Berbec

Noua de Bâte

Nou de BteBerbecii au muncit foarte mult în ultima perioadă și se simt epuizați. Sunteți foarte aproape de finalizarea unui proiect, dar cu toate acestea sunteți descurajați și epuizați, vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți. Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea de a merge mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat, înainte ca soarele să răsară din nou.

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și acest ultimul obstacol, veți fi liberi.

Cartea vă încurajează să rezistați, veți continua să fiți contestați de dușmani ascunși, iar interesele voastre vor fi puse sub semnul întrebării.

 

Taur

Cavalerul de Monede

Cavaler de MonedeTaurii vor fi în elementul lor în această săptămână, vor face ce știu ei cel mai bine. Cavalerul de Monede lucrează metodic și riguros. Viziunile sale nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

                Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți sarcinile.

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa. S-ar putea să vă fie încredințat un proiect sau să primiți o însărcinare, va trebui să le acceptați fără să vă plângeți.

Gemeni

10 de Monede

Zece de MonedeGemenii au motive să se simtă bine în această săptămână. Zece de Monede este un semn extraordinar că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată.

Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Rac

Asul de Cupe

As de CupeRacii se vor simți în acceastă săptămână romantici, dispuși să înceapă o nouă idilă sau un nou proiect creativ, drag lor. Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate, în funcție de câtă nevoie aveți în acest moment de împlinire emoțională și spirituală.

Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice, sunteți fericiți că ați întâlnit o persoană cu care aveți o comunicare specială.

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

Leu

Nebunul

NebunulLeii sunt pe cale să o ia de la capăt. Sunteți pregătit pentru noi experiențe, sunteți gata să porniți într-o direcție nouă. Nebunul pornește în viață cu un potențial nelimitat, are în desagă toate instrumentele și resursele necesare să se avânte în necunoscut, dar este el oare pregătit?

Apariția Nebunului într-o etalare simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, la propriu sau la figurat, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Cartea Nebunul vă cere să vă puneți încrederea în Univers, că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul, în relațiile personale, la serviciu sau în afaceri.

 

 

Fecioară

Zece de Bâte

Zece de BteFecioarele și-au asumat prea multe responsabilități în ultimele săptămâni și simt că au o povară mare în spate. Cartea Zece de Bâte este cartea apăsării rezultate în urma preluării unor responsabilități prea mari. Cifra 10 în Tarot semnifică încheierea unui ciclu, culegeți roadele după ce ați investit multă muncă și eforturi. Odată cu succesul vin însă și responsabilitățile și angajamentele, care s-ar putea ca de data aceasta să vă depășească.

Este ca atunci când ați fost avansați prea rapid sau ați creat o afacere înfloritoare, dar nu aveți capacitatea să delegați responsabilitățile.

Zece de Bâte vă vorbește despre cum trebuie să vă organizați viața și în ce măsură trebuie să vă asumați sau nu anumite responsabilități, fie că este vorba de familie, relații personale sau profesionale.

 

Scorpion

Cinci de Bâte

Cinci de BteScorpionii vor trece săptămâna viitoare prin stări conflictuale. Cinci de Bâte reprezintă de regulă conflict și schimbare, tensiuni și competiție. Acest conflict influențează capacitatea voastră de a vă urmări obiectivele.

În loc să puteți lucra împreună cu ceilalți, sunteți în conflict, iar punctul vostru de vedere este contestat. Problema este că fiecare crede că are dreptate și încearcă să își impună punctul de vedere.

Această carte mai reprezintă un grup de oameni dedicați unui obiectiv comun, dar care nu pot să cadă de acord cum să îl îndeplinească. În privința relațiilor personale pot apărea certuri minore, o stare de nervozitate, care de regulă nu se transformă într-o problemă serioasă.

 

 

Săgetător

Doi de Spade

Doi de SpadeCu Mercur care intră în retrogradare, Săgetătorii vor simți că se află într-un blocaj. Doi de Spade este cartea alegerilor și arată dificultatea de a lua o decizie. Apariția acestei cărți arată că sunteți în fața unei decizii dificile, dar încercați să vă ascundeți de ea, pretinzând că dacă o ignorați un timp suficient problema va dispărea.

                Doi de Spade vă atrage atenția că hotărârile vieții sunt de obicei dificile, iar consecințele pot fi dureroase. Cu toate acestea, trebuie să luați taurul de coarne și să decideți cu bună credință, conștienți de posibilele consecințe. Evitarea va duce în cele din urmă doar la un conflict mai mare.

                În prezent nu dispuneți de toate informațiile necesare pentru a a lua o hotărâre, mai aveți nevoie de o perioadă de analiză pentru a vedea cu claritate ce se întâmplă și a stabili drumul pe care îl aveți de urmat.

Capricorn

Doi de Monede

Doi de MonedeCu Marte intrat în semnul lor, Capricornii trebuie să își dea seama în această săptămână că trebuie să devină mai maleabili, să ajungă la un echilibru între diferitele aspecte ale vieții lor. În timp ce Asul de Monede simbolizează începutul unei noi afaceri sau al unei investiții financiare, Doi de Monede reprezintă necesitatea de a echilibra afacerea respectivă cu alte aspecte importante ale vieții voastre, cum sunt familia, prietenii și chiar bunăstarea voastră mentală și spirituală.

                Cartea arată necesitatea de a echilibra dorințe și interese opuse. Viața va fi întotdeauna nesigură, dar, dacă veți reuși să creați acest echilibru veți putea fi fericiți și prosperi.

                Astfel, cartea Doi de Monede vă reamintește să fiți alerți, agili dar și răbdători atunci când jonglați între familie, prieteni, serviciu, finanțe, sănătate și noile provocări din viața voastră.

                Doi de Monede mai poate anunța probleme în viitor, că ar putea avea loc schimbări și va trebui să dați dovadă de maleabilitate.

Vărsător

Cinci de Spade

Cinci de SpadeCu Marte în Capricorn și Soarele în Berbec, Cinci de Spade anunță pentru Vărsători un conflict sau un dezacord cu cei din jurul lor, ceea ce poate duce la ceartă și ostilitate. Chiar dacă credeți că ați câștigat, ați putea sfârși învinși, pentru că i-ați rănit pe cei din jur și v-ați izolat.

Dacă veți intra în conflict, încercați să îl rezolvați, pentru că altfel ceilalți își vor pierde încrederea în voi. Va trebui să decideți dacă este important să vă impuneți punctul de vedere cu riscul de a vă pierde prietenii, sau dacă nu puteți să ajungeți la un compromis.

Cinci de Spade mai poate reprezenta cucerirea, dacă ați fost suficient de agresivi s-ar putea să vă atingeți obiectivele. Dacă însă ați fost pasivi, s-ar putea să fiți nevoiți să faceți compromisuri de la interesele voastre proprii. În relațiile de dragoste, aveți grijă să nu ajungeți la o luptă pentru supremație în cuplu, sau chiar la o despărțire în care fiecare va lupta pentru bunurile proprii!

Pești

Noua de Spade

Nou de SpadePeștii se vor lăsa pradă propriilor frici în această săptămână. Nouă de Spade reprezintă temerile și coșmarurile, dar necazurile semnalate de această carte sunt de natură psihologică și nu semnalează suferințe în viața reală.

Teama, anxietatea sunt provocate de ceea ce este în interiorul minții voastre, nu de circumstanșe reale, sunteți creatorii propriei lumi, iar atitudinea voastră determină cum resimțiți lumea respectivă.

Nouă de Spade mai arată teama de ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor, riscați să creați o realitate negativă în virtutea așteptărilor pe care le aveți.

Coșmarul vostru devine o profeție proprie, ceea ce nu este un rezultat de dorit. Cartea arată că vă îngrijorați excesiv în legătură cu o situație, o relație personală, sau de serviciu.