Zece de MonedeBerbec

Zece de Monede

Zece de Monede arată că alocați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani, siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede spune că familia este extrem de importantă pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Începutul de săptămână îi va găsi pe Berbeci încă interesați de viața socială, dar pe măsură ce vor trece zilele atenția voastră se va orienta tot mai mult spre rezolvarea problemelor de familie, a celor legate de proprietățile voastre imobiliare sau de administrarea terenurilor agricole.

Cu Mercur aflat în semnul Racului, în Casa a IV-a, care guvernează familia și mediul din care provin Berbecii, și cu Marte în Casa a XI-a, activitățile voastre din această săptămână vor avea loc prin intermediul colaborărilor și parteneriatelor.

 Venus se află în semnul Leului, Casa a V-a a Berbecilor, așa că părinții vor da multă atenție și dragoste copiilor. Cei singuri, în schimb, vor fi romantici, senzuali și creativi în relațiile personale.

Taur

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea și disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Taurii au muncit destul de mult în ultimele săptămâni, iar acum simt nevoia să se relaxeze, să se întâlnească cu rudele apropiate sau cu prietenii. Cu Mercur aflată în semnul Racului, în Casa a III-a a Taurilor, aceștia vor comunica și se vor simți bine.

Pe plan profesional, Mercur îi ajută să încheie contracte profitabile, iar Marte în Casa a X-a, a carierei lor, arată că vor avea energia necesară să își pună planurile în practică.

Venus se află în Leu, Casa a IV-a a Taurilor, și vă face mai atașați de casă și de viața de familie. Veți fi romantici, receptivi la nevoile partenerului și veți dori să creați o atmosferă pașnică și stabilă.

Gemeni

Magul

Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El anunță o perioadă în care reușiți să faceți față celor mai dificile încercări și să priviți provocările cu un spirit viu și cu înțelepciune de viață.

Gemenii se concentrează în această săptămână pe activitățile lor profesionale, susținuți de Mercur aflată în semnul Racului, care pentru voi este Casa a II-a a valorilor obținute prin muncă.

În această perioadă veți fi mai entuziaști și mai îndrăzneți ca de obicei, veți fi dispuși să vă extindeți activitățile și veți fi interesați de studii, călătorii în străinătate sau pur și simplu să aflați lucruri care să vă extindă orizonturile.

Venus se află în Leu, Casa a III-a pentru Gemeni, așa că veți fi în vervă, vorbăreți și veți emana magnetism personal în anturajul vostru.

Rac

Împărăteasa

Împărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. Magicianul semnifică ideea, Marea Preoteasă este cea care dă formă, iar Împărăteasa este uterul în care această idee prinde formă și așteaptă să se nască. Simbolul Împărătesei este Venus, zeița frumuseții și a iubirii.

Venus se află în Leu, Casa a II-a a Racilor, unde se simte ca acasă, pentru că o guvernează! Va fi o perioadă în care veți putea combina interesele financiare cu relațiile personale. De asemenea, este o perioadă stabilă pentru relațiile de familie și cele romantice.

Soarele și Mercur se află chiar în semnul vostru și vă ajută să vă exprimați și să relaționați bine cu cei din jurul  vostru.

Leu

Diavolul

Diavolul simbolizează lipsa de măsură și este probabil cel mai greu de interpretat, întrucât are o înfățișare anume pentru fiecare. Ceea ce este comun tuturor este dependența, lipsa de voință și a propriilor convingeri.

Mintea Leilor se va concentra în această săptămână pe problemele private și cele legate de trecut, care încă nu le dau pace. Venus se află în semnul Leului, așa că s-ar putea ca în această perioadă să fiți înclinați către tot felul de excese, să nu aveți puterea să vă refuzați nimic. Orice va fi posibil, mai ales la mijlocul săptămânii, când Luna va traversa Casa a III-a pentru voi și vă va face mai sensibili la tot ceea ce ține de prieteni și anturaj.

Marte se află încă în Vărsător, Casa a VII-a a parteneriatelor Leilor, fiind probabil ca toate tipurile de relații să aibă încă de suferit din această cauză.

Fecioară

Opt de Bâte

În ultima perioadă ați dat multă atenție activităților profesioanale, dar în această săptămână veți fi tentați de relațiile cu rudele apropiate și  prietenii. Aveți acum spațiul pentru a vă desfășura liber. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă atinge în ritm rapid scopurile. Veți fi foarte activi, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Din punct de vedere emoțional, Venus în Leu, Casa a XII-a pentru voi, arată că vă aflați într-un fel de stare de hibernare, va exista o atracție pentru secrete, relații ascunse, sau nu vă veți exprima sentimentele adevărate.

Cu Marte încă în Vărsător, Casa a VI-a pentru voi, atenție la micile probleme de sănătate care se pot declanșa pe neașteptate sau pot necesita mici intervenții chirurgicale, dar și la conflictele care pot apărea spontan la serviciu.

Balanță

Cavalerul de Bâte

Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește.  Este nerăbdător, impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale.

În această săptămână aveți incredibil de multă energie pentru a vă pune în practică planurile profesionale și sunteți susținuți de Mercur care se află în Rac, Casa a X-a a carierei voastre.

Venus se află în Leu, Casa a XI-a a prietenilor voștri, iar Marte în Vărsător, Casa a V-a a copiilor, dar și a distracției și dragostei. Este o perioadă în care aveți multă energie, dar în care vă lipsește disciplina și ați putea acâiona sub impulsul momentului. Vă puteți exprima creativ cu copiii, veți fi romantici și pasionali, sau veți avea activități sportive.

Scorpion

Împăratul

Figură paternă a Tarotului, Împăratul protejează, oferă structură și stabilitate. Acest personaj patriarhal oferă celorlalți îndrumare, sfaturi și înțelepciune, demonstrând autoritate și stabilitate.

Scorpionii vor fi influențați de două tendințe opuse în această săptămână. Pe de o parte, Mercur în Rac, Casa a IX-a pentru Scorpioni, îi va face spirituali și capabili să comunice bine, fiind favorizați cei implicați în învățământul superior sau din domeniul justiției.

Venus aflată în semnul Leului, Casa a X-a a carierei pentru Scorpioni, vă dă creativitate și idei, vă avantajează în discuții și negocieri și vă pune la dispoziție oportunități.

În schimb, Marte în Vărsător, Casa a IV-a pentru Scorpioni, face să fiți mai tentați în această perioadă de proiectele domestice și ați putea fi solicitați să vă asumați rolul de lider al gospodăriei.

Săgetător

Regele de Spade

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a pune în practică tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și de a conduce. Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte.

Cu Mercur în Rac, Casa a VIII-a pentru voi, veți fi mai intuitivi ca de obicei și veți avea capacitatea de a citi printre rânduri. Este o perioadă excelentă pentru voi să faceți planuri și strategii financiare.

Va fi o perioadă foarte bună și pentru a discuta problemele personale, intime, cu rațiune și logică.

Venus în Leu, Casa a IX-a pentru voi, va face să fiți atrași de lucrurile exotice. Rutina nu vă va mulțumi și veți fi satisfăcuți de orice vă va extinde orizonturile, atât fizic cât și mental, mai ales tot ceea ce ține de străinătate.  

Capricorn

Dreptatea

Aveți tendința să analizați avantajele și dezavantajele tuturor problemelor, ținând cont de nevoile voastre dar și ale altora. Cu Mercur în Rac, Casa a VII-a a Capricornilor, este posibilă o anumită indecizie în aceste zile, pentru că veți ține cont și de punctele de vedere opuse.

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie și că sunteți conștienți că hotărârile și acțiunile voastre au consecințe.

Marte se află în continuare în Vărsător, Casa a II-a pentru Capricorni, așa că aveți energia necesară pentru a câștiga bani.

Venus în Rac, în Casa a VIII-a, vă va influența să aplanați diferendele din cadrul parteneriatelor, legate de împărțirea puterii, problemele intime, finanțe și alte subiecte sensibile. Relațiile intime sunt amplificate în această perioadă.

Vărsător

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea relațiilor de cuplu, semnifică echilibru, respect reciproc și armonie.

Veți acorda și veți benefica de o atenție specială din partea partenerului vostru. Relațiile de cuplu vă vor interesa mai mult decât activitățile de grup sau relațiile superficiale. De această influență va fi responsabilă Venus, aflată în semnul Leului, pentru voi în Casa a VII-a, a parteneriatelor.

Săptămâna va fi excelentă pentru ordonarea treburilor, sortarea și plata facturilor și pentru a pune la punct detaliile de la serviciu, având în vedere că Mercur se află în Rac, Casa a VI-a, a muncii, pentru voi. Marte se află în continuare în semnul vostru și vă dă energia să vă rezolvați problemele.

Pești

Trei de Monede

O săptămână a relațiilor armonioase, în care veți colabora bine cu colegii de serviciu și cu prietenii. De fapt, Venus aflată în semnul Leului, Casa a VI-a a muncii pentru voi, va contribui la un mediu de lucru armonios și la relații prietenoase cu colegii. De asemenea, activitățile romantice și sociale ar putea avea loc tot în jurul locului unde vă desfășurați activitățile.

În această perioadă veți avea o legătură mentală puternică cu simțul vostru creativ, veți fi mândri de ideile voastre, pe care le veți putea comunica fluent celor din jurul vostru, datorită lui Mercur aflată în Rac, Casa a V-a pentru voi.

Veți avea o nevoie mai mare ca de obicei de stimulare mentală, așa că veți aprecia cel mai mult prietenii sau partenerii romantici cu calități intelectuale.

Citește și:

Cum sunt Berbecii

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențați Săgetătorii?

Revoluționara Uranus, abia intrată în semnul Taurului, răscolește Pământul și agită spiritele în economia mondială!