Paj de BteBerbec

Pajul de Bâte

Berbecii vor continua în această săptămână să socializeze intens, fie că este vorba despre rude, fie despre prieteni sau vecini.  Este posibil să facă drumuri numeroase, mai scurte sau mai lungi, inclusiv în străinătate.

 Valetul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate.  Valetul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, al înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri. Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Atenție însă, cu Marte aflat acum în semnul Vărsătorului spiritul de independență va fi mare, la fel și încăpățânarea! Între 5-7 iunie Luna se va afla în sensibilul semn al Peștilor și cu Marte în sectorul care guvernează relațiile sociale, nevoia emoțională a Berbecilor de apropierea rudelor sau prietenilor va fi mare.

Taur

Regele de Cupe

Taurii continuă să fie preocupați în această săptămână de problemele profesionale sau de afaceri. Cu Luna care va intra marți în semnul Peștilor, în Casa XI-a a acestui semn, Taurii vor fi mai sensibili, mai receptivi la nevoile celor din jurul lui și vor acționa în acest fel și în relațiile de muncă.

Regele de Cupe, ca toate celelalte cărți ale suitei Cupelor, reprezintă emoțiile, creativitatea și inconștientul. Spre deosebire de restul cărților de curte ale suitei, Regele exprimă un control mai mare al emoțiilor. Este stăpânul propriilor sentimente și își stăpânește emoțiile.

Dacă aveți probleme, Regele de Cupe arată că trebuie să creați un echilibru între emoții. Regele reprezintă compasiunea, una dintre cele mai puternice și frumoase calități ale spiritului uman.

Uneori, Regele de Cupe reprezintă un bărbat mai în vârstă care va apărea în viața voastră. Poate fi un om de afaceri, al legii sau al divinității, care este bun, respectuos și care dorește să își asume responsabilitatea acțiunilor sale.

Taurii vor acționa cu mai mult hotărâre începând de vineri, când Luna va intra pentru două zile în semnul Berbecului.

Gemeni

Pajul de Cupe

Cu Mercur aflat în propriul lor semn, cum să nu se simtă Gemenii bine? Pajul de Cupe arată că vă veți folosi creativitatea pentru a începe un proiect sau o afacere, aveți energia necesară să vă exprimați prin artă, teatru sau dans. Și nu este întâmplător, având în vedere că Luna va sta trei zile în sensibilul și artisticul semn al Peștilor!

Deseori, Pajul de Cupe este mesagerul unor vești pozitive din partea celor dragi. Ați putea auzi despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie, un plan sau o idee minunate, despre o sarcină, o relație nouă sau planuri de călătorie. Vestea va fi neașteptată și binevenită și veți avea o reacție emoțională.

Cartea vă încurajează ca, indiferent ce veți face, să abordați situația cu dragoste și compasiune. Apariția acestei cărți vă învață să vă ascultați întotdeauna intuiția, să credeți în dragoste și și visurile voastre.

Rac

Moartea

Cartea Moartea este probabil cea mai temută și neînțeleasă carte a Tarotului, pentru că oamenii au tendința să o interpreteze în mod literal. De fapt, Moartea înseamnă despărțire, renunțare și sfârșit, un eveniment care vă va obliga să vă transformați și să priviți viața dintr-o perspectivă nouă.

Această carte poate fi una dintre cele mai bogate și pozitive cărți ale Tarotului. Moartea simbolizează încheierea unei etape sau a unui aspect major al vieții voastre, care poate aduce după sine un nou început valoros.

Toate aceste evenimente sunt încurajate de Marte afla însemnul Vărsătorului, casa a VIII-a a Racilor, casa crizelor și a transformărilor, iar cu Soarele și Mercur în Casa a XII-a, schimbarea poate fi dureroasă, dar necesară.

Leu

Dreptatea

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balenței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele.

Marte se află în această perioadă în semnul Vărsătorului, care pentru Lei ocupă Casa a VII-a a relațiilor și a căsătoriei. Și cu Soarele și Mercur aflate în sectorul care semnifică dorința de libertate, este posibil ca unii Lei să trecă printr-un proces de separare.

Ce arată cartea Dreptatea? Trebuie să țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

Justiția înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Fecioară

Regina de Monede

Regina de Monede exprimă maternitatea și energia practică. Este Mama Pământ, își exprimă dragostea față de cei din jurul ei gătind, curățând, păstrând o atmosferă plăcută acasă, aducând în același timp un venit decent pentru familia sa.

Fecioarele vor avea în această săptămână nevoia de a se simți folositoare, de a lucra productiv, de a fi organizate și a duce o viață mai sănătoasă, asta sub influența Lunii care va trece în această săptămână prin sectorul care guvernează munca și sănătatea lor.

Nativii acestui semn au nevoie de parteneriate, nu sunt genul de persoane care să muncească sau să meargă singure la film. În plus, cu Venus aflată în sectorul familiei și al rădăcinilor lor, Fecioarele vor dori să petreacă mai mult timp cu părinții sau cu bunicii lor.

Balanță

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Cartea arată că Balanțele vor fi deosebit de active în această săptămână. Este posibil să plece într-o călătorie în străinătate, să participle la concursuri sportive sau pur și simplu să ducă o viață mai activă.

Cu Soarele și Mercur în Casa a IX-a, Balanțele vor fi spirituale și vor beneficia de inspirație. În plus, în problemele legate de muncă emotivitatea le va influența deciziile și comportamentul, datorită tranzitului Lunii prin sectorul muncii, de marți pentru joi, înainte de a intra în sectorul relațiilor.

Venus și Marte se vor afla în sectorul plăcerilor, așa că relațiile romantice vor fi intense!

Scorpion

Zece de Spade

Scorpionii ar putea lua unele decizii dificile, radicale, legate de familia din care provin, sau legate de relația cu o femeie din familie importantă în viața lor, situație care este posibil să le schimbe modul în care comportă și în care se exprimă.

Cu Marte și Venus aflate în sectorul familiei de origine, atenția, emoțiile și acțiunile Scorpionului vor fi îndreptate în această săptămână asupra relațiilor din cadrul acesteia, iar discuțiile ar putea fi intense și transformatoare, având în vedere că Soarele și Mercur se află în casa a VIII-a, a transformărilor, fiind posibil ca neînțelegerile să pornească de la moșteniri sau datorii.

Zece de Spade arată o experiență dificilă, un sfârșit, o pierdere, o durere sau o eliberare. După aceste necazuri va veni însă și un sentiment de eliberare.

Săgetător

Cavalerul de Bâte

Săgetătorii vor avea multe întâlniri în această săptămână cu rude sau prieteni și vor avea de făcut numeroase drumuri scurte. În toată această agitație, pe primul plan vor fi relațiile lor de familie sau parteneriale, care vor fi armonioase datorită susținerii venite din partea Soarelui și a planetei comunicării, Mercur.

În timp ce Valetul de Bâte semnifică apariția unei noi idei, Cavalerul de Bâte arată că această idee va fi pusă imediat în practică. Cavalerul de Bâte este incredibil de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.

Această carte arată că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră.

Capricorn

Opt de Monede

Capricornii muncesc până la cele mai mici detalii și aspecte ale vieții lor pentru a-și îmbunătăți în mod continuu perspectivele. Este un semn foarte bun că sunteți dispuși să faceți schimbările necesare pentru a vă îmbunătăți situația.

Luna se va afla în semnul Peștilor, casa a III-a a Capricornilor, de marți până joi, și îi va ajuta să comunice armonios cu colaboratorii sau cu persoanele din anturajul lor, dându-le sensibilitatea necesară pentru a le înțelege punctele de vedere.

Opt de Monede este cartea uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie înseamnă că este timpul să dobândiți noi competențe, să faceți ceva ce nu ați mai făcut până acum. Veți avea parte de schimbări și noi începuturi în situația voastră profesională, financiară sau educațională.

Spre deosebire de alte cărți care simbolizează schimbarea sau înnoirea, Opt de Monede arată hotărârea fermă de a dobândi noi competențe, arată o persoană care a ales conștient un nou drum în carieră sau pentru un proiect creativ.

Vărsător

Patru de Bâte

                Aveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

                Cartea anunță o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

Pești

Zece de Monede

Zece de Monede este un semn extraordinar că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. În această săptămână,  senzația de împlinire va veni datorită sentimentului că aveți un mediu familial stabil sau o relație de lungă durată.

Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre luna iunie?

Aspectele astrologice ale lunii iunie