As de BteBerbec

Trei de Cupe

Începutul de săptămână îi găsește pe Berbeci preocupați de legătura și comunicarea cu părinții sau bunicii, dar pe măsura se vor trece zilele vor da o atenție tot mai mare socializării, iar intrarea lui Venus în semnul Racului, la mijlocul săptămânii, îi va face să fie mai sensibili și mai romantici ca de obicei.

Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

Cartea semnalează începerea unei perioade în care sociabilitatea va fi în creștere. Veți găsi un echilibru între angajamentele pe care le aveți, familie și prieteni. Ați putea participa la o sărbătoare specială, cum ar fi o naștere, o logodnă, căsătorie, sau o zi de naștere.

În general, Trei de Cupe indică încheierea oricăror probleme pe care le-ați avut, în special cele legate de interacțiunea cu ceilalți. Veți fi capabili să găsiți un compromis care să vă servească interesele.

Taur

Trei de Monede

Taurii vor fi în vervă  în această săptămână, vor interacționa cu cei din  jurul lor, rude, prieteni, sau colaboratori și vor face tot felul drumuri scurte, în interes profesional, pentru administrarea afacerilor.

Mercur intră în această săptămână în semnul Racului, iar Venus în Leu, astfel că Taurii vor fi sensibili romantici și senzuali și vor ști să își exprime emoțiile!

La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată împlinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Bâte implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ, sau împlinirea unei relații romantice, iar Marte în Casa a 10-a a profesiei oferă Taurilor energia și îndrăzneala de care au nevoie.

Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare. La sfârșitul săptămânii este posibil să facă vizite la parinți sau alte rude.

Gemeni

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale. Cu Luna Nouă care va avea loc pe 13 iunie, este momentul potrivit pentru un nou început, iar Mercur în Rac și Venus în Leu aveți sensibilitatea și creativitatea necesare!

Pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței de concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică împlinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a viselor respective. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și inițiați acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care să genereze prosperitate pentru viitor.

Rac

Asul de Cupe

Este timpul ca Racii să o ia de la început. Săptămâna trecută au traversat o perioadă mai dificilă și încă se vor resimți la începutul acestei săptămâni, dar pe parcurs își vor reveni, susținuți de Luna Nouă din 13 iunie care le va da curajul să o ia de la capăt.

 Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate.

Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice.

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor, mai ales că Venus intră în semnul Leului.

Leu

Asul de Spade

Problemele nu s-au încheiat încă pentru Lei, iar Asul de Spade arată că mai au de lămurit, de tranșat probleme în relațiile parteneriale sau de familie. Pentru a putea merge mai departe și a profita de șansa unui nou început oferită de Luna Nouă din 13 iunie, Leii trebuie să își clarifice situația și relațiile.

Dn păcate, cu Mercur aflată în Rac, în casa a 12-a pentru Lei, aceștia vor fi deosebit de interiorizați, astfel că le va fi greu să comunice. Venus intră însă miercuri în semnul Leului, ceea ce va da încredere și strălucire nativilor acestui semn!

Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive și vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Fecioară

Pajul de Spade

Pajul de Spade reflectă o abundență de eenrgie, pasiune și entuziasm. Abia așteptați să începeți un nou proiect sau să împărtășiți o idee. Orice începeți, proiecte, investiții sau călătorii, o faceți cu o energie și cu un entuziasm uriașe, având susținerea Lunii Noi care va avea loc pe 13 iunie în semnul Gemenilor.

Dificultatea este însă dacă puteți menține acest ritm. Ca în cazul tuturor pajilor, începutul pare întodeauna promițător, dar este nevoie și de altceva pentru a menține ritmul.

Întotdeauna vor exista provocări, indiferent ce opțiune veți alege, și nu toată lumea va fi fericită de alegerile pe care le veți face. Acest paj vă încurajează să vă urmați pasiunile și să mergeți acolo unde vă conduce energia. Trebuie să mergeți înainte, să puneți lucrurile în mișcare, în pofida oricăror obstacole care vă vor sta în cale. Marte prezent în Casa a 6-a a Fecioarelor vă atenționează să aveți grijă la problemele de sănătate, care, în unele cazuri, ar putea avea nevoie de mici intervenii chirurgicale.

Balanță

Pajul de Bâte

Pajul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate. Cu Venus care intră în Leu, în casa a 11-a, a Balanțelor și cu Marte în Vărsător, în casa a V-a, comunicarea, amuzamentul și relațiile romantice vor fi intense.

Luna Nouă care va avea loc pe 13 iunie în Gemeni și Mercur, care intră în Rac, în Casa a 10-a a Balanțelor, favorizează activitățile profesionale care țin de creativitate și comunicare.

Pajul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri. Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie manifestată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Scorpion

Regina de Bâte

Regina de Bâte semnifică energia  feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor. Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.

Astfel, Regina de Bâte arată că sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să o obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele.

Cu Venus intrată în Leu, în casa a 10-a a profesiei, și cu Mercur în Rac în Casa a 9-a, Regina de Bâte vă cere să fiți îndrăzneți și curajoși în angajamentele și acțiunile voastre. Energiile voastre creative sunt mari și aveți un simț bun al direcției voastre de viață.

Săgetător

Cavalerul de Spade

Cavalerul de Spade este o figură puternică, plină de viață și energie, care are nevoie de echilibrul adus de responsabilitate și compasiune. Odată ce pornește la drum nimic nu îl poate opri! Nu vede și nu îi pasă de nicio piedică, riscuri sau pericole, merge înainte cu unica dorință de a reuși.

Calitățile sale sunt o mare ambiție, hotărârea și puterea de a reuși cu orice preț. În schimb poate fi orb la greutăți și la posibilele consecințe ale acțiunilor sale și poate intra într-un teritoriu periculos fără să fie pregătit.

Cavalerul de Spade arată deseori un nou proiect sau idee și că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți un impuls de energie care vă propulsează înainte și să inspiră să acționați rapid pentru a vă atinge țelurile. Marte se află în Casa a III-a a Săgetătorilor, așa că trebuie să aveți grijă la impulsivitate și modul în care comunicați cu cei din jur. Cavalerul de Spade trebuie să învețe să își controleze impulsivitatea!

Capricorn

Cumpătarea

 Cumpătarea arată măsura justă a lucrurilor, fiind în opozție cu cartea imediat următoare a Arcanelor Majore, Diavolul, care simbolizează lipsa de măsură.

Trăsăturile Cumpătării sunt echilibrul, pacea sufletească și armonia. Vă aflați într-o stare de detașare calmă și apreciați că ați lăsat în urmă îndoielile de sine. Nu este de mirare, având în vedere că Mercur se află în Rac, în Casa a 7-a, a parteneriatelor Capricornilor.

Vocea voastră interioară vă ghidează cu blândețe către destinația corectă și o ascultați și o urmați cu răbdare. În acest moment aveți o perspectivă foarte echilibrată asupra situației și sunteți într-o poziție foarte bună pentru a face alegerile corecte.

Venus în Leu în Casa a 8-a a Capricornilor susține la rândul ei relațiile echilibrate dar și șansele de a câștiga bani, în timp ce poziția lui Marte sugerează posibilitatea unor călătorii în interes de afaceri.

Vărsător

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea să vă puneți în practică planurile sau să plecați într-o călătorie. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă atinge rapid obiectivele.

Cu Marte aflat pentru voi în Casa 1, veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți, iar cu Mercur aflat în Rac, în casa a 6-a, vă veți înețelege bine cu colegii la serviciu. Dacă plecați în vacanță o veți face împreună cu familia voastră.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Pești

Patru de Bâte

Aveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Cu Mercur in Rac în Casa a 5-a, vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

Cartea anunță o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Cu Luna Nouă care va avea loc pe 13 iunie, este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună și să faceți planuri noi, eventual pentru plecarea într-o vacanță.