Berbec

Șase de Bâte

           ase de BagheteO săptămână foarte bună pentru Berbeci, care vor fi în centrul atenției, vor fi apreciați și lăudați pentru realizările lor. Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute meritele.

                Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

          Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

                În relațiile personale, pentru cei implicați într-o relație, poate fi punctul culminant, poatre chiar căsătoria. Cartea mai poate însemna vești bune de la o persoană dragă.

 

Taur

Șapte de Monede

          apte MonedeTaurii înțeleg în această săptămână, sau trebuie să înțeleagă cu nu este momentul să se grăbească. Trebuie să înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și să nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

         Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

         Cartea poate sugera însă și un sentiment de frustrare. Ați muncit din greu și începeți să vă simțiți frustrați și îngrijorați că nu veți fi răsplătiți pentru eforturile voastre. Trebuie să aveți răbdare și să apreciați progresele pe care le-ați făcut până acum. Și în relațiile personale este nevoie de răbdare, să nu grăbiți lucrurile, poate fi vorba despre dezvoltarea lentă a unei legături de iubire sau o sarcină.

Gemeni

Trei de Bâte

          Trei BtePlanurile voastre sunt în curs și începeți să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de maximizare a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

         Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți ăn afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele.

         Această carte vorbește despre acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni pe termen lung. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai largi.

         În viața personală sunteți mulțumiți de relația voastră, care este reală și mulțumitoare din toate punctele de vedere. Cei care nu au un partener au șansa de a cunoaște pe cineva!

Rac

Patru de Spade

         Patru SpadeRacii se vor simți lipsiți de energie în această săptămână, poate au muncit prea mult în ultima perioadă, sau nu se simpt prea bine și au nevoie de o pauză. Cartea arată o perioadă de odihnă și refacere după o etapă dificilă, cu promisiunea că, odată refăcuți, veți reveni la luptă. Între timp, Patru de Spade prezintă o nouă provocare, de a sta liniștiți și inactivi.       

          Este timpul să vă întăriți rezistența mentală sau fizică, aveți nevoie de odihnă și relaxare. Patru de Spade vă spune că după fiecare criză și înainte de orice nouă provocare este nevoie de relaxare și meditație. Trebuie să vă refaceți forțele. Presiunea constantă și tensiunea pot pune la pământ pe oricine, dar perioadele scurte de refacere vă ajută să vă refaceți forțele.

          Cartea mai arată că trebuie să renunțați la a vă face griji, să lăsați garda jos și luați o pauză de la haosul din jurul vostru. În relațiile personale unii dintre voi s-ar putea să vă simțiți singuri și izolați și cel mai bine ar fi să luați o pauză, să vă cântăriți șansele și opțiunile.

Leu

Luna

         LunaLunaLuna vă poartă în această săptămână într-o lume a misterelor și întunericului, a presimțirilor, dorințelor și viselor. Reprezintă nesiguranța, temerile, presimțirile și frica de necunoscut.

         Luna este o carte psihologică, a temerilor proiectate în prezent și în viitor, pe baza experiențelor trecutului. Imaginile, gândurile și sentimentele pe care le-ați reprezentat de-a lungul timului vă tulbură și devin copleșitoare.

            Cartea este una a iluziilor și a înșelăciunii, deseori sugerează că lucrurile nu sunt așa cum par să fie și că trebuie din acest motiv să fiți vigilenți.

Fecioară

Opt de Bâte

           Opt de BagheteFecioaele vor avea parte de acțiune în această săptămână. Ceva se va întâmpla, fie veți primi niște vești bune, fie veți porni la un drum, fie vă veți pune planurile în aplicare. Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă împlini în ritm rapid scopurile.

         Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți. Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

          Și în relațiile personale aveți șansa unei noi legături, sau pentru o perioadă bună într-o legătură existentă.

Balanță

Regina de Cupe

            Regina de CupeO săptămână în care Balanțele se vor simți mai sensibile ca de obicei și vor avea nevoie de cineva care să le înțeleagă. Regina de Cupe este blândă, sensibilă și plină de compasiune. Este o soție bună, o mamă iubitoare și se poate conecta emoțional cu ceilalți. Este admirată pentru corectitudine și onestitate și pentru inima ei bună.

           Deseori este o vindecătoare, o consilieră sau o persoană cu calități de clarvăzătoare. Este persoana care știe întotdeauna ce este în neregulă înainte să deschideți gura. Pare să aibă soluția corectă la problemele legate de relații, emoții și sentimente.

             Ca toate cărțile de curte, Regina de Cupe poate fi o persoană din viața voastră, sau o parte din voi înșivă. Este forța pură a Apei, iar legătura ei cu subconștientul poate fi rivalizată doar de Marea Preoteasă. Atunci când apare într-o etalare, Regina de Cupe sugerează că trebuie să empatizați cu ceilalți și să vă arătați compasiunea.

Scorpion

Regina de Monede

           Regina de MonedeScorpionii se vor concentra în această săptămână pe problemele practice și financiare, acasă și la serviciu. Regina de Monede exprimă maternitatea și energia practică. Este Mama Pământ, își exprimă dragostea față de cei din jurul ei gătind, curățând, păstrând o atmosferă plăcută acasă, aducând în același timp un venit decent pentru familia sa.

           Este capabilă să lucreze cu normă întreagă, să aibă grijă de copii, să mențină casa curată și să aibă timp să citească rubrica financiară din ziar! Probabil are contul ei propriu la bancă sau un portofoliu de investiții de care nu știe nimeni. Vrea un mediu sigur pentru familia ei și toți cei dragi.

          Poate reprezenta o figură maternă în viața voastră, poate fi profesor, consilier, mentor, sau o persoană apropiată. Regina de Monede mai sugerează că pentru voi este important să fiți independenți, să aveți un venit stabil și să aveți timp suficient să vă ocupați de familie și cei dragi.

Săgetător

Lumea

           LumeaEste posibil să plecați într-o călătorie, sau cel puțin să o planificați. Veți fi înconjurați de lume, de prieteni sau de familie și vă veți simți împliniți. Este posibil de asemenea să aveți o reușită, să simțiți că vă aflați acolo unde vă este locul. Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ați ajuns la capătul unei călătorii, sau ați încheiat un ciclu major al vieții voastre.

       Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

          Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.â

          Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau împlinirea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Capricorn

Pajul de Monede

            Paj de MonedeCapricornii fac planuri în această săptămână. Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale.

          În orice caz, pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică îndeplinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a viselor respective. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

          Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care să genereze prosperitate pentru viitor.

        Pe plan personal, Pajul de monede poate semnifica concretizarea unei idile într-o relație, șansa unei relații noi. Trebuie să faceți eforturi, dar finalitatea va fi fericită.

Vărsător

10 de Spade

          Zece de Spade Ceva se va încheia brusc în viața Vărsătorilor, în această săptămână. Zece de Spade simbolizează de obicei un eșec neașteptat sau un dezastru, un eveniment asupra căruia nu aveți niciun control control. Uneori puteți să modificați cursul acestui dezastru, dar de cele mai multe ori va trebui să îl suportați.

          Cartea arată că ați fost trădați de către cineva în care ați avut încredere și vă simțiți incredibil de răniți și șocați de această trădare.

          Zece de Spade mai arată o experiență dificilă, un sfârșit, o concediere, o pierdere, o durere sau o eliberare. După aceste necazuri va veni însă și un sentiment al ușurării, acela că dificultățile și durerea se vor încheia în curând și vor evolua în ceva nou

         În relațiile personale cartea arată că o legătură a luat sfârșit, că trebuie să porniți pe un alt drum fără să vă uitați înapoi.

Pești

Șapte de Spade

          apte de SpadePeștii trebuie să aibă grijă în această săptămână să nu fie înșelați, sau dimpotrivă, să nu înșele ei pe cineva! Cartea Șapte de Spade este cartea înșelăciunii și a trădării, indică dificultatea de a scăpa de ceva care trece neobservat. Uneori, cînd faceți ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și vă pune într-o situație neplăcută.

         Este posibil că fiți tentați să vă eschivați de o anumită situație care nu vă mai convine, în loc să o rezolvați direct. Nu sunteți pregătiți de o confruntare, așa că preferați să o evitați. Încercați să scăpați de un angajament, o responsabilitate, de muncă sau de dragoste?

          Pe de altă parte, cartea vă avertizează să fiți atenți să nu cădeți victima unei persoane false, care vrea să vă înșele sau să vă trădeze. Trebuie să aveți grijă în cine aveți încredere.