Berbecii vor avea intuiție, Leii trebuie să se ferească de ispite, în timp ce Peștii se vor simți împliniți. Haideți să vedem cum va fi săptămâna pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Marea Preoteasă

Marea PreoteasBerbecii vor recurge în această săptămână la forța intuiției, pentru a acționa în conformitate cu vocea lor interioară. Marea Preotează reprezintă subconștientul, sensibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. În mod tradițional Marea Preotească este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului.

De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

 Taur

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă împlini în ritm rapid obiectivele.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de tot ceea ce doriți să faceți. Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Gemeni

Regele de Monede

Gemenii vor avea o săptămână în care vor iradia în jurul lor siguranță și generozitate. Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect creativ, a unei afaceri sau a unei investiții. Prin muncă, responsabilitate și atenție ați reușit să realizați lucruri extraordinare și în sfârșit puteți afirma că v-ați atins obiectivul.

Rac

Lumea

Racii se vor simți împliniți în această săptămână. Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ați ajuns la capătul unei călătorii, sau ați încheiat un ciclu major al vieții voastre.

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.

Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau realizarea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Leu

Diavolul

Leii trebuie să aibă grijă să nu facă excese în această săptămână, să păstreze măsura justă a lucrurilor. Diavolul poate fi întâlnit în multe aspecte ale vieților noastre. Pentru unii poate fi vanitatea, pentru alții excesele, pentru alții dependența de o relație.

Diavolul simbolizează lipsa de măsură și este probabil cel mai greu de interpretat, întrucât are o înfățișare anume pentru fiecare. Ceea ce este comun tuturor este dependența, lipsa de voință și a propriilor convingeri.

Diavolul corespunde părții întunecate a Magului, laturii întunecate a Marii Preotese, fățărniciei și materialimului Marelui Preot. El mai reprezintă poftele fără măsură ale Puterii, este antiteza Cumpătării și stăpân peste multe dintre fațetele Lunii. Sub forma tentațiilor, Diavolul se prezintă deseori în forma sa cea mai seducătoare.

Fecioară

Șase de Monede

Șase de Monede este o carte care arată că sunteți în armonie cu banii pe care îi câștigați și sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. Cartea vorbește și despre caritate, fie sunteți bogați și vă permiteți să dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta. Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și alte lucruri materiale. A dărui din timpul sau înțelepciunea voastră poate fi la fel de mulțumitoare.

Dacă sunteți în poziția celui care beneficiază de sprijin, asta v-ar putea ajuta să vă puneți pe picioare și să întoarceți la rândul vostru ajutorul.

Balanță

Puterea

Balanțele simt că au capacitatea să se ia trântă să mute muncii din loc, dacă va fi nevoie. Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului. Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Cartea Puterea vă învață că aveți capacitatea de a îmblânzi bestia din interiorul vostru și că scopul nu trebuie să fie ascunderea pornirilor instinctuale ci ca acestea să fie îmblânzite printr-o acceptare plină de iubire și blândețe.

Scorpion

Moartea

Una dintre principalele trăsături ale Scorpionului este capacitatea lor de a se transforma. Și ce înseamnă oare Moartea, dacă nu transformarea supremă? Cartea Moartea este probabil cea mai temută și neînțeleasă carte a Tarotului, pentru că oamenii au tendința să o interpreteze în mod literal. De fapt, Moartea înseamnă despărțire, renunțare și sfârșit.

Această carte poate fi însă una dintre cele mai bogate și pozitive cărți ale Tarotului. Moartea simbolizează încheierea unei etape sau a unui aspect major al vieții voastre, care poate aduce după sine un nou început valoros.

Trebuie să închideți o ușă pentru a deschide o alta. Trebuie să lăsați trecutul în urmă, să vă rupeți de el, pentru a îmbrățișa oportunități și posibilități noi.

Săgetător

Asul de Spade

Săgetătorii vor dori în această săptămână să ia o decizie clară, fără echivoc. Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive, pentru a clarifica o situație.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Capricorn

Nouă de Bâte

Nu trebuie să renunțați, sunteți foarte aproape de o reușită, dar nu vedeți acest lucru din cauza oboselii, vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți. Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea să merge mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat, înainte ca soarele să răsară din nou.

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și ultimul obstacol, veți fi liberi.

Cartea vă încurajează să rezistați, veți continua să fiți contestați de dușmani ascunși, iar interesele voastre vor fi puse sub semnul întrebării.

Vărsător

Doi de Spade

Cartea Doi de Spade este cartea alegerilor și dificultatea de a lua o decizie. Apariția acestei cărți într-o etalare arată că sunteți în fața unei decizii dificile, dar încercați să vă ascundeți de ea, pretinzând că dacă o ignorați un timp suficient problema va dispărea.

Doi de Spade vă atrage atenția că deciziile vieții sunt de obicei dificile, iar consecințele pot fi dureroase. Cu toate acestea, trebuie să luați taurul de coarne și să decideți cu bună credință, conștienți de posibilele consecințe. Evitarea va duce în cele din urmă doar la un conflict mai mare.

Pești

Zece de Monede

                O perioadă foarte frumoasă pentru Pești, îm care se vor bucura de rezultatele muncii lor. Zece de Monede este un semn extraordinar care arată că că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată.

Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.