PutereaApar presiuni interne pentru rezolvarea unor probleme, tensiuni mintale, temeri sau suspiciuni exagerate, toate acestea sub influența relației dintre Mercur și Pluto. Am putea simți o nevoie puternică de a vorbi, de a interoga sau de a afla informații.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 26 iulie-1 august

Regina de CupeAvem șanse crescute să facem apel la imaginație și să ne folosim de intuiție în relațiile cu oamenii. Vom simți cu ușurință gândurile celorlalți, iar sentimentele, cuvintele și ideile noastre vor fi colorate de creativitate și maginație, datorită colaborării dintre Mercur și Neptun.

Lună Plină în Vărsător pe 24 iulie

Rege MonedeVineri va prevala precauția, dar și înțelepciunea. Luna, care încă tranzitează Capricornul, ne va conferi înțelepciunea dobândită odată cu vârsta. Va fi o energie sensibilă, destul de autoritară, dar de încredere și binefăcătoare.

Lună Plină în Vărsător pe 24 iulie

Cavaler de BteSentimentele noastre vor fi puternice, înclinând chiar către extreme, sub influența lui Venus în opoziție cu Jupiter care la rândul său va fi într-o relație dificilă cu Soarele.

Relațiile de dragoste ale Leilor cu celelalte semne zodiacale

SteauaSuntem optimiști, exploratori, dornici de extindere, privind situațiile în perspectivă, dar relația dintre Luna în Săgetător și Neptun poate provoca probleme.

Lună Plină în Vărsător pe 24 iulie

As de SpadeMercur și Uranus încurajează marți abordările alternative, ideile noi și gândirea inovatoare, științifică. Intuiția va fi la cote ridicate și vom înțelege rapid lucrurile.

Lună Plină în Vărsător pe 24 iulie

Cinci de BteÎncepem săptămâna cu unele probleme de comunicare, care nu va decurge natural, din cauza relației tensionate dintre Mercur și Kiron, care va crește și sensibilitatea la critici.

Vesta tranzitează Balanța între 19 iulie și 20 septembrie

Nou de SpadeEste o zi a ajustărilor minore și decalărilor. Posibile lupte pentru control, nesiguranțe sau gelozii, din cauza aspectelor dificile formate de Venus cu Pluto și Mercur.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 19-25 iulie

Trei de SpadeLuna își continuă drumul prin semnul Balanței în prima parte a zilei, formând și primul pătrar cu Soarele aflat în Rac.

Cum sunt Leii

Sapte de CupeAm putea avea dificultăți să privim situațiile dintr-o perspectivă realistă, preferând să privim în altă parte sau să întreținem o fantezie.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 12-18 iulie

Google ads