Berbec

Regina de Bâte

Regina de BteEclipsa parțială de Soare din 15 februarie vă umple de energie și magnetism personal. Regina de Bâte arată că sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să o obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele. În dragoste, Ziua Sfântului Valentin vă găsește deschiși, abordabili și pasionali!

Regina de Bâte este extrem de energică, și duce o viață activă și ocupată. Ea radiază de sănătate și vitalitate și are o vibrație interioară care o umple de energie și inspirație. Această regină este un lider natural, născut și inteligent, care îi inspiră pe ceilalți în mod activ.

Regina de Bâte vă cere să fiți îndrăzneți și curajoși în angajamentele și acțiunile voastre. Energiile voastre creative sunt mari și aveți un simț bun al direcției voastre de viață.

 

Taur

Opt de Bâte

Opt de BagheteTaurii sunt gata de acțiune! Fie că e vorba de dragoste, fie că e vorba de serviciu sau afaceri, aveți curajul să luați inițiativa. Simțiți că aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile, să porniți la drum. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți, sau veți pleca într-o călătorie.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bătele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Gemeni

Steaua

SteauaGemenii simt că au motive să fie optimiști din toate punctele de vedere. Steaua aduce o speranță renăscută, încredere și sentimentul că sunteți binecuvântați de Univers. Sunteți curajoși, vă simțiți împliniți și inspirați. Intrați într-o nouă fază, plină de energie calmă, stabilitate mentală și înțelegerea profundă, interioară și cu cei din jur.

Cartea vă spune că trebuie să aveți încredere în Univers. Un viitor mai bun vă așteaptă, dar pentru asta trebuie să aveți încredere.

Steaua vine în urma Turnului și sugerează că după ce ați trecut prin momente dificile, acum sunteți deschiși vindecării și transformării. Abilitatea de a lăsa în urmă amintirile triste a fost întărită de capacitatea de a intra în contact cu adevăratul vostru eu.

Rac

Șapte de Bâte

apte de BagheteRacii se străduiesc în această săptămână să păstreze ceea ce au câștigat, în timp ce alții se străduiesc să obțină același succes și statutul la care ați ajuns. În relațiile de dragoste sau în cele profesionale, concurența este strânsă și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile.

Șapte de Bâte mai poate indica concurența și provocările externe întâmpinate de un proiect, care pot fi însă depășite prin încredere și autodepășire.

Cartea vorbește despre necesitatea de a rămâne pe poziție și a vă apăra drepturile cu fermitate, chiar dacă rivalitățile sunt mari.

 

 

Leu

Șase de Monede

ase de MonedeÎn săptămâna Sfântului Valentin și cu emoțiile crescute de eclipsa parțială de Soare din 15 februarie, Leii, de la înălțimea regalității lor, se află într-o dispoziție generoasă. Sunt gata să își demonstreze dragostea prin gesturi grandioase, sau să se arate generoși față de cei care au nevoie de sprijinul lor.

Șase de Monede este o carte care arată că sunteți în armonie cu banii pe care îi câștigați și sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. Cartea vorbește și despre caritate, fie sunteți bogați și vă permiteți să dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta.

                Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și alte lucruri materiale. A dărui din timpulsau înțelepciunea voastră poate fi la fel de mulțumitoare.

                Dacă sunteți în poziția celui care beneficiază de sprijin, asta v-ar putea ajuta să vă puneți pe picioare și să întoarceți la rândul vostru ajutorul.

Fecioară

Nouă de Bâte

Nou de BteAtât în dragoste cât și profesional, sunteți foarte aproape de succes, finalizarea unui proiect, dar cu toate acestea sunteți descurajați și epuizați, vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți. Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea de a merge mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat, înainte ca soarele să răsară din nou.

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și ultimul obstacol, veți fi liberi.

Cartea vă încurajează să rezistați, veți continua să fiți contestați de dușmani ascunși, iar interesele voastre vor fi puse sub semnul întrebării.

Balanță

Asul de Bâte

As de BteBalanțele s-au gândit mult în ultimele săptămâni la ceea ce au de făcut, încotro trebuie să se îndrepte, fie în privința vieții personale fie a celei profesionale. Se pare că această perioadă de analiză v-a prins bine, pentru că acum sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Sau poate că Ziua Sfântului Valentin vă face mai curajoși și mai dornici de aventură. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă înccurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Scorpion

Nouă de Cupe

          Nou de Cupe Scorpionii vor în această săptămână să se bucure de viață, să se relaxeze sau să petreacă. Nouă reprezintă integritatea personală, etapa finală a dezvoltării.

Astfel, Noua de Cupe arată tendința spre visare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare.

Cartea este mesagera fericirii în toate aspectele vieții, dragoste, relații, prietenie, sănătate, serviciu și finanțe. După alegerile dificile semnalate de Șapte de Cupe și Opt de Cupe, suita cupelor începe să se echilibreze. Una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului, Nouă de Cupe arată satisfacția emoțională, fizică și senzuală.

Ca parte a suitei cupelor, Nouă se referă deseori la mulțumirea emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sau consumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.

Săgetător

Puterea

PutereaPasiunea va fi la ordinea zilei pentru Săgetători în această săptămână, cartea sugerând o mare vitalitate, dar și ieșiri vulcanice. Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului, Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Cartea Puterea vă învață că aveți capacitatea de a îmblânzi bestia din interiorul vostru și că scopul nu trebuie să fie ascunderea pornirilor instinctuale ci ca acestea să fie îmblânzite printr-o acceptare plină de iubire și blândețe.

Capricorn

Șapte de Monede

apte MonedeCapricornii își vor da seama în această săptămână că trebuie să aibă răbdare. În dragoste înțelegeți că, mai ales într-o relație nouă, nu trebuie să grăbiți lucrurile. Profesional sau în afaceri, înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

Cartea poate sugera însă și un sentiment de frustrare. Ați muncit din greu și începeți să vă simțiți nemulțumiți și îngrijorați că nu veți fi răsplătiți pentru eforturile voastre. Trebuie să aveți răbdare și să apreciați progresele pe care le-ați făcut până acum.

Vărsător

Șase de Bâte

ase de BagheteVărsătorii sunt în centrul atenției și sunt mândri de ce au realizat. Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor. În dragoste vă așteaptă o experiență favorabilă. Poate fi începutul unei relașii minunate, sau o căsătorie. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute meritele.

                Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

                Șase de Bâte înseamnăcă v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

Pești

Regina de Cupe

Regina de CupeEclipsa parțială de Soare din această săptămână îi ajută pe nativii Pești să își exprime sensibilitatea mai mult ce de obicei. Regina de Cupe este blândă, sensibilă și plină de compasiune. Este o soție bună, o mamă iubitoare și se poate conecta emoțional cu ceilalți. Este admirată pentru corectitudine și onestitate și pentru inima ei bună.

                Deseori este o vindecătoare, o consilieră sau o persoană cu calități de clarvăzătoare. Este persoana care știe întotdeauna ce este în neregulă înainte să deschideți gura. Pare să aibă soluția corectă la problemele legate de relații, emoții și sentimente.

Ca toate cărțile de curte, Regina de Cupe poate fi o persoană din viața voastră, sau o parte din voi înșivă. Este forța pură a Apei, iar legătura ei cu subconștientul poate fi rivalizată doar de Marea Preoteasă. Atunci când apare într-o etalare, Regina de Cupe sugerează că trebuie să empatizați cu ceilalți și să vă arătați compasiunea.