Berbec

Patru de Cupe

Patru de CupeSe vede că Jupiter a intrat în retrogradare! Patru de Cupe apare deseori atunci când sunteți plictisiți sau nemulțumiți de actuala stare de lucruri. Vă simțiți dezangajați, apatici sau nemotivați. Viața este în stagnare, plictisitoare și nu vă mai emoționează nimic.

Pentru a depăși această stare, Patru de Cupe sugerează că aveți nevoie de o reevaluare a situației și a vedea în interiorul sufletului vostru, pentru a înțelege ce se întâmplă. Evitați distragerile și analizați-vă inima și mintea pentru a obține claritate.

Patru de Cupe mai poate semnifica dezamăgirea pe care v-a provocat-o o persoană sau o situație. S-ar putea să vă fi săturat de aceeași luptă pe care ați dus-o prea mult timp în trecut și din acest motiv v-ați retras pentru a căuta pacea și liniștea.

 

 

Taur

Trei de Spade

Trei de SpadeTrei de Spade reprezintă o situație în care sunteți respins, arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

                Durerea, tristețea, melancolia sunt o parte necesară din viață. Fără durere nu ar exista provocări și nici lecții învățate. Durerea poate fi o motivare puternică, pentru că vă încurajează să depășiți obstacolele și să învățați din greșeli.

Trei de Spade reamintește astfel că dacă puteți vedea durerea ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă. Cartea vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros. Doar Jupiter este retrograd!

Gemeni

Nouă de Spade

Nou de SpadeCartea reprezintă temerile și coșmarurile, dar necazurile semnalate de această carte sunt de natură psihologică și nu arată suferințe în viața reală.

Teama, anxietatea sunt provocate de ceea ce este în interiorul minții voastre, nu de circumstanșe reale, sunteți creatorii propriei lumi, iar atitudinea voastră determină cum resimțiți lumea respectivă.

Nouă de Spade mai arată teama de viitor, ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor, riscați să creați o realitate negativă în virtutea așteptărilor pe care le aveți.

Coșmarul vostru devine o profeție proprie, ceea ce nu este un rezultat de dorit. Cartea vă spune că vă îngrijorați excesiv în legătură cu o situație.

Rac

Împărăteasa

mprteasaÎmpărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. Magicianul semnifică ideea, Marea Preoteasă este cea care dă formă, iar Împărăteasa este uterul în care această idee prinde formă și așteaptă să se nască. Simbolul Împărătesei este Venus, zeița frumuseții și a iubirii.

Totuși, Împărăteasa simbolizează mai mult abundența decât senzualitatea. Este forța inepuizabilă a naturii prin care este perpetuată viața. Împărăteasca este o carte a liniștii și a dragostei.

Arată că lucrurile vor merge bine până la urmă și că, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste. În unele cazuri, Împărăteasa indică mutarea într-o nouă locuință, în special dacă vă place să decorați, să grădinăriți, să cultivați propriile produse, să creați sau să vă înconjurați de obiecte frumoase. Cartea sugerează un simț puternic al proprietății, mantra Împărătesei putând fi ”Acestea îmi aparțin”.

Leu

Rege de Spade

Rege SpadeAveți claritatea minții, puterea intelectuală și autoritatea, curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce vă propuneți. Carteareprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

                Regele de Spade vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identifica comportamentele care vă țin în loc.

                Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte. Deseori Regele de Spade poate simboliza un consilier financiar, un avocat, un militar sau un judecător, ale căror emoții trebuie ținute sub control.

Fecioara

Șase de Bâte

ase de BagheteFecioarele se vor bucura în această săptămână de succes și recunoașterea meritelor. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute meritele.

                Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

                Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

 

Balanța

Șapte de Bâte

apte de BagheteȘapte de Bâte arată că că după satisfacția și împlinirea inițială urmează o nouă luptă. De această dată este vorba de menținerea poziției câștigate, în timp ce alții se străduiesc să obțină același succes și statutul la care ați ajuns. Concurența este strânsă și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile.

Șapte de Bâte mai poate indică concurența și provocările externe întîmpinate de un proiect, care pot fi însă depășite prin încredere și autodepășire.

Cartea vorbește despre necesitatea de a rămâne pe poziție în pofida provocărilor la adresa situației și autorității voastre și despre necesitatea de a vă apăra drepturile cu fermitate.Pentru cei implicați într-o relație, trebuie să aveți grijă la posibilii rivali. Pentru cei singuri, Șapte de Bâte arată stradaniile voastre pentru a realiza o nouă legătură.

Scorpion

Puterea

PutereaCu Jupiter ingrat în retrogradare, Scorpionii au putere interioară, dar trebuie să aibă grijă să își țină sub control impulsurile!. Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului, dar diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Cartea Puterea vă învață că aveți capacitatea de a îmblânzi bestia din interiorul vostru și că scopul nu trebuie să fie ascunderea pornirilor instinctuale ci ca acestea să fie îmblânzite printr-o acceptare plină de iubire și blândețe.

Săgetător

Regina de Bâte

Regina de BteRegina de Bâte semnifică energia feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor. Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.

Astfel, Regina de Bâte arată că în această săptămână sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele.

Regina de Bâte este extrem de energică, duce o viață activă și ocupată. Ea radiază de sănătate și vitalitate și are o vibrație interioară care o umple de energie și inspirație. Această regină este un lider natural, născut și inteligent, care îi inspiră pe ceilalți în mod activ.

Capricorn

Șapte de Spade

apte de SpadeCapricornii trebuie să privească bine în jurul lor în această săptămână pentru a nu se lăsa înșelați, sau vor fi chiar ei capul răutăților? Cartea Șapte de Spade este cartea înșelăciunii și a trădării, indică dificultatea de a scăpa de ceva care trece neobservat. Uneori, când faceți ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și vă pune într-o situație neplăcută.

Este posibil că fiți tentați să vă eschivați de o anumită situație care nu vă mai convine, în loc să o rezolvați direct. Nu sunteți pregătiți de o confruntare, așa că preferați să o evitați. Încercați să scăpați de un angajament, o responsabilitate, de muncă sau de dragoste?

                Pe de altă parte, cartea vă avertizează să fiți atenți să nu cădeți victima unei persoane false, care vrea să vă înșele sau să vă trădeze. Trebuie să aveți grijă în cine aveți încredere.

Vărsător

Patru de Monede

Patru de MonedePatru de Monede are atât conotații pozitive cât și negative. Pe de o parte această carte semnifică că v-ați îndeplinit multe dintre obiective și ați ajuns la bunăsare materială. Pe de altă parte, există riscul să ajungeți să apreciați numai valorile materiale, devenind posesivi sau lacomi.

         Vă aflați într-o situație financiară stabilă, cu investiții sigure, pe care știți să le protejați. Cu toate că această carte arată că sunteți stabili din punct de vedere financiar, deseori indică posesivitate, lăcomie și teama că ați putea pierde totul.

Din acest motiv s-ar putea să vă simțiți nefericiți și neîmpliniți. În fundul sufletului, începeți să realizați că v-ați vândut fericirea printr-o abordare excesiv de conservatoare și sigură a vieții.

Pești

Asul de Spade

As de SpadePeștii au intenția în această săptămână să clarifice lucrurile. Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.