Berbec

Rege de Cupe

Rege de CupeRegele de Cupe, ca toate celelalte cărți ale suitei Cupelor, reprezintă emoțiile, creativitatea și inconștientul. Spre deosebire de restul cărților de curte ale suitei, Regele arată că, într-o perioadă în care emotivitatea va fi crescută de Luna Plină din 2 martie, Berbecii vor avea capacitatea să o țină sub control.

                 Dacă aveți probleme, Regele de Cupe arată că trebuie să creați un echilibru între emoții. Regele reprezintă compasiunea, una dintre cele mai puternice și frumoase calități ale spiritului uman.

                Uneori, Regele de Cupe reprezintă un bărbat mai în vârstă care va apărea în viața voastră. Poate fi un om de afaceri, al legii sau al divinității, care este bun, respectuos și care dorește să își asume responsabilitatea acțiunilor sale.

 

Taur

10 Monede

Zece de MonedeTaurii vor avea în această săptămână un sentiment al împlinirii, ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată.

Zece de Monede este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Gemeni

Nebunul

NebunulGemenii sunt copiii zodiacului, iar în această săptămână nu se vor dezminți. Sunteți pregătiți pentru noi experiențe, sunteți gata să porniți într-o direcție nouă.

Apariția Nebunului într-o etalare simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Cartea Nebunul vă cere să vă puneți încrederea în Univers, că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul. Nebunul duce o viață lipsită de griji și anxietate și nu pare să-i pese că nu știe ce îi rezervă viitorul.

 

 

 

Rac

10 Cupe

Zece de CupeRacii vor avea parte de fericire în această săptămână. Zece de Cupe este o carte a fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia. Reprezintă o pace aproape idilică, armonie și dragoste, în care toate visurile și dorințele s-au împlinit și vă bucurați de norocul vostru.

                Este imaginea unei familii fericite și a unui cămin confortabil, toți membrii familiei se înțeleg unii cu alții și sunt înconjurați de dragoste. Prezența cărții poate anunța o vancanță sau o reuniune în familie, în care vă puteți relaxa împreună.

                Cartea este o veste bună și în ceea ce privește relațiile romantice și ar putea indica și începutul unei relații foarte fericite, sau satisfacția unei relații de lungă durată. Este promisiunea că, dacă veți face eforturile necesare, poate fi construită o relație de dragoste de lungă durată.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Zece de Cupe reflectă sistemul vostru de valori, credințele care vă vor aduce împlinire și fericire.

Leu

Roata Destinului

Roata DestinuluiLeii învață în această săptămână să se lase în voia destinului. Roata Destinului se referă la faptul că lucrurile au tendința să evolueze în cicluri. În viață sunt perioade bune și perioade proaste. Chiar dacă condițiile din jurul vostru sunt dificile și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și veți putea să vă concentrați mai mult pe distracție și frivolități.

Lecția pe care o dă Roata Destinului este că în viață vor exista întotdeauna suișuri și coborâșuri. Uneori perioadele dificile vă oferă o bază de comparație și perspectiva de care aveți nevoie pentru a recunoaște cât sunteți de binecuvântați atunci când vă merge bine.

Roata Norocului sugerează că nu trebuie doar să stați și să așteptați ce vă oferă viața. Puteți lua inițiativa pentru a încerca să rămâneți pe partea ascendentă a Roții.

Fecioară

Trei de Spade

Trei de SpadeTrei de Spade reprezintă o situație în care sunteți respins, arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

                Durerea, tristețea, melancolia sunt o parte necesară din viață. Fără durere nu ar exista provocări și nici lecții învățate. Durerea poate fi o motivare puternică, pentru vă încurajează să depășiți obstacolele și să învățați din greșeli.

Trei de Spade reamintește astfel că dacă puteți vedea durerea ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă. Cartea vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros.

Balanță

Patru de Bâte

Patru de BteAveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

                Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

 

 

Scorpion

Doi de Bâte

Doi de BteDoi de Bâte preia și folosește energia Asului de Bâte, canalizând-o într-o anumită direcție și semnifică planificarea și progresul. Ați fost capabili să luați o idee și să o transformați într-un plan concret, care vă va duce spre succes.

Cartea mai vorbește despre descoperiri, ieșiți din zona voastră de confort, explorați noi lumi și experiențe. Aveți nevoie de curaj pentru a face primul pas, dar cartea vă dă încrederea necesară.

                Cărțile de doi în Tarot reprezintă deciziile. În cazul Doi de Bâte trebuie să alegeți între a păstra ceea ce aveți sau a vă extinde orizonturile și a vă asuma riscuri. Este și cartea răbdării, arată că trebuie să așteptați ca ideile să vi se concretizeze.

 

Săgetător

Trei de Monede

Trei de MonedeLa fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată împlinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Bâte implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau de construcție.

                Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

                Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare. Cele trei componente principale ale cărții sunt planificarea managementul și organizarea.

Capricorn

Pajul de Cupe

Paj de CupeVeți începe un proiect sau o afacere creative, aveți energia necesară să vă exprimați prin artă, teatru sau dans. Deseori, Pajul de Cupe este nesagerul unor vești pozitive din partea celor dragi.

Ați putea auzi despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie, un plan sau o idee minunate, despre o sarcină, o relație nouă sau planuri de călătorie. Vestea va fi neașteptată și binevenită și veți avea o reacție emoțională.

                Cartea vă mai încurajează să priviți o situație dificilă dintr-o perspectivă nouă, să abordați situația cu dragoste și compasiune. Apariția acestei cărți vă învață să vă ascultați întotdeauna intuiția, să credeți în dragoste și și visurile voastre.

 

Vărsător

Cinci de Cupe

Cinci de CupeÎn această săptămână Vărsătorii vor avea o dispoziție melancolică. Sunteți dezamăgiți că situația voastră nu avut rezultatul pe care l-ați dorit și, în loc să mergeți mai departe, vă complaceți în auto-compasiune și regrete pentru ceea ce ați pierdut. Motivul regretelor este mai mult emoțional decât financiar.

Cinci de Cupe sugerează că nu puteți lăsa în urmă trecutul și să învățați din greșeli. Cartea mai poate arăta o persoană care este prizonieră a trecutului și incapabilă să meargă mai departe, ratând oportunități din acest motiv.

Este nevoie de iertare și de capacitea de a vă reveni după o pierdere emoțională. Dacă sunteți dezamăgiți de o altă persoană, trebuie să găsiți puterea de a o ierta, pentru a vă elibera de dezamăgire.

Pești

Rege de Bâte

Rege BtePeștii vor fi plini de magnetism personal în această săptămână. Sunteți energici, entuziaști și îi molipsiți și pe ceilalți de otimismul vostru. Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Regele de Bâte are un respect profund și înnăscut pentru ceilalți oameni, și le arată o mare compasiune. El știe să scoată la iveală ceea ce este mai bun în ceilalți și să-i împuternicească să-și îndeplinească viziunile și obiectivele, despre care știe că le vor aduce beneficii mari.