CumptareaBerbec

Doi de Cupe

Veți aborda problemele legate de serviciu  cu mai multă înțelegere și dorință de compromis și veți fi preocupați de relațiile de parteneriat.

Este posibil să vă faceți  mai multe griji, să fiți mai sensibili ce de obicei atât în relațiile de serviciu cât și în cele personale.

Spre sfârșitul săptămânii starea de emotivitate ar putea să fie ridicată în relațiile cu persoane cărora le datorați bani sau în legătură cu o moștenire.  Totodată, la nivel psihologic, s-ar putea să fiți preocupați  să găsiți înțelesul sau rostul vieții voastre.

 Taur

Șapte de Cupe

Multe emoții și vise pentru Tauri în relațiile de dragoste, mai ales în primele zile ale săptămânii. Ulterior, atenția voastră se va îndrepta spre problemele legate de serviciu și parteneriate.

 Șapte de Cupe arată că imaginile din mintea voastră trebuie văzute nu doar ca niște vise dar și raportate la realitate. Aveți grijă la iluziile pe care vi le faceți în deciziile pe care le luați. Dacă veți fi prinși constant în vise, fantezii sau temeri nu veți putea să progresați și să transpuneți dorințele în realitate.

Cartea vă spune că deși este frumos să visați, la un moment dat trebuie să renunțați să construiți castele în nori și să începeți să le construiți în viața reală. Trebuie să faceți o alegere, cu toate că multitudinea de opțiuni pare să vă paralizeze, fie din teamă fie din cauza așteptărilor prea mari.

Gemeni

Regina de Monede

Dați multă atenție problemelor legate de părinți, bunici și copii, vă ocupați de căminul vostru sau de alte proprietăți.

Regina de Monede exprimă maternitatea și energia practică. Este Mama Pământ, își exprimă dragostea față de cei din jurul ei gătind, curățând, păstrând o atmosferă plăcută acasă, aducând în același timp un venit decent pentru familia sa.

Este capabilă să lucreze cu normă întreagă, să aibă grijă de copii, să mențină casa curată și să aibă timp să citească rubrica financiară din ziar! Probabil are contul ei propriu la bancă sau un portofoliu de investiții de care nu știe nimeni. Vrea un mediu sigur pentru familia ei și toți cei dragi.

Rac

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile. Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Comunicați bine la începutul acestei săptămâni, sunteți capabili de empatie în relațiile cu rudele sau alte persoane apropiate vouă. Veți fi foarte ocupați și s-ar putea să faceți mai multe drumuri.

 De la mijlocul săptămânii atenția voastră se va îndrepta spre familie, părinți bunici, iar mai apoi către copiii voștri.

Leu

Cavalerul de Bâte

În voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată, iar Pajul de Bâte vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Atenția voastră se va îndrepta inițial spre securitatea voastră emoțională. Banii și posesiile voastre vor fi o problemă și vor tinde să influențeze opinia pe care o aveți față de voi înșivă.

Pe la jumătatea săptămânii veți fi mai ocupați, veți face multe drumuri scurte, veți avea de dat multe telefoane sau veți folosi alte forme de comunicare. Veți tinde să fiți neliniștiți, vă veți plictisi ușor și veți avea nevoie de stimulare.

La sfârșitul perioadei vă veți ocupa în sfârșit și de probleme mai personale, legate de familia și căminul vostru.

Fecioară

Asul de Monede

Veți simți nevoia să vă exprimați și să vă puneți în valoarea calitățile, pentru a fi remarcați de cei din jur, așa că va fi o perioadă bună pentru a vă concentra pe noi îneputuri.

Ulterior entuziasmul vostru se va tempera, veți deveni mai realiști și veți avea tendința să vă apreciați în funcție de banii și bunurile pe care le dețineți.

Sfârșitul de săptămână va fi unul agitat, veți fi ocupați cu o mulține de drumuri, comisioane și veți comunica intens cu cei din jurul vostru.

Balanță

Eremitul

O săptămână în care, cel puțin la început, veți mai sensibili și mai emotivi decât în mod normal și veți avea probabil nevoie de o perioadă de retragere, în care să dați atenție viselor și dorințelor voastre.

Eremitul este cartea reculegerii interioare și a retragerii. Vă concentrați asupra lumii voastre interioare în căutarea răspunsurilor care să vă definească. Acum realizați că adevărul și înțelegerea se află în interiorul vostru și doriți să le căutați cu orice preț.

Cartea Eremitul indică o perioadă în care doriți solitudine și izolare. Aveți nevoie să fiți singuri și doriți să vă retrageți departe de lume.

Ulterior vă reveniți și vă puneți pe treabă, știți ce vreți, cum să vă puneți în valoare și sunteți gata de noi începuturi.

Încheiați săptămână preocupați  de probleme financiare sau de cele legate de proprietățile voastre.

Scorpion

Pajul de Bâte

În prima parte a săptămânii veți  căuta compania oamenilor, veți avea o dorință puternică de apartenență la un grup și veți căuta schimbările.

Valetul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate.

Valetul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri.

Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Săgetător

Regele de Spade

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte. Deseori Regele de Spade poate simboliza un consilier financiar, un avocat, un militar sau un judecător, ale căror emoții trebuie ținute sub control.

Capricorn

Împăratul

Împăratul vine în completarea Împărătesei, reprezentând principiul masculinității și al patriarhului. Simbolizează puterea și autoritatea, iar atitudinea sa rigidă diferă de frumusețea senzuală a Împărătesei.

Acest bărbat a acumulat ani de înțelepciune și merită să fie ascultat, pentru că a văzut cu ochii săi urmările acțiunilor sale.

Reprezintă capacitatea intelectuală, hotărârea, acțiunea, inițiativa și abilitățile de conducere. El este și simbolul zodiei Berbec, guvernatorul astral al Împăratului.

Figura paternă a Tarotului, Împăratul protejează, oferă structură și stabilitate. Acest personaj patriarhal oferă celorlalți îndrumare, sfaturi și înțelepciune, demonstrând autoritate și stabilitate.

Vărsător

Opt de Cupe

Este momentul să vă întrebați ce puteți face pentru a aduce mai multă mulțumire și bucurie în viața voastră, în afară de satisfacția adusă de bunuruile materiale sau plăcerile fizice. Astfel, cartea Opt de Cupe anunță deseori începutul unei călătorii a cunoașterii, în special la nivel spiritual.

Căutați înțelesurile vieții voastre și veți fi atrași de activitățile care vă vor stimula sufletește. La nivel practic, veți fi preocupați de banii și proprietățile voastre.

Aveți grijă să nu reacționați exagerat, s-ar putea să vă fie greu să vă detașați emoțional, pentru a judeca lucrurile obiectiv.

Pești

Regina de Cupe

Regina de Cupe este blândă, sensibilă și plină de compasiune. Este o soție bună, o mamă iubitoare și se poate conecta emoțional cu ceilalți. Este admirată pentru corectitudine și onestitate și pentru inima ei bună.

În centrul atenției vor fi relațiile personale și cele de serviciu sau de afaceri, ce simțiți în legătură cu relațiile voastre apropiate sau de parrteneriat vă va influența starea în primele zile ale săptămânii.

Fie veți avea unele confruntări emoționale, fie veți avea grijă sau vi se va acorda grijă și căldură din partea partenerului vostru, în funcție de circumstanțe.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre luna iulie?

Aspectele astrologice ale lunii iulie: două eclipse și cinci planete în retrogradare