Berbec

Pajul de Cupe

Paj de CupeVeți începe un proiect sau o afacere creativă, aveți energia necesară să vă exprimați prin artă, teatru sau dans. Deseori, Pajul de Cupe este mesagerul unor vești bune din partea celor dragi.

 Ați putea auzi despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie, un plan sau o idee minunată, despre o sarcină, o relație nouă sau planuri de călătorie. Vestea va fi neașteptată și binevenită și veți avea o reacție emoțională.

                Cartea vă mai încurajează să priviți o situație dificilă dintr-o perspectivă nouă, să abordați situația cu dragoste și compasiune. Apariția acestei cărți vă învață să vă ascultați întotdeauna intuiția, să credeți în dragoste și și visurile voastre.

 

Taur

Regina de Monede

Regina de MonedeTaurii vor face în această săptămână ceea ce știu ei cel mai bine, și anume vor avea grijă de familie, de casă, își vor pune la lucru abilitățile practice sau artistice. Doar Venus se află la ea acasă, în semnul Taurului!

Regina de Monede exprimă maternitatea și energia practică. Este Mama Pământ, își exprimă dragostea față de cei din jurul ei gătind, curățând, păstrând o atmosferă plăcută acasă, aducând în același timp un venit decent pentru familia sa.

Această regină este capabilă să lucreze cu normă întreagă, să aibă grijă de copii, să mențină casa curată și să aibă timp să citească rubrica financiară din ziar! Probabil are contul ei propriu la bancă sau un portofoliu de investiții de care nu știe nimeni. Vrea un mediu sigur pentru familia ei și toți cei dragi.

Gemeni

Trei de Spade

Trei de SpadeCu Mercur, guvernatorul lor, aflat în semnul Berbecului, Gemenii trebuie să aibă grijă în această săptămână la modul în care se exprimă, pentru că izbucnirile aprinse pot avea rezultate ireversibile.

Trei de Spade reprezintă tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

                Durerea, tristețea, melancolia sunt o parte necesară din viață. Fără durere nu ar exista provocări și nici lecții învățate. Durerea poate fi o motivare puternică, pentru vă încurajează să depășiți obstacolele și să învățați din greșeli.

Trei de Spade reamintește că dacă puteți vedea durerea ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă. Cartea vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros.

Rac

Patru de Cupe

Patru de CupeCu Luna aflată în exaltare, în semnul Taurului, în prima parte a săptămânii, toate sentimentele Racilor de plictiseală, sațietate, de nemulțumire, vor fi amplificate.

Patru de Cupe apare deseori atunci când sunteți plictisiți sau nemulțumiți de actuala stare de lucruri. Vă simțiți dezangajați, apatici sau nemotivați. Viața este în stagnare, plictisitoare și nu vă mai mulțumește nimic.

Pentru a depăși această stare, Patru de Cupe sugerează că aveți nevoie de o reevaluare a situației și a vedea în interiorul sufletului vostru, pentru a înțelege ce se întâmplă. Evitați distragerile și analizați-vă inima și mintea pentru a obține claritate.

Patru de Cupe mai poate semnifica dezamăgirea pe care v-a provocat-o o persoană sau o situație. S-ar putea să vă fi săturat de aceeași luptă pe care ați dus-o prea mult timp în trecut și din acest motiv v-ați retras pentru a căuta pacea și liniștea.

Situația s-ar putea schimba în a doua jumătate a săptămânii, când Luna, guvernatoarea Racilor, va intra în semnul Gemenilor, iar nativii vor deveni mai agitați, dar și mai indeciși.

Leu

Turnul

TurnulCu Soarele aflat în semnul Berbecului, Leii sunt mai individualițti și mai impulsivi ca oricând. Vechile structuri s-ar putea să nu li se mai potrivească și vor simți nevoia să se elibereze dintr-o situație sau o relație care au devenit prea înguste pentru ei.

Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se întâmplă un eveniment care va distruge complet pacea și armonia cu care v-ați înconjurat.

Deodată vă veți da seama că senzația voastră de confort se baza pe o fundație inadecvată de gânduri, convingeri și acțiuni. Va fi o experiență umilitoare, dar necesară.

Experiența Turnului va fi o experiență care vă va zdruncina fundamentul de siguranță și vă va obliga să vă puneți la îndoială convingerile, atutudinile și comportamentele.

Fecioară

Nouă de Bâte

Nou de BteMercur, guvernatorul nativilor Fecioară, a revenit în deplasare directă și îi susține în tot ceea ce vor să facă, dar aceștia s-au epuizat atât de mult în ultima perioadă încât nu văd acest lucru.

Sunteți foarte aproape de finalizarea unui proiect, dar cu toate acestea sunteți descurajați și epuizați, vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți. Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea să mergeți mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat, înainte ca soarele să răsară din nou.

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și ultimul obstacol, veți fi liberi. Cartea vă încurajează să rezistați, veți continua să fiți contestați de dușmani ascunși, iar interesele voastre vor fi puse sub semnul întrebării.

Balanță

Nouă de Cupe

Nou de CupeBalanțele au tendința în această săptămână să ia o pauză, să se relaxeze, să se bucure de viață, să petreacă alături de familie sau prieteni.

Nouă reprezintă integritatea personală, etapa finală a dezvoltării. Astfel, Noua de Cupe arată tendința spre visare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare. Nu este de mirare cu Venus, zeița frumuseții și patroana artei, aflată la ea acasă, în semnul Taurului.

Cartea este mesagera fericirii în toate aspectele vieții, dragoste, relații, prietenie, sănătate, serviciu și finanțe. După alegerile dificile semnalate de Șapte de Cupe și Opt de Cupe, suita Cupelor începe să se echilibreze. Una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului, Nouă de Cupe arată satisfacția emoțională, fizică și senzuală.

Ca parte a suitei Cupelor, Nouă se referă deseori la mulțumirea emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sau consumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.

Scorpion

Soarele

SoareleO săptămână în care Scorpionii vor radia optimism, iar oamenii vor fi atrași în mod natural de această energie pozitivă. Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Soarele aflat în semnul Berbecului împrumută și Scorpionului o parte din entuziasmul și focul primului semn al zodiacului și vă va face să renunțați la rezerve și să vă exprimați cu mai multă deschidere. Oamenii vor fi atrași de voi în această săptămână pentru că veți vedea partea luminoasă a lucrurilor și veți aduce multă căldură în viețile lor.

                Această energie caldă vă va ajuta să obțineți succese profesionale sau de afaceri și să radiați mai multă căldură ca de obicei în relațiile personale.

Săgetător

Pajul de Bâte

Paj de BteMercur a revenit în mers direct din 15 aprilie, așa că Săgetătorii vor face ceea ce știu ei cel mai bine, vor fi în acțiune, plini de energie, se vro deplasa mult.

Valetul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate. El nu a fost împovărat de greutățile vieții materiale, vine și pleacă când vrea și de obicei încurajează schimbarea oriunde se duce.

Valetul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri. Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Capricorn

Trei de Bâte

Trei BteCu Marte aflat în semnul vostru, planurile voastre sunt în curs și începeți să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de maximizare a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți în afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele.

Această carte vorbește despre acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni pe termen lung. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai largi.

Vărsător

Asul de Bâte

As de BteAspectele favorabile pe care le va forma Uranus atât cu Soarele cât și cu Luna și cu Jupiter vor susține planurile Vărsătorilor în această săptămână.

Sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect, șansele de reușitp sunt mari.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei noi lumi și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Pești

Magul

MagulPeștii sunt pregătiți să ia inițiativa, au capacitatea să reușească în tot ceea ce și-au propus. Au șanse să fie avansați, să aibă succese financiare, să obțină proiecte sau să ia examene. Sentimental, capacitatea lor de seducție funcționează din plin și pot să înlăture orice fel de rețineri sau dificultăți.

Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El reprezintă o perioadă în care reușim să facem față celor mai dificile încercări și să privim provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

Magul întruchipează puterea conștiinței, fără să fie neglijate însă celelalte forțe de care nu suntem conștienți. În mitologie, Magul este reprezentat de Mercur. El are darul vorbirii, putând fi un orator și vânzător iscusit. Mercur este zeul hoților, are mâine agere și dă impresia că poate avea puteri vindecătoare, chiar dacă uneori se pot dovedi neadevărate. Așa că aveți grijă cum vă folosiți farmecul în această săptămână!