În această săptămână vor avea loc două evenimente astrologice importante care se vor produce în aceeași zi, în 15 mai, și anume fenomenul de Lună Nouă care va coincide cu intrarea planetei Uranus în semnul Taurului. În plus, la sfârșitul săptămânii, pe 19 mai, Venus va intra în semnul Racului. Ce va însemna pentru fiecare semn zodiacal cumularea energiei noului început adusă de Luna Nouă cu energia revoluționarei Uranus?

Berbec

Asul de Cupe

As de CupeBerbecii sunt pregătiți și au șansa în această săptămână să o ia de la început și nu este de mirare, având în vedere fenomenul de Lună Nouă care va avea loc pe 15 mai.  Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate.

Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice, sunteți fericiți că ați întâlnit o persoană cu care aveți o comunicare specială.

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

 Taur

Zece de Monede

Taurii se vor simți în elementul lor în această săptămână, se vor concentra pe ceea ce le place lor cel mai mult, și anume pe aspectele financiare ale vieții.

Cu Luna Nouă care va coincide cu intrarea lui Uranus în semnul lor, pe 15 mai, toată atenția voastră va fi îndreptată spre noi proiecte care să vă asigurare siguranța financiară.

În privința vieții sentimentale săptămâna va fi foarte bună, vă veți bucura și veți începe să observați gesturi sau calități care în ultimul timp au fost trecute cu vederea.

 

 Gemeni

Doi de Spade

Gemenii vor fi frământați  în perioada  următoare de îndoieli. Cartea Doi de Spade este cartea alegerilor și arată dificultatea de a lua o decizie. 

Apariția acestei cărți arată că sunteți în fața unei decizii dificile și s-ar putea să încercați să vă feriți de ea pretinzând că dacă o ignorați un timp suficient problema va dispărea.

Doi de Spade vă atrage atenția că deciziile vieții sunt de obicei dificile, iar consecințele pot fi dureroase. Cu toate acestea, trebuie să luați taurul de coarne și să decideți cu bună credință, conștienți de posibilele consecințe. Evitarea va duce în cele din urmă doar la un conflict mai mare.

Rac

Turnul

Vreți nu vreți, trebuie să vă eliberați dintr-o situație sau o relație care au devenit prea înguste pentru voi, astfel încât să o puteți lua de la capăt având la dispoziție mult mai multe opțiuni. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se întâmplă un eveniment care va distruge complet pacea și armonia cu care v-ați înconjurat.

Deodată vă veți da seama că senzația voastră de confort se baza pe o fundație inadecvată de gânduri, convingeri și acțiuni.

Experiența Turnului poate să vă zdruncine fundamentul de siguranță și vă va oblige să vă puneți la îndoială convingerile, atutudinile și comportamentele.

Leu

Lumea

Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate, este posibil să fi ajuns la capătul unei călătorii, sau fi încheiat un ciclu major al vieții voastre.

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.â

Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau împlinirea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Fecioară

Opt de Monede

Cu Luna Nouă care va avea loc pe  15 mai, Fecioarele au toate șansele unui nou început, fie el profesional sau sentimental. Opt de Monede este cartea uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie înseamnă că este timpul să dobândiți noi competențe, să faceți ceva ce nu ați mai făcut până acum. Veți avea parte de schimbări și noi începuturi în situația voastră profesională, financiară, educațională, dar și sentimentală.

Spre deosebire de alte cărți care simbolizează schimbarea sau înnoirea, Opt de Monede arată hotărârea fermă de a dobândi noi competențe, arată o persoană care a ales conștient un nou drum în carieră sau pentru un proiect creativ.

Cartea arată că munciți până la cele mai mici detalii și aspecte ale vieții voastre pentru a vă îmbunătăți în mod continuu perspectivele. Este un semn foarte bun că sunteți dispuși să faceți schimbările necesare pentru a vă îmbunătăți situația.

Balanță

Patru de Bâte

Aveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

Scorpion

Nouă de Bâte

Sunteți foarte aproape de finalizarea unui proiect, dar cu toate acestea sunteți descurajați și epuizați, vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți. Trebuie însă să o faceți, pentru că Luna Nouă și Intrarea lui Uranus în Taur pe 15 septembrie vă îndeamnă să o luați de la capăt!

Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea de a merge mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat, înainte ca soarele să răsară din nou.

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și ultimul obstacol, veți fi liberi.

Săgetător

Puterea

Aveți toate calitățile și puterea necesară să urmați îndemnul Lunii Noi și să vă lansați în noi proiecte, activități sau relații.

Cartea Puterea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului, Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Capricorn

Steaua

Steaua aduce o speranță renăscută, încredere și sentimentul că sunteți binecuvântați de Univers. În viață aveți acum parte de curaj, împlinire și inspirație pentru a realiza tot ceea ce vă doriți. Intrați într-o nouă fază a vieții, plină de energie calmă, stabilitate mentală și înțelegerea profundă, interioară și cu cei din jur.

Cartea vă spune că, pe termen lung, trebuie să aveți încredere în Univers. Un viitor mai bun vă așteaptă, dar pentru asta trebuie să aveți încredere.

Steaua vine în urma Turnului și sugerează că după ce ați trecut prin momente dificile, acum sunteți deschiși vindecării și transformării. Abilitatea de a lăsa în urmă amintirile triste a fost întărită de capacitatea de a intra în contact cu adevăratul vostru eu.

Vărsător

Zece de Bâte

Cartea Zece de Bâte este cartea apăsării rezultate în urma asumării unor responsabilități prea mari. Cifra 10 în Tarot semnifică încheierea unui ciclu, culegeți roadele după ce ați investit multă muncă și eforturi. Odată cu succesul vin însă și responsabilitățile și angajamentele, care s-ar putea ca de data aceasta să vă depășească.

Este ca atunci când ați fost avansați prea rapid sau ați creat o afacere înfloritoare, dar nu aveți capacitatea să vă delegați responsabilitățile.

Zece de Bâte vă vorbește despre cum trebuie să vă organizați viața și în ce măsură trebuie să vă asumați sau nu anumite responsabilități. Nu uitați că Luna Nouă vă îndeamnă să o luați de la capăt, iar Uranus în Taur vine cu energia de care aveți nevoie.

Pești

Șase de Cupe

Șase de Cupe este o carte a copilăriei, a nostalgiei, a generozității și  arată că Peștii vor avea zilele următoare o dispoziție mai melancolică.

Doriți să reveniți la amintiri fericite, fie ele din copilărie, adolescență sau din viața adultă. Ați putea simți să pentru a fi fericiți aveți nevoie să vă întoarceți în trecut, să reflectați asupra amintirilor fericite, în loc să vă confruntați cu prezentul.

După pierderile reflectate de Cinci de Cupe, cartea Șase de Cupe sugerează că aveți nevoie de timp pentru vindecare, să vă uitați spre trecut. În această perioadă de reflecție nu este nevoie să vă concentrați pe lucrurile negative. În schimb, aduceți toată energia pozitivă din trecut în prezent și viitor.

Cartea poate reprezenta revenirea într-un mediu familiar. Ați putea reveni în orașul natal, la casa părintească, sau ați putea merge la o reuniune cu colegii de școală sau să vă reîntâlniți cu o cunoștință sau un iubit din tinerețe.