de solitudine, pentru  a gândi și a munci. Este o zi în care vom privi lucrurile în mod realist, pentru valoarea lor practică, vom avea nevoie și vom cere rezultate palpabile.

Mai este posibil să primim vești serioase, plângeri, sau sfaturi practice, sau să avem discuții importante, hotărâtoare.

Paj de BteLuna intră în Berbec și ne dă o dorință puternică să o luăm de la început, să facem ceva nou, să fim primii în ochii celorlalți și în tot ceea ce facem.

Mai mult decât atât, aspectele favorabile formate de Lună cu Venus și Marte ne vor stimula creativitatea și ne vor încuraja să ne urmăm dorințele.

Trebuie să fim totuși atenți să nu încercăm să îi manipulăm pe ceilalți, precum și la tendința de posesivitate și gelozie.

Citește și:

Cum sunt Mistreții

As de SpadeAsul de Spade anunță o zi de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le punem în aplicare. Vom fi entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților noastre creative și mentale. Cartea ne încurajează să căutăm adevărul și dreptatea.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 7-13 ianuarie

Cavales SpadeVom dori mai multă intensitate în relațiile noastre, vom fi insistenți și ambițioși. Vom simți o nevoie presantă de a avea un control mai mare asupra vieților noastre și ar fi bine să ne ținem în frâu ieșirile temperamentale.

O conjuncție între Soare și Pluton ne va conferi voință și putere de concentrare și cel mai mult vom avea de câștigat dacă vom fi discreți și nu ne vom repezi cu capul înainte fără să ne gândim.

Nevoia de a avea un control mai mare asupra ceea ce se întâmplă în viețile noastre ne va motiva, dar nu trebuie să ajungem la extreme pentru a realiza acest lucru.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 7-13 ianuarie

Cum sunt Mistreții

Sapte de CupeȘapte de Cupe arată că imaginile din mintea voastră trebuie văzute nu doar ca niște vise dar și raportate la realitate. Aveți grijă la iluziile pe care vi le faceți în deciziile pe care le luați. Dacă veți fi prinși în visuri, fantezii sau temeri nu veți putea să progresați și să transpuneți visurile în realitate.

Cartea vă spune că deși este frumos să visați, la un moment dat trebuie să renunțați să construiți castele în nori și să începeți să le construiți în viața reală. Trebuie să faceți o alegere, cu toate că multitudinea de opțiuni pare să vă paralizeze, fie din teamă fie din cauza așteptărilor prea mari.

Dacă sunteți încapabili să vă hotărâți din cauza numărului mare de opțiuni, este timpul să evaluați cu atenție argumentele pro și contra și să luați o decizie gândită. Deseori această carte arată că alegerile sau planurile voastre nu au o bază reală.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 7-13 ianuarie

Cinci de BteTotul va decurge parcă prea repede astăzi, vom fi grăbiți sau, dimpotrivă, ne vom simți împinși prea repede de la spate.

Tensiunile s-ar putea acumula și izbucni, marți, dacă ne vom repezi să ne certăm sau să tragem concluzii, de vină fiind un aspect tensionat între Mercur și Marte.

Conversațiile și cuvintele prea aspre pot provoca probleme. Vom fi competitivi în exprimarea ideilor, a gândurilor și a opiniilor și va fi dificil că avem dialoguri echilibrate.Această energie ar putea folosită totuși pentru a rezolva o problemă și a scoate la iveală situații deranjante.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 7-13 ianuarie

Google ads

Cele mai citite articole