CarulRelația dintre Mercur și Neptun ar putea provoca dificultăți în comunicare și confuzii. Percepțiile ar putea fi eronate sau exagerat de idealiste, influențate puternic de imaginație și de ceea ce ne dorim noi și nu de realitate.

Astrologia anului 2022

MagulMarte și Pluto vor aduce o putere mare de concentrare, ne vom urmări obiectivele în mod natural. Gândirea noastră va fi strategică, iar ambiția și hotărârea vor fi mai mari.

Astrologia anului 2022

Rege MonedeLuna își continuă drumul prin semnul Săgetătorului în prima parte a zilei, pentru ca apoi să intre în responsabilul Capricorn.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 6-12 decembrie

JudecataSâmbătă are loc luna Nouă în Săgetător/Eclipsa Totală de Soare, care poate fi o resetare sau o dorință de a o lua de la început.

Lună Nouă în Săgetător – Eclipsă Totală de Soare, pe 4 decembrie

Patru de MonedeLuna își continuă tranzitul prin semnul intens al Scorpionului, pentru ca în a doua parte a zilei să intre în Săgetător, în care va aduce o nevoie sporită de adevăr, cunoaștere și experiență.

Lună Nouă în Săgetător – Eclipsă Totală de Soare, pe 4 decembrie

PutereaVesta și Kiron ne vor pune să rezolvăm niște probleme complicate. Vom face apel la potențialul nostru ascuns și îl vom pune la lucru.

Lună Nouă în Săgetător – Eclipsă Totală de Soare, pe 4 decembrie

CarulÎn prima parte a zilei vom fi dispuși să privim situațiile din perspective diferite și să înțelegem punctele de vedere ale celorlalți, dar odată cu intrarea Lunii în Scorpion vom fi interesați de adevărurile și motivațiile profunde.

Neptun revine în mers direct pe 1 decembrie, în Pești

Regina de MonedeEnergiile de marți sunt complicate, dar rezultatul va fi în mare parte fericit. Mercur și Saturn vor favoriza gândurile, discuțiile și planurile practice și, datorită tranzitului lui Mercur în Săgetător, fieste o perioadă bună să ne exprimăm direct și spontan.

Tarotul lunii decembrie

CumptareaAdoptăm o atitudine conciliantă, flexibilă, fiind dispuși, sub influența Lunii în Balanță, să negociem un compromis pentru binele comun.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 29 noiembrie-5 decembrie

Paj de SpadeO zi plăcută, armonioasă, în care Luna în Fecioară se înțelege bine cu Venus, Marte și Pluto. Rezultatul va fi o zi echilibrată, productivă, în care vom dori să ne înțelegem bine cu oamenii și chiar să le fim de ajutor.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 29 noiembrie-5 decembrie