Nou de CupeSâmbătă au loc multe evenimente astrologice, care își vor pune amprenta asupra atmosferei zilei. Relațiile pozitive formate de Marte cu Luna și Jupiter ne vor da încrederea că putem face tot ceva ce ne-am propus. Mercur colaborează la rândul său cu aceste planete, ceea ce arată o gândire alertă, ageră, care ne va aduce idei noi, inteligente.

Cum sunt Taurii

Cariera și banii Taurilor

Sănătatea Taurilor

DiavolulRelația tensionată dintre Soare și Pluto va face dificil să avem încredere în alte persoane, dar ne va ajuta să identificăm sectoarele din viața noastră unde atașamentele noastre sunt exagerate.

Mercur tranzitează Taurul între 19 aprilie și 3 mai

Sase de BagheteO zi în care vom fi curioși și comunicativi, iar Marte și Jupiter ne vor insufla un spirit întreprinzător. Vom face planuri, vom dori să inițiem lucruri, fiind orientați spre obiective, activi și încrezători în forțele proprii, pregătiți să depășim orice obstacole.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 12-18 aprilie

Regina de BteLuna petrece ziua de miercuri în Taur, unde i se alătură și Venus, semn pe care îl guvernează și unde se simte foarte bine. În Taur, Venus va aprecia confortul, senzualitatea, echilibrul, dar va fi și posesivă. mai multe despre acest tranzit în articolul dedicat.

Venus tranzitează Taurul între 14 aprilie și 8 mai

Paj de SpadeAvem nevoie de confort și stabilitate, dar alinierea Lunii cu Uranus, în Taur, ne va obliga să acceptăm schimbările și progresul și va apărea nevoia de a desfășura activitățile într-un mod diferit.

Cum sunt Taurii

Ce spune Tarotul despre săptămâna 12-18 aprilie

NebunulÎncepem săptămâna cu Luna Nouă în Berbec, care marchează începutul unui nou ciclu.Este momentul potrivit să ne dedicăm obiectivelor personale și să ne exprimăm energia pozitivă.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 12-18 aprilie

Luna Nouă în Berbec, pe 12 aprilie

Doi de MonedeImpetuozitatea Lunii în Berbec va fi temperată duminică de relația bună cu Mercur, care va atenua asperitățile în comunicare, făcându-ne dispuși să ajungem la puncte de vedere comune și la înțelegeri amiabile, benefice pentru toată lumea.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 12-18 aprilie

Asul de BateZiua de sâmbătă va beneficia de energia de foc a Berbecului, având în vedere că Luna intră în acest semn, unde se află deja Soarele, Mercur și Venus! Cu Luna în Berbec dorința de a acționa și a începe ceva nou va fi mare.

Venus tranzitează Taurul între 14 aprilie și 8 mai

LunaSub influența relației dintre Marte și Neptun ar trebuie să avem grijă la o tendință de a ne implica în proiecte nerealiste. Luna în Pești, semn guvernat de Neptun, poate crea incertitudini, înșelăciuni sau nevoia de a evada din realitate.

Luna Nouă în Berbec, pe 12 aprilie

Regina de CupeLuna petrece ziua în Pești, trezindu-ne o nevoie de evadare din activitățile de zi cu zi, pentru a ne preocupa mai mult de nevoile sufletești și spirituale. Este o zi potrivită să încetinim ritmul, să ne eliberăm de stres și să ne folosim mai mult de intuiție.

Luna Nouă în Berbec, pe 12 aprilie