CT26Cartea ne avertizează să fim atenți să nu cădem victima persoanelor false, care ar vrea să ne înșele sau să ne trădeze.

CT25Împăratul ne vorbește despre principiile puterii și ale autorității sobre.

CT24Pajul ne încurajează să ne urmăm pasiunile și să mergem acolo unde n conduce energia.

CT23Generozitate, care nu se limitează la bani și bunuri materiale. A dărui din timpul sau înțelepciunea noastră poate fi la fel de mulțumitor.

CT22Chiar și pentru cei care se bucură de stabilitate financiară, deseori indică posesivitate, lăcomie sau teama că am putea pierde ceva, de la bani, securitate și până la o relație.

CT21Avem energia necesară să ne exprimăm prin artă, teatru sau dans sau să participăm la evenimente care implică aceste activități. Deseori, Pajul de Cupe este mesagerul unor vești pozitive din partea celor dragi.

CT18Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

CT16Șapte de Cupe arată că imaginile din mintea noastră trebuie văzute nu doar ca niște vise dar și raportate la realitate.

CT15Am putea fi înclinați să direcționăm multă energie pentru a ne asigura că familia noastră sau cei apropiați au tot ceea ce le trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun.

CT14Trebuie să luăm taurul de coarne și să decidem cu bună credință, conștienți de posibilele consecințe.

CT13Apariția Magului arată că avem tot ceea ce ne trebuie, din punct de vedere spiritual (foc), fizic (pământ), mental (aer) și emoțional (apă) pentru a ne manifesta practic dorințele.