Rege MonedeBerbec

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

 Regele de Monede semnalează deseori o afacere profitabilă. Cu Jupiter care intră în mers direct în Casa a 8-a și cu Eclipsa parțială de Soare de Lună Nouă din 12 iulie, aveți perspective bune pentru proiectele legate de familie și resursele comune ale acesteia, cum ar fi renovările, vânzările sau cumpărările de bunuri sau proprietăți.

Taur

Doi de Cupe

O săptămână foarte bună în privința comunicării și a parteneriatelor, atât profesionale cât și romantice, susținute de Luna Nouă, al cărei efect va fi amplificat de eclipsa parțială de soare, și de intrarea lui Jupiter în mers direct. Doi de Cupe arată puterea și frumusețea relației dintre două persoane. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Gemeni

Nouă de Monede

Luna Nouă, al cărei efect este amplificat de eclipsa parțială de Soare, și Jupiter, care intră în mers direct în casa carre semnifică munca și sănătatea, sunt aliații voștri în această săptămână.

Nouă de Monede arată că sunteți încrezători, independenți și liberi. Aveți succesul meritat și vă bucurați de bani, timp liber, confort material și odihnă.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de luxul vieții. O meritați!

Rac

Nouă de Cupe

O săptămână foarte bună pentru Raci, în care vă veți ocupa de voi înșivă, veți fi optimiști și vă veți simți bine.

 Nouă de Cupe arată tendința spre visare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare.

Cartea este mesagera fericirii în toate aspectele vieții, dragoste, relații, prietenie, sănătate, serviciu și finanțe. După alegerile dificile de săptămâna trecută, cartea arată satisfacția emoțională, fizică și senzuală.

Ca parte a suitei Cupelor, Nouă se referă deseori la mulțumirea emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sau consumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.

Leu

Luna

Leii se vor concentra în această săptâmână pe relațiile lor de famile, pe siguranța căminului lor, care vor fi susținute de intrarea lui Jupiter în mers direct.

Eclipsa parțiaală de Soare care va avea loc de Lună Nouă  vă va face foarte sensibili în aceste zile. Luna vă poartă într-o lume a misterelor și întunericului, a presimțirilor, dorințelor și viselor. Reprezintă nesiguranța, temerile, presimțirile și frica de necunoscut.

Luna este o carte psihologică, a temerilor proiectate în prezent și în viitor, pe baza experiențelor trecutului. Imaginile, gândurile și sentimentele pe care le-ați reprezentat de-a lungul timului vă tulbură și devin copleșitoare.

Fecioară

Asul de Bâte

Sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect. Sunteți susținuți mai ales în domeniul comunicării și al educației de eclipsa de Soare de Lună Nouă și de Jupiter, care intră în mers direct.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi noi și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Balanță

Regele de Bâte

Săptămâna aceasta aveți șanse foarte bune din punct de vedere profesional și financiar, având susținerea eclipsei parțiale de Soare de Lună Nouă și a lui Jupiter care intră în mers direct.

Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. El este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Scorpion

Pajul de Spade

În această săptămână pentru voi sunt favorizate proiectele legate de studii, domeniul juridic și călătoriile la distanțe lungi în străinătate, aveți energia și optimismul necesare pentru a le pune în aplicare.

Pajul de Spade reflectă o abundență de energie, pasiune și entuziasm. Abia așteptați să începeți un nou proiect sau să împărtășiți o idee. Orice începeți, proiecte, investiții sau călătorii, o faceți cu o energie și cu un entuziasm uriașe.

Dificultatea este însă dacă puteți menține acest ritm. Ca în cazul tuturor pajilor, începutul pare întodeauna promițător, dar este nevoie și de altceva pentru a menține ritmul.

Acest paj vă încurajează să vă urmați pasiunile și să mergeți acolo unde vă conduce energia. Trebuie să mergeți înainte, să puneți lucrurile în mișcare, în pofida oricăror obstacole care vă vor sta în cale.

Săgetător

Șapte de Spade

Beneficiați de protecția și susținerea  Lunii Noi, al cărei efect este amplificat de eclipsa parțială de Soare și al lui Jupiter pentru proiecte, discuții și relații, dar totul va avea loc în secret, în confidențialitate, în spatele ușilor închise.

Cartea Șapte de Spade este cartea discuțiilor ascunse, iar uneori a înșelăciunii și a trădării. Atenție, de obicei atunci cînd faceți ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și vă pune într-o situație neplăcută.

Pe de altă parte, cartea vă avertizează să fiți atenți să nu cădeți victima unei persoane false, care vrea să vă înșele sau să vă trădeze. Trebuie să aveți grijă în cine aveți încredere.

Capricorn

Trei de Monede

O săptămână foarte bună în ceea ce privește relațiile de prietenie, sunteți încrezători și optimiști și doriți să vă bucurați de viață. Eclipsa parțială de Soare de Lună Nouă susține relațiile de parteneriat, atât profesionale cât și personale.

La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată împlinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Bâte implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau de construcție.

Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare.

Vărsător

Soarele

Oportunități profesionale foarte bune pentru Vărsători în  această săptămână. Eclipsa parțială de Soare de Lună Nouă  care are loc în casa muncii și a sănătății, și Jupiter, care intră în mers direct în casa carierei voastre, vă luminează perspectivele.

Cartea Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Această energie caldă este cea care vă face să traversați eprioadele dificile și că ajută să reușiți. Totodată, puteți să împărțiți cu ceilalți această energie caldă, calitățile și reușitele voastre.

Pești

Lumea

Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ați ajuns la capătul unui drum sau ați încheiat un ciclu major al vieții voastre.

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.

Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, împlinirea unui obiectiv de mult vizat sau o călătorie. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Citește și:

Aspectele astrologice ale săptămânii 9-15 iulie

Ce spune Tarotul despre luna iulie?

Aspectele astrologice ale lunii iulie: două eclipse și cinci planete în retrogradare