Berbec

Opt de Spade

Opt de Spade

Cu Luna aflată în semnul Racului la începutul acestei săptămâni și cu Mercur în retrogradare, Berbecii simt să nu se pot desfășura la nivelul potențialului lor real. Sunteți prizonierii propriilor voastre gânduri și concepții și simțiți că nu găsiți nicio soluție. Parcă sunteți legați la ochi dar, dacă v-ați putea dezlega, ați vedea că aveți opțiuni la îndemână.

Opt de Spade sugerează că trebuie să priviți o situație dificilă dintr-un unghi nou, să extrageți energie din inteligența și emoțiile voastre, pentru a găsi o nouă cale de urmat.

Cartea este un semn că nu trebuie să luați decizii importante în acest moment, pentru că gândirea v-a fost limitată și constrânsă de granițe auto-impuse. Opt de Spade vă cere să deveniți conștienți de faptul că restricțiile, dificultățile și interdicțiile nu se află neapărat în lumea exterioară, ci reflectă propriile voastre inhibiții și temeri.

 

În toate cazurile această carte înseamnă că refulați ceva prețios în voi înșivă. Uneori, cartea arată o renunțare sau o limitare temporară, din motive obiective.

Taur

Pajul de Monede

Paj de MonedeTaurii se vor simți în elementul lor în această săptămână, Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale, iar Mercur retrograd vă susține să vă faceți un plan de acțiune.

În orice caz, pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică împlinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a acestora. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care generează prosperitate pentru viitor.

Gemeni

Marea Preoteasă

Marea PreoteasContrar naturii lor, Gemenii, aflați sub influența lui Mercur retrograd, se vor întoarce în această săptămână spre lumea lor interioară, vor fi înclinați spre introspecție și aflarea adevărurilor ascunse.

Marea Preotează reprezintă subconștientul, sensibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. În mod traditional, Marea Preoteasă este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului.

De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Rac

Șase de Bâte

ase de BagheteRacii vor avea o săptămână bună, în care se vor bucura de succes și recunoașterea meritelor. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute meritele.

                Cartea arată că sunteți premiați, lăudați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

                Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

Pe plan personal este o perioadă fericită, poate fi vorba chiar de căsătorie, sau pur și simplu primiți o veste care vă bucură foarte mult.

Leu

Regele de Monede

Rege MonedeLeii se simt bine în această săptămână, se bucură de abundență, siguranță, ambiție, putere și stabilitate. Regele de Monede este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect creativ, a unei afaceri sau a unei investiții. Prin muncă, responsabilitate și atenție ați reușit să realizați lucruri extraordinare și în sfârșit puteți afirma că v-ați atins obiectivul.

În relațiile personale, Leii își vor demonstra fidelitatea, dragostea pentru familie și generozitatea.

Fecioară

Asul de Spade

As de SpadeFecioarele vor lua în această săptămână decizii tranșate. Gata cu ezitările și frământările. Au ajuns la o concluzie clară și vor să o pună în aplicare. Asul de Spade implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive.

Cartea anunță o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade semnalează o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Pe plan personal, Asul de Spade avertizează că s-au putea să renunțați la atitudinea conciliantă sau ezitantă pentru a vă exprima clar și tranșant punctele de vedere.

Balanță

Îndrăgostiții

ndrgostitiiBalanțele trebuie să ia în această săptămână o hotărâre pentru care trebuie să analizeze toate aspectele unei situații, chiar dacă sunt înclinate să faă o alegere cu sufletul și nu cu rațiunea.

Cartea Îndrăgostiții reprezintă perfecțiunea, armonia și atracția reciprocă. Încrederea unul în altul le dă celor doi parteneri încrederea că vor depăși obstacolele întâlnite pe parcursul vieții. Legătura dintre ei este incredibil de puternică și reflectă deseori un mariaj, o legătură de suflet sau o relație foarte apropiată.

La nivel personal, Îndrăgostiții reprezintă crearea unui sistem de credințe și convingeri personale, o clarificare și o alegere a valorilor. Este momentul alegerii unei filozofii proprii de viață sau a drumului pe care trebuie să îl urmați.

Scorpion

Cinci de Cupe

Cinci de CupeScorpionii se simt dezamăgiți de o situație care nu a avut rezultatul pe care l-au dorit și, în loc să meargă mai departe, se complac în auto-compasiune și regrete pentru ceea ce au pierdut. Motivul regretelor este mai mult emoțional decât financiar.

Cinci de Cupe sugerează că nu vreți sau nu puteți lăsa în urmă trecutul și învăța din greșeli, iar acest lucru vă poate face să pierdeți oportunități.

Este nevoie de iertare și de capacitatea de a vă reveni după o pierdere emoțională. Dacă sunteți dezamăgiți de o altă persoană, trebuie să găsiți puterea să o iertați, pentru a vă elibera de dezamăgire. Este însă posibil ca prin propriile greșeli să fi distrus ceva important pentru voi, iar acum vă lăsați consumați de regrete.

Săgetător

Trei de Bâte

Trei BtePlanurile voastre sunt în curs și începeți să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de maximizare a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți în afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele.

Această carte vorbește despre acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni pe termen lung. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai largi.

În relațiile personale periada este favorabilă, iar dacă sunteți singuri aveți șanse să cunoașteți pe cineva nou.

Capricorn

Șapte de Bâte

apte de BagheteCapricornii trebuie să fie pregătiți în această săptămână să apere ce le aparține. Poate fi vorba despre funcția pe care o dețin la serviciu, afacerea pentru care au muncit din greu, un proiect pe care l-au conceput, sau ideile pe care le promovează.

Succesul și laudele sunt lăsate acum în urmă, concurența este strânsă și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile.

Șapte de Bâte mai poate indică concurența și provocările externe întîmpinate de un proiect, care pot fi însă depășite prin încredere și autodepășire.

Puteți avea discuții în contradictoriu, de la susținerea unor idei de principiu și până la atacuri din partea unor persoane invidioase, care ar dori să vă ia locul sau să se bucure de realizările voastre.

Și pe plan personal sunt posibile tensiuni și conflicte, care în cazuri extreme vă pot pune în pericol relația. În cazul celor singuri, cartea arată efortul pentru realizarea unei noi legături.

Vărsător

Dreptatea

DreptateaVărsătorii vor fi preocupați în această săptămână de corectitudine și adevăr. Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balenței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Prin urmare, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie.

Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele. Sau dimpotrivă, veți pretinde din partea celorlalți să va trateze corect.

Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

          Justiția înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

                Același lucru este valabil și în relațiile voastre personale, dar trebuie să țineți cont că nu este vorba despre vreo pedeapsă, ci despre reglarea unor situații.

Pești

Cinci de Bâte

Cinci de BteO săptămână mai dificilă pentru Pești, cu conflicte, schimbări, tensiuni și competiție, care vor influența capacitatea lor de a-și urmări obiectivele, dar care vor aduce și clarificările necesare.

În loc să colaborați cu cei din jurul vostru, sunteți în conflict, iar punctul vostru de vedere este contestat. Problema este că fiecare crede că are dreptate și încearcă să își impună punctul de vedere.

Această carte mai reprezintă un grup de oameni dedicați unui obiectiv comun, dar care nu pot să cadă de acord cum să îl îndeplinească.

În relațiile sentimentale, aceste conflicte și tensiuni vă vor oferi șansa de a rezolva nemulțumirile și a limpezi atmosfera.