Taurii sunt preocupați de dreptate, Fecioarele vor călători, iar Balanțele au intrat într-un impas. Haideți să vedem ce spune Tarotul despre această săptămână.

Berbec

Șapte de Bâte

apte de Baghete

 

Șapte de Bâte arată că ați avut o realizare, un succes, dar acum trebuie să vă pregătiți din nou de luptă. De această dată este vorba de menținerea poziției câștigate, în timp ce alții încearcă să obțină același succes și poziția la care ați ajuns. Concurența este mare și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile.

Șapte de Bâte mai poate indică provocările externe întâmpinate de un proiect, care pot fi însă depășite dacă aveți încredere în calitățile voastre.

Cartea vorbește despre necesitatea de a vă păstra poziția chiar dacă sunteți contestați sau concurați și despre nevoia de a vă apăra drepturile cu fermitate. Atenție, același lucru este valabil ș pentru relațiile romantice!

 Taur

Dreptatea

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele.

Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

           Justiția înseamnă că sunteți conștienți că hotărârile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Gemeni

Împăratul

Gemenii adoptă în această săptămână o atitudine fermă, care îi caracterizează mai puțin. Împăratul, partenerul Împărătesei, reprezintă principiul masculinității și al patriarhului. Reprezintă puterea și autoritatea, iar atitudinea sa rigidă diferă de frumusețea senzuală a Împărătesei.

Cartea simbolizează experiența, sugerând că acest bărbat a acumulat ani de înțelepciune și merită să fie ascultat, pentru că a văzut cu ochii săi urmările acțiunilor sale. El este și simbolul zodiei Berbec, guvernatorul astral al Împăratului.

Figura paternă a Tarotului, Împăratul protejează, oferă structură și stabilitate. Acest personaj patriarhal oferă celorlalți îndrumare, sfaturi și înțelepciune, demonstrând autoritate și stabilitate.

Rac

Cumpătarea

Racii se simt echilibrați, calmi, ponderați, sunt împăcați cu ei înșiși. Cumpătarea arată măsura justă a lucrurilor, fiind în opoziție cu cartea imediat următoare a Arcanelor Majore, Diavolul, care simbolizează lipsa de măsură.

Trăsăturile Cumpătării sunt echilibrul, pacea sufletească și armonia. Vă aflați într-o stare de detașare calmă și apreciați că ați lăsat în urmă îndoielile de sine.

Atunci când apare într-o etalare, Cumpătarea arată că trebuie să învățați să aduceți în viața voastră calmul, răbdarea și moderația. Vocea voastră interioară vă ghidează cu blândețe către destinația corectă și o ascultați și urmați cu răbdare. În acest moment aveți o perspectivă foarte echilibrată asupra situației și sunteți într-o poziție foarte bună pentru a face alegerile corecte.

Leu

Doi de Bâte

Doi de Bâte preia și folosește energia Asului de Bâte , canalizând-o într-o anumită direcție și semnifică planificarea și progresul. Ați fost capabili să luați o idee și să o transformați într-un plan concret, care vă va duce spre succes.

Cartea mai vorbește despre descoperiri, ieșiți din zona voastră de confort, explorați noi lumi și experiențe. Aveți nevoie de curaj pentru a face primul pas, dar cartea vă dă încrederea necesară.

                Cărțile de doi în Tarot reprezintă deciziile. În cazul Doi de Bâte trebuie să alegeți între a păstra ceea ce aveți sau a vă extinde orizonturile și a vă asuma riscuri. Este și cartea răbdării, arată că trebuie să așteptați ca ideile să vi se concretizeze.

Fecioară

Opt de Bâte

Este posibil ca multe dintre Fecioare să călătorească în această săptămână, în orice caz trec printr-o perioadă dinamică, lucrurile vor evolua rapid, iar veștile vor fi bune.

Aveți acum libertatea și spațiul necesar pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndeplini în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Balanță

Spânzuratul

Spânzuratul arată o perioadă de stagnare, poate vă aflați într-un impas, într-o perioadă marcată de indecizie. Deciziile și acțiunile vor fi amânate, chiar dacă simțiți că ar trebui să acționați urgent.

                De fapt este mai bine să amânați orice hotărâre, pentru a avea timp să reflectați la situația în care vă aflați și să luați în considerare binele general.

Această carte sugerează că așteptarea ar fi chiar ce aveți mai mult nevoie pentru a permite apariția unor noi posibilități.

Spânzuratul poate uneori să arate că vă simțiți blocat sau restricționat. Trebuie să înțelegeți de ce simțiți acest lucru și să vă eliberați din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.

Scorpion

Doi de Monede

În timp ce Asul de Monede simbolizează începutul unei noi afaceri sau a unei investiții financiare, Doi de Monede reprezintă necesitatea de a echilibra afacerea respectivă cu alte aspecte importante ale vieții voastre, cum sunt familia, prietenii și chiar bunăstarea voastră mentală și spirituală.

                Cartea arată necesitatea de a echilibra dorințe și interese opuse. Viața va fi întotdeauna nesigură, dar, dacă veți reuși să creați acest echilibru veți reuși să fiți fericiți și prosperi.

                Astfel, cartea Doi de Monede vă reamintește să fiți alerți, agili dar și răbdători atunci când jonglați între familie, prieteni, serviciu, finanțe, sănătate și noile provocări din viața voastră.

Săgetător

Cinci de Bâte

Cinci de Bâte reprezintă de regulă conflict și schimbare, tensiuni și competiție. Acest conflict influențează capacitatea voastră de a vă urmări obiectivele.

În loc să puteți lucra împreună cu ceilalți, sunteți în conflict, iar punctul vostru de vedere este contestat. Problema este că fiecare crede că are dreptate și încearcă să își impună punctul de vedere.

Această carte mai reprezintă un grup de oameni dedicați unui obiectiv comun, dar care nu pot să cadă de acord cum să îl îndeplinească.

Capricorn

Soarele

Capricornii au o săptămână bună, sunt optimiști și se bucură de viață. Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă.

Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Oamenii vor fi atrași de voi pentru că veți transmine o energie pozitivă și veți emana multă căldură în jurul vostru.               

Vărsător

Cavalerul de Monede

Vărsătorii vor fi ordonați și meticuloși în această săptămână. Cavalerul de Monede lucrează metodic și riguros. Viziunile sale nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

                Apariția acestei cărți sugerează că veți fi responsabili, veți respectați rutina pentru a vă asigura că duce la bun sfârșit tot ce aveți de făcut. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți sarcina.

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa.

Pești

Patru de Spade

Cartea arată o perioadă de odihnă și de refacere după o etapă dificilă, cu promisiunea că, odată refăcuți, veți reveni la luptă. Între timp, Patru de Spade prezintă o nouă provocare, de a sta liniștiți și inactivi. Este timpul să vă întăriți rezistența mentală sau fizică, aveți nevoie de odihnă și relaxare.

Patru de Spade vă spune că după fiecare criză și înainte de orice nouă provocare este nevoie de relaxare și meditație. Trebuie să vă refaceți forțele. Presiunea constantă și tensiunea pot pune la pământ pe oricine, dar perioadele scurte de refacere vă ajută să vă refaceți forțele.

Cartea mai arată că trebuie să renunțați la a vă face griji, lăsați garda jos și luați o pauză de la haosul din jurul vostru.