Berbec

Cavalerul de Bâte

Cavaler de BteBerbecii încep săptămâna în forță. În timpul weekend-ului și-au încărcat bateriile și se simt plini de energie. Au sentimentul că nimic nu le stă în cale, au energia focului de partea lor.

Cu Mercur aflat în semnul lor, Berbecii vor comunica rapid și eficient, dar trebuie să fie atenți la puterea cuvintelor pe care le vor folosi, pentru că pot avea loc și ieșiri dramatice.

Forța Berbecilor este susținută de energia lui Marte, guvernatorul lor, aflat în continuare în puternicul semn al Capricornului, care le dă energie maximă, curaj și siguranță de sine.

 

Taur

Opt de Spade

            Opt de SpadeNu este cea mai bună săptămână pentru Tauri, care au o senzație de constrângere, de limitare, sau de reținere.

Poate că în profesia pe care o au nu își pot exprima pe deplin personalitatea, dar continuă să o facă din motive financiare. Sau poate că în relația lor afectivă nu își exprimă deschis sentimentele de teamă că nu ar fi înțeleși.

           Acest sentiment va fi mai puternic la jumătatea săptămânii, odată cu intrarea Lunii în semnul Fecioarei, care le va amplifica stările de teamă și de nesiguranță.

 

 

Gemeni

Patru de Monede

             Patru de MonedeContrar expansivității și tinereții perene pentru care sunt recunoscuți drept copiii zodiacului, Gemenii vor avea în această săptămână o nevoie exagerată de siguranță.

             Luna, care va intra miercuri în semnul Fecioarei, ar putea să fie la originea acestei atitudini temătoare a Gemenilor, poate irațională, având în vedere că sunt susținuți atât de Mercur în semnul Berbecului, care le conferă spiritualitate și spontaneitate, cât și de Venus aflată în domiciliul ei, în semnul Taurului, care încurajează afecțiunea și echilibrul simțurilor.

            Cu toate acestea, Gemenii vor adopta o atitudine rigidă prin care îi vor surprinde pe cei din jur, acumulând tensiuni în relațiile profesionale sau personale care vor fi eliberate inevitabil în cele din urmă printr-o explozie reprezentată în Tarot de cartea Turnul.

Rac

Nouă de Monede

                Nou MonedeRacii vor fi dominați în această săptămână de teama că nu vor putea duce la bun sfârșit ceea ce au început.

                Au muncit din greu, au făcut eforturi, iar acum se simt epuizați, lipsiți de energia de a finaliza un proiect, o activitate, sau de a rezolva o problemă pe care o au în viața sentimentală.

        Această stare de descurajare, amplificată de miercuri de intrarea Lunii, guvernatoarea Racului, în semnul Fecioarei, îi împiedică să vadă că de fapt nu mai au decât un pas până la destinație, iar toate aceste frici sunt în mare parte rodul imaginației lor. Le lipsește doar puțină încredere pentru a reuși!

 

Leu

Împăratul

              mpratulPentru Lei este o perioadă în care se vor simți în elementul lor. Au o poziție sigură, dobândită prin muncă și experiență, iar de la înălțimea funcției lor pot avea o imagine de ansamblu asupra situației lor și a celor pe care îi au în subordine sau în grijă.

            În domeniul profesional cartea arată că trebuie să facă ordine și să pună în practică planuri concrete, și clare.

           În relațiile personale, Leii vor avea o atitudine metodică și lucidă, care s-ar putea însă să le facă probleme, pentru că în relațiile interumane prea multă rigiditate nu poate să ducă decât la tensiuni!

 

Fecioară

Nouă de Spade

                Nou de SpadeNouă de Spade este cartea fricii, a îngrijorării, a mâhnirii și a regretelor. Poate fi vorba de regretele provocate de fapte din trecut care se întorc acum să îi bântuie pe nativii Fecioară.

                Sau poate fi vorba despre grijile de zi cu zi, de pericolul unor boli, sau poate pur și simplu de clasicile îngrijorări ale Fecioarei, amplificate la mijlocul săptămânii de intrarea Lunii în semnul ei.

                La serviciu, Fecioarele s-ar putea simți descurajate din cauza problemelor cu șefii, sau să se teamă că nu vor face tuturor sarcinilor pe care și le-au asumat. În viața personală, poate fi vorba despre teama de a fi părăsit sau de suferința despărțirii.

 

Balanță

Nouă de Cupe

                Nou de CupeBalanțele vor ști să se bucure de viață în această săptămână. Vor dori să se simtă bine, să socializeze, să se întâlnească cu prietenii sau să organizeze o întâlnire în familie.

              La serviciu le va merge bine, vor socializa și vor lucra bine în echipă, dar este posibil ca pur și simplu să nu aibă chef de lucru și să se gândească cum să se eschiveze de la responsabilități.

                În relațiile personale este o perioadă foarte bună, dar trebuie să fie atente să nu își facă prea multe iluzii!

 

 

Scorpion

Puterea

                PutereaScorpionii trebuie să fie atenți în perioadă următoare să nu facă excese. Se vor simți puternici, plini de energie, se vor dedica trup și suflect tuturor activităților.

                Puterea arată curajul, spiritul întreprinzător și o mare forță creatoare, care pot aduce cu ele și bucuria succesului.

                Pe plan personal, cartea exprimă în primul rând caracterul pasional al unei relații, sugerând o mare vitalitate, dar și un temperament vulcanic și ieșiri dramatice.

 

 

Săgetător

Patru de Spade

                Patru SpadeEnergia binecunoscută și spiritul întreprinzător al Săgetătorilor vor lua o pauză forțată în această săptămână. Obstacolele, evenimentele, întâmplările care vor avea loc îi vor obliga să se oprească din ceea ce au plănuit să facă, dar pauza va fi temporară.

Poate pur și simplu au nevoie de operioadă să își pună ordine în gânduri, idei, în afaceri sau în viața personală, pentru a dobândi claritate pentru ceea ce au de făcut. Sau poate pur și simplu o răceală îi obligă să se odihnească, sau au muncit atât de mult âncât au neapărată nevoie de un concediu.

În domeniul relațiilor personale, poate fi vorba de un sentiment al izolării, al părăsirii, în care Săgetătorii se vor simți singuri sau excluși dintr-o relație.

 

Capricorn

Diavolul

               DiavolulCapricornii au nu mai puțin de patru planete în semnul lor. Marte le dă o mare energie, curaj și încredere, dar poate însemna și o stare de iritare, ieșiri temeramentale și pasionale, iar din acest motiv cartea Diavolul vine ca un avertisment pentru evitarea exceselor de orice fel.

                Saturn și Pluton, ambele în retrogradare îi avertizează pe nativii Capricorni că trebuie să fie mai mult ca oricând serioși, cumpătați, precauți, să nu încalce regulile.

                Tot în semnul Capricornului se află și Lilith, supranumită Luna Neagră, care le amplifică stările de frică.

 

Vărsător

Cavalerul de Monede

                Cavaler de MonedeVărsătorii sunt puși pe treabă în această săptămână, vor muncii cu perseverență, cu tenacitate și seriozitate, vor simți că au o bază solidă pe care pot construi.

                La serviciu vor identifica oportunitățile valoroase și le vor fructifica, este o perioadă favorabilă în care își pot concretiza ideile.

                În relațiile personale, Vărsătorii simt că au o legătură bazată pe seriozitate și onestitate, dar și pe afecțiune sinceră.

 

 

Pești

Nebunul

            NebunulO săptămână în care Peștii se întorc în copilărie, au disponibilitatea să se avânte într-o nouă călătorie, în care toate posibilitățile sunt deschise.

           Nevoia de siguranță este dată uitării, cunt gata să o ia de la început, chiar dacă rezultatul acestei noi aventuri nu le este cunoscut.

          Profesional, Nebunul semnifică intrarea într-un nou domeniu de activitate, pentru care, deși nu posedă cunoștințele necesare, Peștii sunt disponibili și curioși să le dobândească.

           În viața sentimentală, Nebunul semnalează o perioadă veselă lipsită de griji, o relație nouă, sau un nou început al unei relații mai vechi, care poate însemna și apariția unui copil!