Rege MonedeBerbec

Rege de Monede

Berbecii vor avea o săptămână foarte bună, în special din punct de vedere profesional, urmând să fie susținuți de Luna Plină din semnul Capricornului, care în cazul lor se află în casa carierei.

Energia Lunii Pline în Capricorn le va da Berbecilor voința și puterea de a face tot ceea ce își vor propune și le va reaminti că au capacitatea de a urca pe orice culme își vor dori să ajungă.

Marte, aflată în casa prieteniilor Berbecilor, va intra în retrogradare în această săptămână, așa că în următoarea perioadă veți simți că viața voastră socială va trece pe planul al doilea.

 Perspectivele sunt favorabile și în privința comunicării, a relațiilor cu rudele, preietenii și colaboratorii, dar și pentru cei implicați într-o formă de educație, datorită lui Mercur, în timp ce relațiile romantice sunt susținute în continuare de Venus aflată în semnul Leului, care vă face creativi și  romantici.

Taur

Marea Preotească

Marea Preoteasă este considerată în mod traditional însă una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului. De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Luna Plină din această săptămână îi susține pe Taurii implicați în activitățile legate de justiție sau spiritualitate, iar Mercur îi va ajuta să comunice sensibil și armonios în relațiile profesionale, în familia extinsă  sau cu prietenii.

De asemenea, mulți dintre Tauri ar putea pleca în călătorii la distanțe lungi în străinătate, mai degrabă în vacanță decât în interes de serviciu, având în vedere că Marte intră în mișcare retrogradă în casa profesiei, așa veți resimți cu toții o încetinire a activităților.

În viața de familie relațiile vor fi armonioase, romantice, veți simți nevoia să vă relaxați și să vă răsfățați, datorită lui Venus aflată în Leu, unde se află casa familiei și rădăcinilor voastre.

Gemeni

Șase de Monede

Luna Plină care are loc pe 28 iunie în  semnul Capricornului vă oferă șansa să rezolvați blocaje, probleme legate de taxe, datorii sau moșteniri, probleme care au trenat de mai multe luni de zile.

Indiferent ce lecții ați primit în ultimele luni, aveți acum oportunitatea să le rezolvați o dată pentru totdeauna. Energia Lunii Pline în Capricorn este foarte puternică și vă susține să realizați tot ceea ce vă propuneți.

Venus în Leu, în casa a III-a pentru voi, va contribui la rezolvarea problemelor de comunicare sau a celor legate de contracte și documente pentru bunuri sau proprietăți.

Rac

Doi de Monede

Racii vor da o atenție mare în această săptămână relațiilor parteneriale, în special a celor profesionale. Veți dori probabil să vă afirmați personalitatea și să vă exprimați punctele de vedere într-un mod creativ, dar și profitabil.

Luna Plină va avea loc în Capricorn, care este pentru voi casa parteneriatelor, așa că veți avea energia și capacitatea de a asimila lecțiile primite în ultimele luni și de ajunge acolo unde vă doriți.

Marte intră pe 26 iunie în retrogradare în Vărsător, pentru voi casa a VIII, și va încetini toate activitățile, așa că veți avea posibilitatea în perioada următoare să analizați cu atenție lucruri legate de temeri, pierderi, taxe, moșteniri și alte probleme financiare.

Leu

Soare

Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Venus continuă să lumineze casa I a Leilor și să îi facă mai creativi și mai expansivi ca de obicei în toate domeniile vieții, mai ales în relațiile romantice, așa că aveți grijă la excese!

Cu Luna Plină care se formează în casa serviciului și a sănătății, voi, Leii, aveți șansa să vă afirmați în domeniul profesional, veți fi serioși, stabili și muncitori.

În privința relațiilor au putea apărea unele probleme, reacții neașteptate, sau conflicte, din cauza impulsivității amplificate de intrarea în retrogradare a lui Marte în casa parteneriatelor.

Fecioară

Magul

Luna Plină va susține în această săptămână Fecioarele implicate în domeniul educațional sau pe copiii acestora. De asemenea, Fecioarele vor fi dornice să se distreze sau să socializeze mai mult, mai ales că Marte intră în retrogradare în casa serviciului vostru, așa că activitățile vor suferi o încetinire.

Soarele, aflat în semnul Racului, luminează casa prieteniilor fecioarelor și le face optimiste și dornice de libertate. Aveți totuși grijă la tendința de a avea relații sau legături romantice ascunse.

În mitologie, Magul este reprezentat de Mercur. El are darul vorbirii, putând fi un orator și vânzător iscusit, dar și înșelător. Mercur este zeul hoților, are mâine agere și dă impresia că poate avea puteri vindecătoare, chiar dacă uneori se pot dovedi neadevărate.

Balanță

Pajul de Spade

Balanțele se vor ocupa în această săptămână de familia și părinții lor, sau de grădina, pământul sau proprietățile lor, posibil aflate la vânzare.

Marte în  retrogradare în casa distracțiilor, romantismului și a copiilor, va pune planul al doilea relațiile romantice, iar în următoarea perioadă ar putea provoca tensiuni în relațiile cu copiii.

Tensiunile ar putea fi amplificate de faptul că Venus se află în semnul Leului, casa a XI-a a Balanțelor, care le va mări tendința de libertate și socializare.

Scorpion

Rege de Cupe

Regele de Cupe, ca toate celelalte cărți ale suitei Cupelor, reprezintă emoțiile, creativitatea și inconștientul. Cartea anunță o săptămână foarte bună pentru Scorpioni, pe care Luna Plină, care va avea loc pe 28 iunie, și Soarele poziționat favorabil în casa spiritualității îi va ajuta să aibă succes în relațiile de comunicare, în justiție și în călătoriile la distanțe mari în străinătate.

De asemenea, sunt susținute afacerile și relațiile cu străinătatea, conferințele internaționale sau colaborările cu universități sau colegii.

Venus se află în Leu, ocupând casa carierei voastre, conferindu-vă creativitate și capacitatea de câștiga și bani din activitățile pe care le desfășurați.

Săgetător

Cavelerul de Monede

Săgetătorii pun pe planul al doilea relațiile personale și distracțiile, pentru a se concentra pe problemele practice, bani și administrarea afacerilor sau a proprietăților.

În această perioadă treceți printr-o fază de maturizare care va fi vizibilă, cel puțin în primele zile ale săptămânii, și în felul în care comunicați.

Venus aflată în Leu, în casa a IX, vă dă inspirație și dorința de a călători în străinătate, dar drumurile ar putea fi mai degrabă în interes profesional decât pentru distracție.

Capricorn

Patru de Monede

Lun Plină din 28 iunie va avea loc chiar în semnul Capricornilor, încurajându-i să se concentreze pe proiectele și planurile care îi reprezintă. În centrul atenției vor fi relațiile parteneriale, mai ales relațiile personale.

Intrarea în retrogradare a lui Marte în această săptămână ar putea marca începutul unei perioade mai dificile în privința resurselor materiale, putând provoca tensiuni, nesiguranță sau impulsivitate. Planurile ar putea să întâmpine unele întârzieri sau piedici.

Cu Venus aflată în Leu, în casa a VIII-a a Capricornilor, relațiile voastre afective vor fi influențate sau bazate pe interesele financiare.

Vărsător

Luna

Vărsătorii vor fi mai interiorizați și mai emotivi ca de obicei în această săptămână, în perioada Lunii pline care va avea loc în Capricorn, casa a XII-a a lor.

Este o săptămână în care ar fi bine să încetiniți ritmul timp de câteva zile, mai ales că Marte intră în retrogradare în semnul vostru, așa că vreți nu vreți vă va obliga să faceți acest lucru.

Venus, aflată în semnul Leului, ocupă casa parteneriatelor voastre, așa că vă susține atât relațiile profesionale, pe care le face mai creative și mai profitabile, cât și pe cele romantice, senzuale.

Pești

Trei de Cupe

Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

Marte intră în retrogradare în Vărsător, casa profesiei Peștilor, așă că activitățile voastre ar putea fi încetinite sau amânate și veți fi interesați mai mult de relațiile sociale, de distracții, dar și de relațiile cu copiii, care vor fi susținute de Luna Plină din 28 iunie, dar și de Soare și Mercur.

Mercur vă va ajuta să comunicați bine cu prietenii și colegii de serviciu, ca și Venus, care vă va face creativi și atenți la oportunitățile de a câștiga bani.

Atenție totuși la influența lui Marte, pentru a evita eventualele conflicte sau accidente.

Citește și:

Aspectele astrologice ale săptămânii 25 iunie-1 iulie

Cum sunt Taurii

Compatibilitățile Taurilor

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențați Capricornii?