Nou de CupeFacem progrese la nivel emoțional, iar capacitatea de cooperare ne va aduce beneficii. Vom dori să ne ridicăm la nivelul provocărilor, să creștem, să fim mai buni, mai ales din punct de vedere uman, încurajați de relația dintre Soare și Nodul Nord lunar.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 27 septembrie-3 octombrie

Rege MonedeDupă o săptămână destul de agitată vom dori realism, tradiție și moderație. Sub influența unei colaborări bune între Marte și Saturn, vom prefera cumpătatea, echilibrul și soluțiile dovedite.

mprteasaLuna petrece ziua în constantul și stabilul Taur, în apropiere strânsă de Uranus și în opoziție cu Venus. În timp ce dorim să ne simțim confortabil, avem nevoie să facem lucrurile un mic mai diferit.

Soarele tranzitează Balanța între 22 septembrie și 22 octombrie

 

Cavaler de BteVenus în opoziție cu Uranus poate duce la atracții impulsive față de oameni sau situații. Interacțiunile noastre pot fi caracterizare de instabilitate, neliniște sau revoltă.

Soarele tranzitează Balanța între 22 septembrie și 22 octombrie

Marele PreotPosibile tensiuni interioare sau în comunicare, am putea dori neapărat să ne impunem punctele de vedere, să îi convingem pe ceilalți să fie de acord cu ideile noastre, de vină fiind relația dintre Mercur și Pluto, care se va juca cu temerile noastre ascunse.

Relațiile de dragoste ale Balanțelor cu celelalte semne zodiacale

Paj de SpadeExperiențe emoționale intense, mai ales când este vorba despre dragoste, aduse de relația dintre Venus și Pluto. Va fi nevoie să facem niște compromisuri în relații, să mai lăsăm de la noi, pentru că în caz contrar ar putea apărea probleme în viitor.

Vesta tranzitează Scorpionul între 20 septembrie și 16 noiembrie

Trei de CupePrima parte a zilei de luni ar putea fi marcată de nesiguranțe care ne vor face să evităm să ne exprimăm direct sentimentele și ar putea apărea și nemulțumiri temporare, din cauza relației cam dificile între Venus și Kiron.

Lună Plină în Pești în noaptea de 20-21 septembrie

Marea PreoteasLuna în Pești ne reamintește despre nevoia de a evada din realitate. Chiar dacă avem nevoie de solitudine, vom fi însă capabili, la nevoie, să ne sprijinim unii pe alții.

Lună Plină în Pești în noaptea de 20-21 septembrie

Trei BteEnergia prietenoasă, inteligentă și obiectivă a Lunii în Vărsător se cuplează cu cea a lui Jupiter, încurajându-ne să participăm la viața socială și să scoatem la iveală unicitatea, ceea ce ne caracterizează cel mai bine.

Lună Plină în Pești în noaptea de 20-21 septembrie

Nou de SpadeSub influența relației dintre Venus și Saturn, ne-am putea concentra mai mult pe rezultatele negative, dar acest lucru va fi primul pas către o abordare realistă a situațiilor.

Cariera și banii Balanțelor