Berbec

Patru de Bâte

Patru de BteAtenția Berbecilor va fi îndreptată în această săptămână spre socializare, întâlnirile cu prietenii sau cu familia sau chiar spre o călătorie la o distanță mare. Aveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj.

Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid. Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

Taur

Magul

Taurii continuă să se concentreze și în această săptămână pe viața profesională, iar pozițiile astrelor îi avantajează. Soarele și Mercur se află pentru Tauri în Casa a II-a, care înseamnă posesiile, iar Venus în Casa a III-a (rude, vecini, prieteni), așa că în viața profesională vor comunica cu eficiență și creativitate. Ce să mai vorbim că energicul Marte se află în casa a X-a a profesiei!

Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El reprezintă o perioadă în care reușim să facem față celor mai dificile încercări și să privim provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

În mitologie, Magul este reprezentat de Mercur. El are darul vorbirii, putând fi un orator și vânzător iscusit, dar este și zeul hoților!

Gemeni

Doi de Bâte

Cu Luna Plină care va avea loc pe 29 mai în Casa a VII-a a parteneriatelor și căsătoriilor, Gemenii se vor concentra în această săptămână pe relațiile lor de suflet, fiind posibil să plece și într-o călătorie mai lungă. Cu Mercur aflat în propriul domiciliu și cu Venus în Casa a II-a Gemenii vor fi creativi în tot ceea ce vor face și vor comunica cu eficiență.

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de doi parteneri reali. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Rac

Regina de Cupe

Regina de Cupe este blândă, sensibilă și plină de compasiune. Este o soție bună, o mamă iubitoare și se poate conecta emoțional cu ceilalți. Este admirată pentru corectitudine și onestitate și pentru inima ei bună.

Deseori este o vindecătoare, o consilieră sau o persoană cu calități de clarvăzătoare. Este persoana care știe întotdeauna ce este în neregulă înainte să deschideți gura. Pare să aibă soluția corectă la problemele legate de relații, emoții și sentimente.

Prezența acestei cărți nu este întâmplătoare. Cu Venus aflată în Casa I a Racilor și Luna în Casa a XII-a, nativii acestui semn vor fi mai sensibili și mai interiorizați de de obicei și s-ar putea să își exprime cu dificultate sentimentele, iar toate acesteia cuplate cu Marte în Casa a VIII-a poate semnala o dorință interioară de schimbare.

Leu

Nouă de Monede

Leii vor simți în această săptămână o mare dorință de distracție, de socializare, de a fi în centrul atenției.

Este o perioadă în care vă veți simți probabil împliniți, încrezători, independenți. Doriți acum să vă bucurați de bani, de timp liber, de confort material și odihnă, așa că este foarte posibil să plecați ți într-o vacanță.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de luxul vieții. O meritați!

Fecioară

Zece de Monede

Fecioarele vor continua și în această săptămână să se concentreze foarte mult pe profesia și cariera lor, iar Venus aflată în Casa a XI-a le va da încredere și capacitatea de a se folosi în mod creativ de relațiile pe care le au pentru a face progrese.

Însă, cu Marte și Luna aflate în Casa a IV-a, Fecioarele nu trebuie să nu uite că între viața profesioanlă și cea particulară trebuie să existe un echilibru.

 Avertismentul este dat de Regina de Spade care reprezintă maturitatea intelectuală lipsită de emoție. În mitologie feminitatea este asociată cu emoțiile, dar în această carte femeia are o atitudine rigidă, care nu reflectă prea multe sentimente.

Balanță

Soarele

Balanțele vor vorbi mult în această săptămână și se vor folosi de acest lucru și în relațiile profesioanale, unde vor fi într-o vervă creativă.

Cei care aveți meserii în care aveți nevoie de elocvență, cum ar fi avocatura, relațiile publice sau vânzările, veți fi în centrul atenției și veți străluci, având în vedere că Soarele și Mercur se află în Casa a IX-a.

Cu Luna aflată în în Casa a III-a, veți avea parte de întâlniri distractive cu rude sau prieteni, dar este posibil să apară unele tensiuni în relațiile cu copiii.

Scorpion

Opt de  Spade

Scorpionii vor avea o săptămână mai complicată, în care vor fi preocupați mai mult de aflarea înțelesurilor profunde și de acele schimbări capabile să le transforme viața, în special relațiile personale.

Cartea Opt de Spade arată că sunteți prizonierul propriilor voastre gânduri și concepții și simțiți că nu aveți nicio cale de scăpare. Sunteți ca și legați la ochi dar, dacă v-ați putea dezlega, ați vedea că aveți opțiuni la îndemână.

Opt de Spade sugerează că trebuie să priviți o situație dificilă dintr-un unghi nou, să extrageți energie din inteligența și emoțiile voastre, pentru a găsi o nouă cale de urmat.

Cartea este un semn că nu trebuie să luați decizii importante în acest moment, pentru că gândirea v-a fost limitată și constrânsă de granițe auto-impuse. Opt de Spade vă cere să deveniți conștienți de faptul că limitările, dificultățile și interdicțiile nu se află neapărat în lumea exterioară, ci reflectă propriile voastre inhibiții și temeri.

Săgetător

Luna

O săptămână a emoțiilor puternice și profunde, în care atenția Săgetătorilor va fi orientată spre relațiile lor sentimentale sau de familie, cu care este posibil să facă și niște drumuri.

Emoțiile vor fi amplificate de prezența lui Venus în Casa a VIII-a, a transformărilor profunde, a relațiilor intime și a morții, dar și de Luna Plină prezentă în Casa I, care reprezintă eul unei persoane.

În aceste condiții, cartea Luna arată că vă veți lăsa purtați într-o lume a misterelor și întunericului, a presimțirilor, dorințelor și viselor. Reprezintă nesiguranța, temerile, presimțirile și frica de necunoscut.

Cartea este una a iluziilor și a înșelăciunii, deseori sugerează că lucrurile nu sunt așa cum par să fie și că trebuie din acest motiv să fiți vigilenți.

Capricorn

Regele de Spade

Luna Plină care va avea loc pe 29 mai îi va face pe Capricorni să își dorească o perioadă de singurătate după o perioadă foarte agitată, dar pozițiile celorlalte planete sugerează că acest lucru nu va fi posibil.

Dimpotrivă, Capricornii vor fi probabil foarte ocupați cu probleme legate de proprietăți și alte bunuri pe care le administrează. De asemenea, este posibil să fie foarte ocupați la serviciu, unde se vor face remarcați prin personalitate și capacitatea lor de comunicare, favorizate de poziția Soarelui și a lui Mercur în Casa a VI-a, a serviciului.

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

Vărsător

Șase de Bâte

Vărsătorii sunt plini de energie și creativitate și vor dori să își împărtășească ideile colaboratorilor lor de la serviciu, partenerilor de afaceri, sau cercului lor de prieteni și cunoscuți.

În funcție de preocupările sau etapa în care se află, Vărsătorii pot avea succes în educația lor sau a copiilor lor, în activități sportive sau pur și simplu vor străluci în anturajul lor.

Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor și arată că ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte. Sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă și vă aflați în centrul atenției.

Pești

Regina de Monede

Peștii au o săptămână în care s-ar putea să se evidențieze la serviciu. Este ca și cum ar fi stat ascunși, iar acum dinter-o dată au ajuns în centrul atenției și toată lumea îi remarcă. Mai mult decât atât, cu Venus în Casa a V-a vor avea magnetism personal, înclinații romantice și vor dori să se bucure de plăcerile vieții.

Cu Soarele și Mercur în Casa a IV-a, a rădăcinilor familiei, Peștii își vor dori și să fie aproape de părinți în aceste zile.

Regina de Monede arătă că vă veți exprim a dragostea față de familie prin acțiuni practice, creând o atmosferă plăcută în jurul vostru. Această regină este capabilă să lucreze cu normă întreagă, să aibă grijă de copii, să mențină casa curată și să aibă timp să se instruiască!