Zece de MonedeBerbec

Zece de Monede

Așteptați-vă la experiențe plăcute împreună cu cei dragi sau cu persoane care au un rol important în viața voastră. Dacă v-ați terminat treburile la timp, veți putea să vă bucurați de succes și recunoaștere.

 Viața voastră romantică nu va fi plictisitoare, dar nu trebuie să așteptați ca momentele plăcute să fie create numai de partenerul vostru. Săptămâna este bună și pentru a face noi cunoștințe, dar nu trebuie să le împovărați cu așteptări prea mari din partea lor chiar de la început.

 

Angajamentele față de familie vor fi mai numeroase și va trebui să le onorați, s-ar putea să participați la un eveniment important.

Conflictele din această săptămână s-ar putea să fie deliberate, pentru a vă provoca suferință sau depresie, așa că aveți grijă și nu vă lăsați povocați!

Pe ansamblu, poate fi o săptămână interesantă, cu evenimente memorabile și experiențe emoționale puternice.

Taur

Șapte de Monede

Veți avea de-a face cu diverse documente financiare sau veți primi bani prin intermediul unor acte sau chitanțe, așa că săptămâna va fi bună din punct de vedere financiar.

Totuși, unele știri neplăcute s-ar putea să vă streseze și s-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie sau să vizitați pe cineva.

Persoanele sau cunoștințele cu care veți intra în contact vor fi oameni foarte asemănători cu voi, ceea ce poate crea dificultăți de comunicare.

Săptămâna va fi importantă pentru că veți pune bazele acțiunilor de săptămână următoare, care vă vor ajuta să obțineți rezultatele dorite.

Gemeni

Șase de Monede

Veți încerca probabil să continuați și să finalizați ce ați început în săptămâna precedentă și veți avea mai mult noroc și ușurință în îndeplinirea sarcinilor și angajamentelor pe care le aveți.

Veți avea un  noroc neașteptat sau o șansă într-un moment dificil pentru voi, iar evenimentele ar putea fi importante pentru viitorul vostru.

Sănătatea va fi așa și așa și ar fi bine din acest motiv să evitați să vă extenuați fizic și mental. Este posibil și să fiți îngrijorați în legătură cu o problemă de sănătate a unei persoane apropiate.

Săptămâna va fi favorabilă călătoriilor, indiferent care va fi scopul acestora și veți avea contacte benefice, inclusiv cu persoane din străinătate. De asemenea, unii dintre voi ați putea primi vești bune despre copii sau despre nașterea unui copil.

Rac

Șapte de Spade

Voi Racii ați putea scăpa în această săptămână de niște probleme sau angajamente dificile și veți avea o senzație de ușurare, dar relațiile personale ar putea fi ușor dezechilibrate.

În domeniul financiar, ați putea beneficia de sume mici de bani, de la serviciu sau din alte surse.

În schimb, tendințele negative au legătură cu orice formă de înșelăciune, intrigi și jocuri de culise. Fie acestea vor veni din partea voastră, fie din partea altora, dar în ambele cazuri acestea vor pune bazele unor experiențe neplăcute.

Leu

Regina de Monede

Aveți în față decizii importante care vă pot afecta viața personală, familia, dragostea sau cariera, dar acestea nu se vor întâmpla dacă nu sunteți pregătiți să le luați.

În această săptămână veți acorda o atenție mai mare căminului, grădinii sau fermei, dacă le aveți. Este o perioadă bună să vă schimbați casa, să vă mutați sau să cumpărați o casă.

Săptămâna va fi bună din punct de vedere financiar, cu condiția să vă păstrați realismul. Evitați jocurile de noroc și câștigurile facile, pentru că ulterior costurile vor fi mai mari decât beneficiile.

Protejați-vă bunurile de pierderi sau de hoți, pentru că neatenția poate crea situații neplăcute și confuzie. Pe parcursul săptămânii veți avea tendința să visați și să rememorați trecutul.

Fecioară

Pajul de Cupe

Atenția Fecioarelor se va îndrepta în această săptămână către un tânăr din familia lor, fiu, frate, nepot,  care va trece printr-un eveniment important, probabil legat de educație, carieră sau dezvoltarea unui talent.

Săptămâna va fi bună din punct de vedere al dezvoltării profesionale, veți avea mai multe responsabilități și oportunitatea de a vă demonstra abilitățile și cunoștințele, să protejați un poriect sau o idee. De asemenea, este o perioadă bună să căutați un loc de muncă sau să dobândiți noi competențe.

Veți putea să rezolvați problemele de acasă, să faceți schimbări, să cumpărați mobilă nouă sau aparatură. Dacă aveți o afacere proprie, este un moment bun să investiți în echipamente sau alte lucruri utile.

Atenție, lipsa timpului liber și al odihnei vă poate afecta starea fizică!

Balanță

Împăratul

În această săptămână va trebui să vă supuneți autorității unei persoane care joacă un rol important în viața voastră, fie un membru al familiei, fie șeful de la serviciu, iar deciziile acestuia vor juca un rol important în planurile sau așteptările voastre.

În privința relațiilor sociale veți fi destul de reticenți față de contactele noi și s-ar putea chiar să aveți o atitudinile rigidă și neprietenoasă, fapt destul de neobișnuit pentru voi.

Probabil că pe parcursul acestei săptămâni vă veți concentra mai mult pe familie și problemele profesionale, care nu se vor rezolva prea ușor. Unele dintre ele le veți soluția în aceste zile, dar altele vor avea nevoie de mai mult timp, pentru că vor depinde de deciziile altor persoane.

Partea bună a acestei săptămâni este că veți putea să vă clarificați gândurile și planurile și veți putea să vă concentrați pe realizarea unui obiectiv clar.

Scorpion

Patru de Spade

În această săptămână veți avea tendința să așteptați mai mult ca de obicei și să urmăriți cu atenție acțiunile altor persoane, înainte de a vă implica, iar această atitudine de expectativă va fi probabil în avantajul vostru.

În unele cazuri, această expectativă ar putea fi privită de ceilalți drept indecizie, sau ca lipsa unei poziții clare, mai ales dacă este vorba de conflicte.

Viața voastră amoroasă va fi însă clară, iar schimbările sunt improbabile. S-ar putea să aveți grijă de persoana iubită dacă are o problemă de sănătate, sau să îi acordați sprijin într-un moment dificil.

În această perioadă și voi veți avea nevoie să dați atenție sănătății, nu ignorați problemele și nu întrerupeți tratamentele deja începute.

Săgetător

Opt de Bâte

Este o săptămână favorabilă călătoriilor, dezvoltării contactelor cu oameni din alte orașe sau țări, veți dori să comunicați cu toată lumea, dacă va fi posibil.

Săptămâna este bună pentru organizarea și pregătirea unei călătorii, în special în străinătate sau pe termen lung.

Veți face o mulțime de treabă și veți avea energia necesară. Va fi o perioadă constructivă, pe care va trebui să o folosiți cât mai rațional, fără să vă împiedicați de fleacuri.

Perioada este bună pentru rezolvarea unor situații dificile și găsirea de soluții pentru probleme complexe. Sunt probabile și întâlniri mai dese cu prietenii și vecinii.

Capricorn

Zece de Cupe

Vă așteaptă o săptămână cu decizii sau schimbări importante și nu trebuie să vă temeți să acceptați noul în viața voastră. Nu vă temeți să aveți răbdare sau să construiți o dată și încă o dată, pentru că este un proces evolutiv.

Cei care aveți copii veți avea angajamente urgente sau veți primi rezultate importante.

Săptămâna va fi importantă pentru pregătirea și realizarea unor sarcini și planuri majore pentru renovarea sau construcția unei case.

De asemenea, saptămâna va fi benefică pentru relațiile de familie și sunt posibile evenimente importante, cum ar fi  o logodnă, o căsătorie sau o zi de naștere.

Vărsător

Cavalerul de Spade

Se înmulțesc angajamentele financiare legate de bugetul personal, veniturile și cheltuielile familiei sau față de bănci sau fisc. Este posibil să faceți demersurile pentru un credit sau să solicitați un contract mai bun.

În această săptămână s-ar putea să rezolvați unele probleme sau obligații care fuseseră amânate.

Veștile neplăcute s-ar putea să vă supere, în special dacă vor avea legătură cu o persoană cunoscută. Mulți dintre voi s-ar putea să aibă de lucru cu proprietățile unor rude decedate, pensiile supraviețuitorilor, testamente sau alte lucruri similare.

Multe dintre evenimentele săptămânii vă vor face să vă gândiți la unele transformări din viața voastră, sau în viețile rudelor apropiate sau prietenilor.

Pești

Pajul de Bâte

În această săptămână este posibil să vă schimbați planurile și să vă concentrați pe evenimente sau angajamente legate de o un băiat sau un tânăr din viața voastră. În majoritatea cazurilor va fi vorba despre educația, cariera sau dezvoltarea acestuia.

La locul de muncă vă veți prezenta bine, vă veți consolida poziția sau veți primi noi sarcini și angajamente. De asemenea, este o perioadă bună să începeți o activitate nouă.

Din punct de vedere emoțional nu veți fi în cea mai bună formă, ați putea fi melancolici fără motiv, sau triști din cauza trecutului sau a unei persoane.

Activitățile sociale vor fi destul de intense, cu multe contacte, vizite la diferite instituții sau acasă la rude sau prieteni.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre luna iulie?

Cum sunt Gemenii?

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențați Vărsătorii?

Marte intră în retrogradare până în 27 august! Ce se va întâmpla?